Çarşı, Hurma'ya karşı!!!

Bana böyle diyeceğinize kendinize bakın
Bizim bölümde dolaşmaktan kendi bölümünüzü ziyarete vakit bulamıyorsunuz
Ayrıca (kıskançlığınmı var ???bi çekememezlik durumu falanmı var???hazımsızlıkmı var???) bu yakıştırmaların hepsi size mahsus bize değil

ben bir bireyim ve kendi adıma konuşup kendimden sorumluyum,gerektiği zaman arkadaşlarımında yanında olurum zamanında da oldum o ayrı konu,bu yüzden söylediğin şeyleri üzerime alınmam ama sende hep bizim bölüme yazıyon arkadasım be yaa...hurmaya bu kadar tepki olacağı gün gibi aşikar bu belli birşey tüm samimiyetimle söylüyorum yazdığın yorum yerine (hani dövecekmisiniz falan filan) başka bir yorum yazsan inan yazmazdım şimdi yazdığım yorumu ve diğer yorumları,bu hurma soyadlı kişiye bu kadar tepki varken senin öyle sorman tahrik eder bu kadar milleti.kıllandırır huylandırır... NOT:benim sizin bölümde birkaç tebrik postu dışında o da 3 geçmez sanırım başka hiçbi mesajımı göremezsin...

yahu cevap vermeyin hala konuyu hit yapmaya çalışıolar sizde kek gibi cevap veriyorsunuz adamlar aldı mı TOPuz u aldı daha ne konuşuonuz ala alaaaaaa cevap vermeyin bırakın başka şeyler konuşun fasulyeyi kendini velinimetten saydırıyorsunuz!

Buradalar çünkü kendi bölümlerinde yazacak birşeyleri yok.SıpA arkadaşıma da katılıyorum

Türkiyede İşini Yapan En İyi Menejer Süleyman Hurmadır Kayserisporun Menfaatleri Doğrultusunda Hareket Ettiği İçin Bir Grup Sevmeyebilir Normaldir

Kayserispor Taraftarı olarak Kendisini Tebrik Ederim

boşverin fenerbahçenin bu seneki parolası neydi , durun ben söyleyim parola " %100 topuz " du ve başardılar sizcede öyle değilmi.

arkadaşlar seviyenizi kotuyun cevap vermeyen biz BEŞİKTAŞ TARAFTARIYIZ!!!!

gelirse ekime gelmezse kasıma

Geri