Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

AdmiX' Alıntı:
siteden yapmadın dimi :D

tabiki hayir tamamen kendim sıfırdan hazirladim. Herşeyile bana ait zaten mesajimda photoshop calismasi diye belirttim. Biraz onceki açtiğim başlikla ilişiklendirdin sen ama öyle değil :) ben hazirladim photoshopta :D

heueha tmm ya :D eline koluna grafik işlemcine kadar saglık olsun :D

yeni site yapıyorum kendime onun ıcın bır banner yaptım

tattoo0hy.jpg

shitdeath'ın zombileri gerçekten güzel :D
resident evil havası seziyorum heuehe :D

bende banner yaptım ..!

AdmiX' Alıntı:
shitdeath'ın zombileri gerçekten güzel :D
resident evil havası seziyorum heuehe :D

Bundan iki sene kadar önce photoshopun p sinden haberim yokken bi gün merak ettim acaba elimdeki resimlere böle kan felan yapabilirmiydim... Photoshop'u duymuştum daha önce... Açtım google'ı "Photoshop+Blood" Yazdım... Sonra "Photoshop+Zombie" yazdım... sonra bu iş beni bi sardı bi sardı bırakamadım bi daha photoshopu :D:D:D

Ama ilk dnemelerimi görseniz gülmekten yarılırsınız....

Buyrun o zamanlarki denemelerden biri... Çalışan yapabilio arkadaşlar demenin bir yolu ayrıca....
deadfacecenk22no.jpg

arkadaşlar bu da benden olsun...nasıl sizce?

ShitDeath' Alıntı:
Bundan iki sene kadar önce photoshopun p sinden haberim yokken bi gün merak ettim acaba elimdeki resimlere böle kan felan yapabilirmiydim... Photoshop'u duymuştum daha önce... Açtım google'ı "Photoshop+Blood" Yazdım... Sonra "Photoshop+Zombie" yazdım... sonra bu iş beni bi sardı bi sardı bırakamadım bi daha photoshopu :D:D:D

Ama ilk dnemelerimi görseniz gülmekten yarılırsınız....

Buyrun o zamanlarki denemelerden biri... Çalışan yapabilio arkadaşlar demenin bir yolu ayrıca....
deadfacecenk22no.jpg

oy oy hehehe :D güzel yinede ben ilk çalışmalarımdan bulursam atayım :D

hackhell1eh.gif

gusel resim buldum du azcık ilavelerlen sızlere sunmak ıstedım :D

Geri