"Çarşı" Tişörtüne Dayak!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
"Çarşı" yazan Beşiktaş tişörtü giyen 21 yaşındaki bir genç Bursa'da saldırıya uğradı...

fft1mm728264.jpg

Bursa şehirlerarası otobüs terminalinde, 18 yaşındaki Hüsnü Aydın adlı Bursaspor taraftarı, üzerinde “Çarşı" yazan siyah beyaz Beşiktaş tişörtü giyen 21 yaşındaki Abdurrahim Akyol'a kafa atarak darp etti. Akyol'un şikâyeti üzerine gözaltına alınan Aydın, “Bir anlık öfkenin kurbanı oldum" dedi.

Olay, dün Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Kocaeli'den Balıkesir'e gitmek üzere yola çıkan ve üzerinde “Çarşı" yazan siyah beyaz Beşiktaş tişörtü giyen Abdurrahim Akyol, otobüsün Bursa'da mola verdiği sırada, tanımadığı bir kişinin yanına gelerek “Bu tişörtü Bursa'da giyemezsin kardeşim" dedikten sonra kafa attığını bildirerek polis merkezine başvurdu.

Akyol'un şikayeti üzerine hareket geçen Terminal Polis Merkezi ekipleri çevrede yaptığı araştırmada olayı gerçekleştiren Hüsnü Aydın'ı gözaltına aldı. Yaptığı hareketten pişman olduğunu söyleyen Hüsnü Aydın “Bursaspor taraftarıyım bir anlık öfkemin kurbanı oldum" dedi.

Abdurrahim Akyol'un şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Hüsnü Aydın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ya dengimiz olsalar bi kafa atacaz ki onlara ama işte büyüklükten dolayı hor görmemek lazım..

basın ammada çift taraflı kardeşim adamlar 16 okul 16 hastane yapıyorlar basın hiç göstermiyor ama en ufak birşeyde üstlerine gidiliyor bireysel olay kardeşim ne yani ankarada 5 milyon adam var birisi birisiyle tartışsa hemen basın gelmiyor ama üç büyütülmüş takım olunca hemen basın yanlarında

kardeşlerimiz dikkat etsin bi ara bizim de böyle basın üstümüze geliyordu iyi gidiyor demekki bursa hemen saldırıya başladılar.

en basit örneği en iyi dönemimizde kenedy i almak istiyoruz dedi bejeke aynı hafta maçımız vardı ne oldu bizimkiler oynatmadı 2 gün sonra ne kenedy alındı nede başka bişey şimdi de edzi almak istiyoruz diyo gese ne kadar benzerlikler valla niyeyse bu hafta maç var
Osmanlıda bu olaylardan çöktüydü bizans oyunlarıyla

Sen ulusal forumlarda 5 gün Bursada formayla gezdim kimse posta koyamadı diye yazıp çizersen,milleti galeyana sokarsan olacağı bu...Bu kadar takımlarla ilgili haber varken başka şeylere yorum yapın ona posta buna postaya değil arkadaşlar..Bu arada bende terminal civarında çalışıyorum bende de Bursaspor Sweati var,ben duymadım olayı...Bu tür olaylarıda tasvip etmiyoruz ayrı konu...

3-5 Üyenin Yorumunun Özeti Bu; Haberi Yüzümüze Vurmayın.
ÖnceLikLe Ben SporLa İLgiLi Her Haberi PayLaşmaya ÇaLışırım Bir Art Niyet Aramayın Sonrasında Haberin BaLon OLma İhtimaLi Yok Çünkü İsim VeriLmiş ve SavcıLığa Kadar Tırmanmış...
Bu Ankara-Bursa BiraderLer SizLere "Kafayı Koduk Oh OLsun" Mantığından KurtuLmanızı Öneriyorum.
Bugün Bir Avuç Bursa Taraftarı İnönüde Çekirdek ÇitLeye BiLiyorsa Bunu Pısırık ALenLere BorçLudur.
Cin OLmadan Adam Çarpmaya KaLkmayın...

bizim kimseye borcumuz yok alene malene

~SiLenT ScЯeaM~;4675409' Alıntı:
ÖnceLikLe Ben SporLa İLgiLi Her Haberi PayLaşmaya ÇaLışırım Bir Art Niyet Aramayın Sonrasında Haberin BaLon OLma İhtimaLi Yok Çünkü İsim VeriLmiş ve SavcıLığa Kadar Tırmanmış...
Bu Ankara-Bursa BiraderLer SizLere "Kafayı Koduk Oh OLsun" Mantığından KurtuLmanızı Öneriyorum.
Bugün Bir Avuç Bursa Taraftarı İnönüde Çekirdek ÇitLeye BiLiyorsa Bunu Pısırık ALenLere BorçLudur.

Teşekkürler ARADAKİ EN KRAL YORUM BU OLSA GEREK.
Yaptıklarını millete övünerek anlatan bi kaç ezik insan topluluğuna hala Futbolun Dostluk İçersinde oynanmasını öğretemedik.
Ama Şu Bir Gerçekki ÇARŞI 'yı dünya kabullenmiştir. Ama kendi ülkemizdeki bu aptal topluluklar ÇARŞI'NIN Başarılarını,becerilerini BEŞİKTAŞIMIZA olan Aşkını KıskanaraK araya kaba kuvveti sokuyorlar. BİZ BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ YAPALIMDA Onlar Nacizane Birkaç Gençlere sadece kafa atmayla kalsın. BIRAKIN TARAFTARLIĞI ÇARŞI YAPSIN..

dün havalimanını basanlar kimler futbolcuya saldırmak isteyen ama orada polisi görüp polise saldıran hala utanmadan konuşuyon kimin ne taraftar olduğunu herkes biliyor meşaleli yürüyüş yaptınız polisle çatıştınız

pkk dışarı pkk dışarı

Haber verilmesinde bir sakınca yok,bende daha dikkatli olunmasından yanayım,bu arada yok dünya yok avrupa taraftarı,bunları biz söyleyelim,millet söylesin...Kimsedende bişey öğrendiğimiz yok,o dediğiniz şahısları tanımayız...

kendini bilmez çok kişi var bursa tribününde

yaw bu gibi bursalılar çok oldu,ibretlik bir ceza gelir inş

Sitelerde 10 gün Bursada gezdim kimsenin bişey dediği yok,kimse posta koyamadı gibi yazıları yazanlara uymayın arkadaşlar..Yazan bjk liler ..

~SiLenT ScЯeaM~;4675409' Alıntı:

Tribünler karıştı, Alen'i dövdüler - Hürriyet

biz alene borçluyuz ama bjk değil heralde trübün liderine yumruk atan zihniyet

Geri