Çarşaflı annenin çocuğunu tedavi etmeyen doktora disiplin cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freemitnick' Alıntı:
Savaşta esir düşen düşmana,
Ormanda ayağı kırılan ceylana,
Yüzbinlerin katili Apo 'ya bile gösterilen ilgi,alaka,hizmet neden küçük bir bebeğe gösterilmesin..
Bunun Üzerine Söylenecek Söz Yok
Teşekkürler Free...

ishynum846' Alıntı:
Sen kimsin ki Zaman gazetesine laf atıyorsun. Forumda gazete kaynakları
hakkında ileri geri yorumlar yapılmıyor. Varsa bir kaynağın burada yaz yoksa
git forum kurallarını oku. Kafana göre yalandır bilmem nedir diye konuşmak
kolay. Burada bazı gazetelerin ismi çıktıysa verilen kaynaklarla gösterilmiştir.

22)haber kaynakları hakkında yorum yaparken yorumlarınızda dikkatli olunuz. "X haber kaynağı haberi vermiş bu yalandır" demek yerine
bunu belgelerle ispatlayınız.Habere inanmak zorunda degilsiniz ama kendi kafanızdanda bu kaynak yalan haber yapıyo diye birşey uydurmanız uygun degildir.
http://hackhell.com/showthread.php?t=94415

Konu hakkında ise yazıklar olsun demekten başka diyecek bir şeyim yok..

amerikanın kuklası ülkenin rejimiyle oynama heveslisi fettullahın düşmanıyım onun için laf atıyorum.. sen kimsin diyo bana bu ülkede senden daha gözde biyerde olduğumdan eminim asıl sen kimsin.. o zaman bidaha hürriyete milliyete vs (artık zamandan başka kıl olmadığınız gazete kalmadı ama) işte bunların haberi de böyle olur gibi sözler söylenmesin

Kisiler hakkinda yorumun varsa, laf aticaksan at, onun icin dedigim bir sey yok
zaten? Bir yerlere dayaniksiz laf atarak gelmeye calisman zaten nerelerde
oldugunu gosteriyor! Gazetenin yalan haber yaptigi hakkinda kaynagin
varsa koyarsin bizde ona gore gercek kaynaklara inaniriz. Baskalari gibi
at gozlugu takmiyoruz. Yanlis haber varsa halen onu savunmaya devam
etmiyoruz. Kil oldugumuz gazeteler diye tabir etmissin. Yalan haber yapmaya,
Islami karalamaya devam etsinler, ama biz onlar KIL olmuyalim. Ben o kadar
genis degilim dostum. Ben Hurriyetin Milliyetin haberi boyle olur gibi soylerken
arkada kac tane yalan oldugu kanitlanmis haberler yayinladim ve okudum
burada. Sen iddialarini desteklemek icin bir seyler yaptin mi? Hayir, zira
iftiradan baska bir sey degil.

allper' Alıntı:
amerikanın kuklası ülkenin rejimiyle oynama heveslisi fettullahın düşmanıyım onun için laf atıyorum.. sen kimsin diyo bana bu ülkede senden daha gözde biyerde olduğumdan eminim asıl sen kimsin.. o zaman bidaha hürriyete milliyete vs (artık zamandan başka kıl olmadığınız gazete kalmadı ama) işte bunların haberi de böyle olur gibi sözler söylenmesin
sonuna kadar söylediklerinin yanındayım ayakta alkışlıyorum

Bu tür İnsanlıktan uzak insanlar islamı karşılarına alınca bişi yaptıklarını sanıyolar...Ama onlar zaten bişi yapamıyacak kadar adii bir mayaya sahip..Bu onların ne kadar acınacak durumda olduğunun kanıtı...Duyarlı arkadaşlar da zaten güzel yorunlar yapmışlar....

Konunu dışında gelişen muhabbetler de enteresan..Zorlasan böle sapıtılamaz konu..Ama artık bizim için kolay bir hall olmaya başladı..:)

Paylaşım içn saol Siyah dostum...Ben ilk defa gördüm..daha öncekini görsem onada bii yorum yazardım...

tartışmaları kişisel polemiğe dönüştürmeyelim lütfen. habere gelince eğer gercekse ki ben inanmıyorum çok üzücü tabiki.

Eğer gerçek bir haberse yazıklar olsun diyorum. Her insanın hayati ihtiyaçları vardır. Sağlık da bunlardan birisidir. Sen doktor isen karşındakinin giyimi - kuşamı, görüşü ne olursa olsun tedavi etmek zorundasın. Onun dışında begenmezsen begenme.
Bir kaç ay önce bunun tam tersi bir olay gündeme gelmişti. O zaman kıyameti koparmıştı bazı arkadaslar. Ben o haberde de yazıklar olsun demiştim o saglık gorevlisine. Bunda da diyorum. Yazıklar olsun...
Diğer arkadasların da böyle konularda tarafsız olması dileğiyle....

Ayrıca bu habere kaynak gazetenin ve benzerlerinin, başka bir gazetede görüşlerine ters bir haber yayınlandıgında en kısa zamanda karşıt bir haber yayınlaması bana göre komik oluyor.

nestor' Alıntı:
bazıları bu konuda ve benm açtığım konuda o kadar seviye düşürmüşlerki kendimi zorlasam bile inemiyorum o noktaya...
hiçbirine cevap vermek istemiyorum kendileri çalıp kendileri oynasınlar beni anlama kapasitesinde olanlar anladı zaten...
1-iftira üzerine gazetecilik yapılmaz...
2-bu da benm konu ile ilgili yorumum "DEVLETİN REJİMİ İLE YANİ DEVLETİN KENDİSİYLE PROBLEMİ OLANLAR BAŞLARI SIKIŞTIĞINDA DEVLET BABA DİYE AĞLAMASINLAR"

1980 de devletin rejimi ile yani devletin kendisiyle problemi olan insanlar neden şimdi başları sıkıştığında devlet baba diye ağlıyorlar???

Cevap basit haksızlığa uğradıkları için diyorsanız, muhafazakar kesmin hakkı yokta sol kesmin mi hakke var her konuda????

olay sağ sol meselesi diilki arkadssım cumhuriyet meselesi. nestor arkadasım özetlemiş olayı

evet doğru söylüyosun sağ sol değil, ama cumhuriyeti kim kurdu atatürk, atatürk ilkeleri neler?
cumhuriyetçilik
halkçılık
laiklik
devrimcilik
milliyetçilik
devletçilik
siz sadece bunlardan ikisini alıp cumhuriyet meselesi bu dememelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri