Çakma Kahraman ve Reklam Kokan Hareketler

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
Çakma Kahraman ve Reklam Kokan Hareketler

Bizde de seçimler var İsrail'de de...

Tribünler müsait. İsrailli siyasetçiler, Gazze'yi bombalayarak yaptı "en güzel hareketlerini"...

Öncesinde malum Türkiye'de idiler ve Erdoğan ile görüştüler. Bu görüşme esnasında yapacakları harekatı Türkiye'ye bildirdiklerini ağızlarından kaçırdılar. Türkiye'de muhalefet ve özellikle MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, bu hususu gündeme taşıdı, net ve samimi bir cevap alamadı. İktidar partisi tarafından iş geçiştirildi...

Sonrasında televizyonlarda günlerce süren canlı yayınlarda Gazze'ye yardım programları düzenlendi. Deniz Feneri meselesi ile gardı düşen AKP yanlısı sivil toplum kuruluşları yeniden keselerini şişirdiler bu yayınlar vesilesiyle...

Sonrasında büyük atraksiyona sıra geldi. Başbakan Davos'ta Peres'e rest çekti... Görüşmeyi yarıda bıraktı, dolayısıyla büyük bir kahraman!...

Sanırım "yemezler". Başından sonuna reklam kokuyor bu hareketler...

Danışıklı dövüş gibi... Gibisi fazla. Zavallı Filistinliler, bir yandan İsrail seçimlerinin diğer yandan Türkiye seçimlerinin garnitürü haline geliyor...

Geçenlerde bu sütunlarda Türk Musevi Cemaati Bensiyon Pinto'nun "Yazmasam olmadı" adlı anılarından bahsetmiştim. Bu anılarda öne çıkan ve dikkate değer kısımları özetle aktarmıştım. Bu vesile ile bir kez daha zikredeyim; AKP ve dünya Musevi cemaati ilişkisi o kadar sağlam kurulmuştur ki, bu hareketlere müsaittir ve kimse zannetmesin ki, köprüler atılmaktadır.Diplomasi dilinde bu aslında "Kaşı sırtımı, kaşıyım sırtını" anlamına bir çıkıştır...

Hareketle birlikte AKP İsrailli politikacıları rahatlatmıştır, Peres atışmasıyla İsrail TayyipErdoğan'ı...

Söz konusu olan, "çakma kahramanlık"tır... Gelinen süreç, bilinen ve istenen bir yeri işaret etmektedir.

Yoksa, böyle Allahın Arslanı gibi "Haydar haydar" dolaşmak ve başı dik tutmaksa, görelim yiğitliği de seslensin bakalım Kuzey Irak için, Kerkük, Musul için, Kıbrıs için, Ermeni iddiaları için...

Irak'ta ölen bir buçuk milyon insan Müslüman değil miydi? Niye sesleri çıkmadı? Patates miydi onlar yoksa patates dininden mi?

Türkmenler insan değil mi? Bir yandan ABD diğer yandan Barzani ve Talabani peşmergeleri tarafından adeta soykırıma tabi tutuluyor...

Kısacası, seçim sonrası birileri devreye girer ve cesaret madalyası ile ödüllendirdikleri sevgili dostlarını normal çizgiye doğru yeniden çekerler... Hatta bu iş için şimdiden pek çok insan görevlendirilmiştir bile...

Yapılan iş numara. Kahramanlık "çakma", atraksiyon sebebi "seçim"... Ama buradan bir kez daha herkesi uyarmak, özellikle bu numaraları çekenlere hatırlatmak istiyorum: Bu türden pek çok saçmalık sonrası ne yazık ki dünyanın pek çok yerinde antisemitik tutumlar artmaktadır. Günahı ve vebali olmayan insanlar ölmektedir. Hiçbir seçim bir kişinin burnunun kanamasından bile önemli değildir. Herkesin bu tehlikeli oyunları bir yana bırakması, millet karşısına gerçek yiğitlikleriyle çıkması elzemdir...

Türkiye'yi dünyada yalnızlaştıracak, haklı iken haksız hale getirecek her türlü provakatif girişim ve düşüncelere karşı insanlarımızın dikkatli olması lazımdır.

Yine bir husus daha çok önemlidir. İsrail'in politikalarını ülkemizde yaşayan Musevi Türk vatandaşlarımız belirlememektedir. Ne İsrail'in saldırgan politikalarında ne AKP'nin seçim hesaplarında en küçük bir dahli olmayan bu insanlara karşı en ufak bir nahoş, incitici tavır, davranış bizi üzer, sıkıntıya sokar...

