Çarşı, Hurma'ya karşı!!!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
“Beşiktaş´ta oynamak istiyorum” diyen Mehmet Topuz, kulübünün Fenerbahçe´yle anlaşması üzerine Fenerbahçe´ye imza atmıştı.

18_258236_14FAN01CARSI.jpg

Bu gelişmenin ardından Beşiktaşlı taraftarlar faturayı Kayserispor Menaceri Süleyman Hurma’ya kesti. Forumlarda ve internet sitelerinde biraraya gelen Siyah-Beyazlılar, “Beşiktaş’ta forma giymek istediğini açıklayan Topuz’u, zorla Fenerbahçe’ye gönderdiler. Sadece daha fazla para kazanmak için Topuz’u yönlendirdiler” diye görüş bildirdiler.

Fanatik

Zaten Bu çarşı Işine Gelmeyen Herşeye Karşı Bende çarşıya Karşı ......................

çArşı kıskananlarada karşı

damarımı kesseniz sarı kırmızı akar(mehmet topuz)

damarımı kesseniz sarı lacivert akar:)

kolumu kesseniz siyah beyaz akar:)

Mehmet Topuzun Antreman ayağı kırıLabiLir Dikkat etsin.Aziz YıLdırımın İşine geLir.

Çarşı kendisine bile karşı ne diyelim
Ne yapacanız hurma inönüye gelince dövecekmisiniz

ya arkadaşım sen niye hep bizim bölümdesin allah aşkına bi de hele bize yaaa!!!!gizli beşiktaşlımısın???kıskançlığınmı var ???bi çekememezlik durumu falanmı var???hazımsızlıkmı var???sizin bölüm kesmiyoda ondanmı buraya dadandın???nedir yani olayın bi söyle yaa!!!!!!!!!!

ya arkadaşım sen niye hep bizim bölümdesin allah aşkına bi de hele bize yaaa!!!!gizli beşiktaşlımısın???kıskançlığınmı var ???bi çekememezlik durumu falanmı var???hazımsızlıkmı var???sizin bölüm kesmiyoda ondanmı buraya dadandın???nedir yani olayın bi söyle yaa!!!!!!!!!!

Bana böyle diyeceğinize kendinize bakın
Bizim bölümde dolaşmaktan kendi bölümünüzü ziyarete vakit bulamıyorsunuz
Ayrıca (kıskançlığınmı var ???bi çekememezlik durumu falanmı var???hazımsızlıkmı var???) bu yakıştırmaların hepsi size mahsus bize değil

ben de yıldırım tüpçüsüne karşıyım beşiktaştan soğudum bu başkanla şampiyonluğa bile sevinmedim

Geri