Çanakkale Savaşı Destanı | Boğaz Harbi 3 | Tamamen Türk Yapımı | 2009 | HH & RS |

valla hemen indireceğim iyi yada kötü indirelim.Oynayalım

şu ilk bolumu geçen varsa yazsın nasıl geçti kafayı yiyecem 3 gemiyi zor batırıyorum nişan almada baya bi sorun var...

Teşekürler Güzel bir oyun böyle oyunların devamı gelir inşallah.Bide Kurtuluş Savaşımız ile ilgili oyun yapsınlar.Büyük bir oyun olsun.En az 1 dvdlik

en guzel konulardan birisi oyun süper indirmenizi tavsiye ederim eline sağlık kardeşim

oyunun rar şifreisi ne ya onuda verirmisiniz

Sorun Çözüldü

Oyunu Çalıştıramayan Arkadaşlarımızın DİKKATİNE :
Bu oyunu ben ilk indirdiğimde Arda abime teşekkürlerimi sundum ve büyük bir heyecanla oyuna başlamak istedim.Oyunu açtıgım an hata verip beni oyundan atıyordu.
Araştırdım ve sorunu çözdüm.
KUTUCUK.jpg

Yukarıdaki şekilde sistemi düzeltirseniz sorun çözülecektir.
Anlatım :
Boğaz harbi kısayolunun üzerinde sağ tıklıyoruz
en alttaki özelliklere tıklıyoruz
özelliklerin içerisinde . yukarıdaki sekmelerden uyumluluk u seçiyoruz
ve yukarıdaki resimde de görmüş oldugunuz kutucugu işaretliyor uygulayıp cıkıyorsunuz

Gemileri Vurma Detayı :
Oyun motorundan kaynaklanan ufak bir hatadan dolayı top mermileri nişangahın altı yerine üstünü vurmayı tercih ediyor. Bu sebeple gemileri vurmak için gemilerin biraz aşağısına nişan alırsanız gemileri vurabildiğinizi göreceksiniz.

gemileri vurunca oyun bitti:terCocuk:

türklere madii kaynak verseler daha iyilerini yapabilirler

her türlü türk oyununu sonuna kadar destekliyorum yapanların ve paylaşan arkadaşımızın eline sağlık . . .

ya meraktan hemen indirdim ama ben daha bu oyun işlerinde yeniyim rar dosyalarından çıkartmak için şifre istiyor ne yapmalıyım

Geri