Bu sebeple, kendi kardeşimiz, vatandaşımız olan insanlara karşı İsrail yöneticilerinin insanlık dışı terörist davranışları sebebiyle kimsenin en ufak bir husumet göstermemesi için başta Sayın Başbakan olmak üzere herkesin daha dikkatli ve temkinli olmasında yarar vardır. Türkiye ne yazık ki 6-7 Eylül hadiselerinden bu günlere gelmiş bir ülkedir. Kimsenin seçim stratejisi uğruna ve beklentileri ülkemizi tekrar o noktalara çekmeye hakkı yoktur.

Dik duruş, Peres gibi bir siyasi zavallıya hareket çekmek değil, Kerkük, Musul, Kıbrıs konularında Türk milletini ezdirmemektir. Terör hamilerine cesaret vermemektir...

http://www.etikhaber.com/content/view/70699/27/

güzel bir olayı kendi karalamalarınızla untturmaya veya eskide sizin yapotıgınız olayları unuturmaya calışmayın o zaman o gerkiyordu ve geregini yaptı diye düşünüyorum her şeyin zamanı varr ama sizinkilerin sayın israil başkanına bunu nasıl der demesine yorum bile yapamıyorsunuz bir tek kelime bile etmiyorsunuz kaldıki güzel bir olayıda karalıyorsunuz ama şunu bilin sizin dedikleriniz size bizim bilkdiklerimiz bize ve siz ne kadar naralar atarsanız atın bizim için güzel olan olay hala güzeliğini koruyorr boşuna yazıp durmayın komiklikden başka bir şey olmuyor ama siz bırakmıcaznız için devam edin gülmekde hakkımız:D
yada siz yeni bir program yapın adıda zavallıca hareketler bunlar diye:D:D:D:D:D

saygılar

benim en çok kafama takıLan
oLay sonrası basın mensupLarına söyLediği bu tavrının oturumu yöneten mod a oLduğunu açıkLması
aradan bir kaç saat geçtikten sonra memLekete ayak basıyor ve buradaki açıkLması tavrının israiL ve poLitikasına tepki amaçLı oLduğu

bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu diyesim geLdi
biLen biri anLatsın da bu cahiL ersin feraha

Fуσηв;4012216' Alıntı:
benim en çok kafama takıLan
oLay sonrası basın mensupLarına söyLediği bu tavrının oturumu yöneten mod a oLduğunu açıkLması
aradan bir kaç saat geçtikten sonra memLekete ayak basıyor ve buradaki açıkLması tavrının israiL ve poLitikasına tepki amaçLı oLduğu

bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu diyesim geLdi
biLen biri anLatsın da bu cahiL ersin feraha

birde bi tarafını yırttılar özür dilemiş tayyipten diye .

dün israil büyükelçisi tayyip erdoğan tepkim moderatöre dedi diye aradı peres onu dedi .

tayyipi uluslar arasında kaale alanlar kendilerine ettiği hizmetlerden dolayı kaçırılmıcak fırsat olarak görenlerdir.

akarme senin durumun içinde üzülüyorum .umarım seni kaale alıp cevap veren biri çıkar

.

akarme senin durumun içinde üzülüyorum .umarım seni kaale alıp cevap veren biri çıkar

senin üzülmene gerk yok siz gidin israil başkanına nasıl bunu der diye agıt yakın(chp li millet vekili onur öymen gibi):D
birde chp liler israililer hakında davos ezikleri diye acılım yaparlarsa tam olur:D
kaldıki sizin cevaplarınızı beklicek yorum yapmadım bunda dip not olarak hafızana yerleştir:D:D

birde bi tarafını yırttılar özür dilemiş tayyipten diye .

dün israil büyükelçisi tayyip erdoğan tepkim moderatöre dedi diye aradı peres onu dedi .

tayyipi uluslar arasında kaale alanlar kendilerine ettiği hizmetlerden dolayı kaçırılmıcak fırsat olarak görenlerdir.

Yılların ezilmişliği var üzerlerinde... Kolay mı? Viyana kapılarına kadar git koskoca Osmanlı ol. O koskoca tarihinle böbürlen ondan sonra Büyük İsrail Projesine ortak ol. Eee baktı yahudinin döktüğü kana ortak olmakla daha fazla prim toplayamıyacağım bari, iki şov yapayım da oy toplarım zihniyetine büründü. Nasılsa bu memlekette onu sırtına alacak çooook... :)))

senin üzülmene gerk yok siz gidin israil başkanına nasıl bunu der diye agıt yakın(chp li millet vekili onur öymen gibi )birde chp liler israililer hakında davos ezikleri diye acılım yaparlarsa tam olur

konunun chp ile ne alakası var . görmüyormusun yada gördüğünü anlamakta güçlükmü çekiyorsun . eğer böyle ise yorum yazmayı bırak bi tedavi gör

taze yeni gelinin sarıldığı gibi neden hemen chp ye sarılırlar anlamam :)

kaldıki sizin cevaplarınızı beklicek yorum yapmadım bunda dip not olarak hafızana yerleştir

hee tamam kendi kendine çalıp oynuyorsun her zamanki gibi yani tamam devam et :D

hee tamam kendi kendine çalıp oynuyorsun her zamanki gibi yani tamam devam et :D

cevaplarımı düşünme payı her zaman bırakmayı severim ama senin beynine hakim olmak gibi bir güçüm yok bundan dolayı rahat ol istedigin yerden alabilirsin yorumlarımı

saygılar

Reklamın iyisi kötüsü olmaz ancak Erdoğan doğaçlama olarak bunu yaptı tebrik ediyorum demekki içinden gelelnleri söylemiş kurgulanmamış

