Çalınan MSN i geri alın-resimli anlatım

fells2

Banned
Reaction score
0
önce bu adrese giriyoruz
resm10tn0pwuv8.jpg
sdadbb2.jpg
Karşınıza " Kullanılabilir dil seçeneği " menusu gelecek. Kullandığınız Msn Messenger dil seçiminiz Türkçe olduğu halde bu adımdan sonrasına yabancı dil kullanarak devam etmeniz gerekiyor.Ne yazık ki Türkçe desteği henüz yok. Biz İngilizce (İngiltere) linkine tıklayarak devam edelim
resm41jg1mslh8.jpg

Karşınıza " To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.

burada önemli arkadaşlar forumu eksiksiz doldurmanız bura mühim bir nokta

Karşınıza sorununuzu anlatacağınız son bir ekran çıkacak !!
Bu ekranda 2 adet forum yer alıyor 1 numaralı forum yukarıda gördüğünüz gibi!! basit .
2 numaralı forumda ise yetkililerin sorununuzu anlayabilmeleri için bazı ipuçları vermeniz gerekiyor.
Örneğin : Ne tür bir internet bağlantısına sahip olduğunuz , nerden bağlandığınız , firewall kullanıp kullanmadığınız ,bu bilgileri resimdeki gibi tanımlayın. Sorununuzu anlatacak boş kutuya ise " My MSN Messenger account has been hacked by someone. Please help me ! " gibi bir mesaj yazın. Sakın buraya ama ben türküm Türkçe yazarım demen adamlar tınlamaz sizi silerler…

Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak ..
iipr9.jpg
Sayfanın altında yer alan “Submıt” e tıklıyoruz ama unutmayın ki size bir task forum olduğu için bir numara verecekler bunu da not edin.
sdasdasdadadadia8.jpg

Evet olay bu bundan sonra size gelecek mail de doğum tarihiniz ay gün tarih ülkeniz gibi sorular gelecek bunları da yaptıktan sonra size mail bilgileriniz ulaşacak .

fells2 maşalahın var bu akşam. hiç durmuyorsun ha bire paylaşım. emeğine sağlık.

valla kardeşim teşekkür ederim...iltifatların için.......bu paylaşımları yapmak için 10 gündür uğraşıorum.sende saol......saygılar.....

arakadaşım bunu denıyorum ve bu 2 . denemem 2. bolumden sonra farklı böilüme geçiyor..senin verdiğin bölüme geçemiyom. To get help, first select the service below that has an issue." baslıklı ekran gelecek "standart services" tablosundan yardım alacagınız servisi tıklayın. Biz "MSN Messenger" Servisini seçerek devam edelim.

GüZeL BiR PaLaşım OlmUş Tşkkürler..

arkadsım dediğim bölümü geçtim biraz uğraştım ama ilerde yine uymayan yerler var ..bıraktım uğraşmayı ..2.bölüm bu arkadsın anlatmak istediği
Find help and support information for MSN, Hotmail, or Passport services

kardeş girioz girioz ama o dediin yere ulaşamıoz başka bi sayfa çıkıo
ve o çıkan sayfa sanırım kobra2130 arkadaşımızın dediği sayfa.
GÜVENLİK SORUNUNU RAPORLAYIN butonuna tıklıoruz http://technet.microsoft.com/en-gb/security/cc165610.aspx bu sayfayı açıo.
burdanda o dediin yere ulaşılamıo.
acaba bizde mi bi yanlış var.yoksa sende mi..?

kardeş gerçekten emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim

ben yapmıştım bikere bunu vermediler msnimi acaba bilgimi eksik girdim bilmiyorum.

Geri