Bunun Üzerine Söylenecek Söz Yokfreemitnick' Alıntı:Savaşta esir düşen düşmana,
Ormanda ayağı kırılan ceylana,
Yüzbinlerin katili Apo 'ya bile gösterilen ilgi,alaka,hizmet neden küçük bir bebeğe gösterilmesin..
Teşekkürler Free...
Bunun Üzerine Söylenecek Söz Yokfreemitnick' Alıntı:Savaşta esir düşen düşmana,
Ormanda ayağı kırılan ceylana,
Yüzbinlerin katili Apo 'ya bile gösterilen ilgi,alaka,hizmet neden küçük bir bebeğe gösterilmesin..
ishynum846' Alıntı:Sen kimsin ki Zaman gazetesine laf atıyorsun. Forumda gazete kaynakları
hakkında ileri geri yorumlar yapılmıyor. Varsa bir kaynağın burada yaz yoksa
git forum kurallarını oku. Kafana göre yalandır bilmem nedir diye konuşmak
kolay. Burada bazı gazetelerin ismi çıktıysa verilen kaynaklarla gösterilmiştir.
22)haber kaynakları hakkında yorum yaparken yorumlarınızda dikkatli olunuz. "X haber kaynağı haberi vermiş bu yalandır" demek yerine
bunu belgelerle ispatlayınız.Habere inanmak zorunda degilsiniz ama kendi kafanızdanda bu kaynak yalan haber yapıyo diye birşey uydurmanız uygun degildir.
http://hackhell.com/showthread.php?t=94415
Konu hakkında ise yazıklar olsun demekten başka diyecek bir şeyim yok..
sonuna kadar söylediklerinin yanındayım ayakta alkışlıyorumallper' Alıntı:amerikanın kuklası ülkenin rejimiyle oynama heveslisi fettullahın düşmanıyım onun için laf atıyorum.. sen kimsin diyo bana bu ülkede senden daha gözde biyerde olduğumdan eminim asıl sen kimsin.. o zaman bidaha hürriyete milliyete vs (artık zamandan başka kıl olmadığınız gazete kalmadı ama) işte bunların haberi de böyle olur gibi sözler söylenmesin
nestor' Alıntı:bazıları bu konuda ve benm açtığım konuda o kadar seviye düşürmüşlerki kendimi zorlasam bile inemiyorum o noktaya...
hiçbirine cevap vermek istemiyorum kendileri çalıp kendileri oynasınlar beni anlama kapasitesinde olanlar anladı zaten...
1-iftira üzerine gazetecilik yapılmaz...
2-bu da benm konu ile ilgili yorumum "DEVLETİN REJİMİ İLE YANİ DEVLETİN KENDİSİYLE PROBLEMİ OLANLAR BAŞLARI SIKIŞTIĞINDA DEVLET BABA DİYE AĞLAMASINLAR"