Çok güzel hareketler bunlar :D

sabote etmeye çalışmak bile acizlik göstergesi... bunu bile başaramıyosunuz... :D yani size gülmek bile acımaktan daha fazla zarar vermez...

başbakan bunu kasıtllı yaptı davosu yerel seçimlerimizin tarihine göre ayarladılar.. ordaki herşey düzemece... akp nin oya ihtiyacı vardı temin edildi

buna herkes güler...................

herkes egosunu tatmin ediyor amagerçekler değişmez Türkiyenin %60 akplidir artık belki daha fazla

KaranLık

Lütfen yorumlarımızda kullandığımız kelimelere özen gösterelim iyi forumlar.

Yılların ezilmişliği var üzerlerinde... Kolay mı? Viyana kapılarına kadar git koskoca Osmanlı ol. O koskoca tarihinle böbürlen ondan sonra Büyük İsrail Projesine ortak ol. Eee baktı yahudinin döktüğü kana ortak olmakla daha fazla prim toplayamıyacağım bari, iki şov yapayım da oy toplarım zihniyetine büründü. Nasılsa bu memlekette onu sırtına alacak çooook... :)))

sen ne saygısız ne terbiyesiz adamsın yaa.önce tc nin başbakanına hakaret küfür ediyosun o yetmedi şimdide ona oy veren milyonlarca insana eşek deme eşşekliğini gösteriyosun.sen kimsin o kadar insana eşşek diyosun.seninle bunu daha geçen gün konuşmuştuk ama hala aynı seviyesizlik terbiyesizlik.(desene eşşek hoşaftan ne anlar) sana artık saygı maygı duymuyorum.saygı layık olana duyulur.sen bildiğin yolda devam et zaten senin zihniyetin bu...zihniyetinin tipik bir modelisin.bu arada moderetörler uyuyomu ne yapıyorlar bilmiyorum.uyarıyorum böyle seviyesiz insanların bulunduğu bir yerde kaliteli tartışma olmaz.bu insanlara bu forumu dingonun ahıra çevirttirmeyin.forumun kalitesini düşürttürmeyin.görevinizi yapın

bir arkadaş bir söyleve( bakınız davos fethi- 2009) karşılık halkın yüzde 60 ı akp li oldu diyor. aziz nesin desem kızarsınız şimdi. icraata değil sözlere alkış tutan zihniyet söyleyin bana filistindeki katledilen çocuklarda akp li olmuşmudur. o katliama göz yumup utanmadan yok 25 dakka konuştu, yok 12 dakka konuştum saçmalığıyla düpedüz o çocukların kanı üstünden şov yapan birinin peşinden koşanlar tanrı sizinle benim yolumu asla kesiştirmesin. hem bu dünya üzerinde ölen mazlumlar için hemde kendim için zulüm addederim bunu. yolunuz açık olsun kör kardeşlerim...saygılarımla.

tayyipin davos tavrından sonra beklentiler artmaya başlamış muhalefetten adamlar tayyipteki yeteneği görüyolar herhalde .... bişi sorcam MISIR KERKÜK IRAQ İÇİN NEDEN CHP DEN BİR AÇILIM BEKLEMİYOSUNUZ onlar parti dğeilmi yoksa onların bi siyasi fikri yokmu yoksa (varsa biri sölesin) onların bi çözüm planı yokmu yoksa (varsa biri sölesin) YOKSA SADECE AÇILIMI KARAÇARŞAFLI HANIMLARA ROZET TAKMAKTAN İLERİ GİDEMİYORMU? BUNDANMI BU TAYYİPTEN BEKLENTİ

Yanarım yanarım düen akp oyları yeniden artacak :)offsssss naylon kahraman

Adam orda bağırıp çağırmasa biliyorumki hepiniz o zamanda ezik başbakan dicektiniz..Bunu yapmak zorundaydı adamı 25 dk bizi 12 dk konuşturdular.Yani bu durumda moderatörle bizi konuşturmaması için anlaşma yaptılar orda bağırıp çağırıp da oy toplicaklardı bumu yani ?

v_k

Ben biraz önce yazdığınız seviyesiz yorumu siliyorum yukarıda

siz ısrarla aynısını tekrar yazıyorsunuz peki arkadaşım oldu iyi forumlar..............

Geri