Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

potansiyeli war

yaptığınız çalışmalar buraya diye sabit başlık var...

konular birleştirildi..

bu da benden zombi çalışması

b64l14.jpg

black women güzel olmus afiş ama o alttaki sprey boya brushı orda olmasaymıs daha ıyı olmazmıydı

gönül verdiğim tiyatro sanatının bir çalışmasını daha amatör olarak afişe aldım.

pek profesyonelce bişey değil ama bakın bakalım nasıl olmuş. pek üstünde çalışma fırsatı bulamadan afiş asıldı, benim beğenmediğim yerler kenarlarla fazla oynayamadım. yorumlarınız, eksik gördüğünüz yerler hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

7429Afis-Besleme_3.jpg

PS de çok çok yeniyim :) daha çok hareketli resimler üzerine çalışıyorum :sigara: çerçeve de dahil olmak üzre böyle bişe çıktı ortaya =)

Edit: hareketli olan resim küçükken bozuk görünüyor. bilgisayarınıza kayderseniz düzelir =)
3mrtuninghh1bcc0.gif
7xo9ico-copyc4997.jpg

Buda benim imzalar

İMZALAR TAMAMEN KENDİ ESERİDİE.0 DAN YAPILMIŞTIRÇDEVAMI GELİCEK :clap

pngiu3.png

davidvillaru3.jpg

cr7ki6.png

cr72lv6.png

arkadaşım imageshack ten upload edılen resımler burada cıkmıyor photobucket ten upload etseydın daha iyi olur :goz:

Filiz.jpg

Fenerli bi arkadaşa gıcıklık olsun diye yaptığım bişey, bakın bakalım nasıl olmuş...

Lütfen taraftar Tezavruatı yapmayalım:D Bu arada Thanx.Devam et

Vajlent-X-1.jpg

google.jpg

google1.jpg

skin.jpg

tekkenwx2.jpg

Bazı basit çalşmalarım..

İbrahim turan ve Vajlent-X benm ;)

Lütfen taraftar Tezavruatı yapmayalım:D Bu arada Thanx.Devam et

:D avatarımda göründüğü gibi bende beşitaşlıyım aslında :D resimde gördüğünüz gibi katmanların çakıştığı noktaları bulanıklaştırma fırçası ile deforme ediyorum ama pek hoş sonuç vermiyo, bende fazla özenmiyorum aslında. peki bu katmanların kesiştiği noktaları birleştirirken uygulayacağım başka bi yöntem var mı acaba ?

2zrmdqo.gif

Buyrun RapKapak Albümü Prodiktion By TheMetaor :D

eLinize sağlık güzel çalışmalar yapmışsınız.. hele sen themteoer albüm çıksın sırf bu yüzden alacam :)

Teşekkür Ederim Tevez ama yukarda reklam içeren Çalışmalar var arkadas araya sıkıştırmış

Geri