Çalışabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Sitede kullanıcı olmaktan öte moderator olmayı çok istiyorum benimle ilgili bir konu olursa eğer yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Müzikle, tarihle (Türk ve Orta Asya Tarihiyle), Kitaplarla, Oyunlarla, eğlenceyle ve Adultla ilgilenebilirim.Severek yapacağım bir iş olduğu için sanırım alnımın akıyla bu işlerinde altından kalkabilirim...

Çalışma isteğinizin göz önüne alınabilmesi için önce sahip olmak istediğiniz bölümde kullanıcıların takdirini toplayabilecek paylaşımlarda bulunmalısınız. Bunun dışında ki talepler "hoş" ama "boş" olacaktır..

Saygılarımla..

destek tam benden +10000000000000000000000000000000000000000000000000000

Cinayet abartma destek verirken iş olsun diye verme sorunlu bişi yazmış oku...

bari bölümünü falan yazsaydın.....
bu şekilde olacagını zannetmiyorum..
bir bölüm üzerinde yogunlaş mod olmak istiyorsan..tabi bu benim görürüşüm :)

tigin_alporu' Alıntı:
Müzikle, tarihle (Türk ve Orta Asya Tarihiyle), Kitaplarla, Oyunlarla, eğlenceyle ve Adultla ilgilenebilirim.Severek yapacağım bir iş olduğu için sanırım alnımın akıyla bu işlerinde altından kalkabilirim...

Bölümümü veya konularımı yazmıştım.Destek veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sorunlu kardeşim elimden geldiğince sadece istediğim bölümlerde değil her bölümde paylaşımcı olmaya çalışıyorum.Günün 18 saati online durumdayım.Sizlerle bişeyler paylaşmak için İnternette arşınlamaktan ayaklarım gerçekten yorulmaya başlıyor... :D

sOrUnLu' Alıntı:
Çalışma isteğinizin göz önüne alınabilmesi için önce sahip olmak istediğiniz bölümde kullanıcıların takdirini toplayabilecek paylaşımlarda bulunmalısınız. Bunun dışında ki talepler "hoş" ama "boş" olacaktır..

Saygılarımla..

+10000000000000000000000000000000

bu yazıyı iyi okumalısın

Ben destek veremeyeceğim çünkü bir mod un ilk önce aldığı bilgileri özümsemesi gerekir kendi denemediği kulanmadığı bir şeyi siteye koymaması gerekir geçenlerde senle yaşadığımız olay yüzünden maalesef şu an mod olmayı haketmediğini düşünüyorum

abi önüne gelen mod olmak istiyo bende istiyorum aq hemde yönetici olmayı war mı ulen..!:D:D

önceLikLe yapabiLecekLeriNi gösTermeLisin benCe! gerİsİ zaTen geLeceKtir... koLay geLe dosTum...

geçen her saniye birşeyleri değiştirmek için fırsattır!!!

özgüvenini kaybetmeni değiL payLaşımLarına başLamanı bekLiyorum.

kolay geLe.

hannibalgs' Alıntı:
abi önüne gelen mod olmak istiyo bende istiyorum aq hemde yönetici olmayı war mı ulen..!:D:D

Sen önce odanı toplamayı ören sora yönetici ol erhan manyaa seni

Rüzgar kendisi benim kuzen olurda biras uyuzdur ukalanın tekidir, tikki dir, ne bileyim anneside aynen benim gibi düşünüyo zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri