Çanakkale'deki Şehitlik ve Abideler

mükemmel bir çalışma olmuş ellerine sağlık buraları tek tek gezmek nasip oldu bana ve oraları ağlamadan dönemk mümkün deil

yalnız bişey dikkatimi çekti site içerisinde milliyetçi naralar atıp sırf soad yüzünden bana vatansız dieyen biçok kişi sanırım sadece sömürmükle yetinio ne kadar hazin ve acı deiğil mi?

ellerine sağlık dostum vatan bu şehitlerimizi asla unutmucak!!!

altı şehit üstü toprak çanakkale defalarca gittim çanakkaleye ama hala da resimlere bakınca bile gözdelirm doluyor bir türk olarak islamın şartlarını yaptıgımız gibi çanakkaleyi de anmayı unutmayalım gidemesek bile anma gününde onların ruhu için namaz kılıp dua edelim bizim şu nada rahatca yaşamamızı sağlayan onlar RUHLARI ŞAD OLSUN
emeğine sağlık

Çanakkale

Biz Türk'ler in kutsal toprakları...

şuan tüylerim diken diken oldu yaa mükemmel resimler we açıklamalar yapmışsın çanakkale gidipte görmek istediim en özel yerlerden birisi orda büyük bir tarih yatıyo şuan bizim bu topraklarda böylesine rahatça yaşamamızı onlara borçluyuz ne mutlu ki böylesine güzel böylesine eşsiz bi yutta yaşıyorus bu ülke hiç bi şekilde geçmişte kimseye boyun eğmedi bundan sonra da eğmemeli umarız bu canım ülkemizin kıymetini bilirler tabiki bizde
yaaaa ben çanakkale yi görmek istiyorum hep istemiştim şuan daha da çok istiyorum..................

usta ellerine sağlık valla çok güzel bi çalışma

kardeş ellerine sağlık, duygulandım walla, 57. alay en derin yaradır içimde

ben çanakkalede oturorum çok gurur verici bişi böle sehitlerimzn kan döktüü bi yerde ysamak hepinizi beklioruz saol paylasım içn ellerine sağlık

tek kelime vatan sağolsun onlar vatanını tek parçasına zarar gelmesin diye canlarını vermişler.

Geri