Çanakkale..

ßirisi

"O" $imdi AsKeR
Reaction score
0
yaLnızLıqa yoLcuLuqun, yoLcusu tek oLur..
SeLam,

Arkda$lar Bu ay 'in 24 ünde askerim. Yerler daha bugun beLLi oLdu, Çanakkale dediLer.. Kağıtlar henüz gelmediqinden doLayi bir sorum oLucak Çanakkele'lilere; Çanakkalede Jandarma Eğitim Komutanlığı kaç tane var ve nerede ? Yani acemi birliğimi Çanakkale'nin neresinde yapicam jandarmanin ba$ka acemi birliği varmi Çanakkale'de ?

acaip merak ediorm :S

$imdiden te$ekkürLer!

hayırlı teskereler kardeşim. Çanakkale yi bilmiyorum ama vatanın her yeri güzeldir eminim.

çanakkaleye gittiğine pişman olmayacağından eminim hayırlı teskereler kardeşim

Kardeşim yer hiç önemli değil.Neresi olursa olsun askerlik heryerde aynıdır.Ben İzmir Foça jand.komando eğitim alayındaydım.Ama bak biteli 4 sene oldu.Allah sana ve senin gibi diğer kardeşlerime hayırlı teskereler nasip etsin.Güle güle git güle güle gel...

Eywallah Te$ekkür ederim ehu ehu, Alone Diablo...

Arkada$Lar benim merak ettiğim bi adres yok elimde o. Askerlik tabiiki her yerde askerlik ama yerim belli fakat adres bilmiorm Cumaya kadar da bekLemek yerine burda bir biLen vardir diye sormak istedim :)
Tüm iyi diilekleriniz Dualariniz için te$ekkür ederim.

bende kırkagacta yaptim ordan usta birliği genel komutanliğa gectim canakkaleden gelenler cok oluyordu oyle sikayetçi falan deyillerdi foca ve kırkagac gibi :)

hayırlı teskereler arkadaşım Allah tüm askerlerimize yardımcı olsun.

not:duyduğma göre çanakkalede askerlik iyimiş ama şubeleri bilmiyorum

Geri