ÇaKıR Namı Diğer bluday1979

cakir

New member
Reaction score
0

Öncelikle herkese selam olsun : )
İvet arkadaşlar gelelim zurnanın zart dediği yere yavvv :durdurun

Uzun zamandır aranızdayım bende acısı ile tatlısı ile hep birlikte olduk,
Yaşantıma çok şeyler kattığını düşündüğüm ve Ailem olarak gördüğüm bir yer burası
belirtmek isterim =)
Belki zaman içerisinde istemeyerek de olsa kırgınlıklar olmuş olabilir
ama
Kol kırılır yen içinde kalır diyor
ve
Sözü siz değerli arkadaşlarıma bırakıyorum ...

Çok fazla muhabbet edip yakından tanıma fırsatı bulamasam da, Herkesle iyi anlaşmaya çalışan, eğlenceli, güleryüzlü biri olarak tanıyorum seni.

Çok fazla muhabbet edip yakından tanıma fırsatı bulamasam da, Herkesle iyi anlaşmaya çalışan, eğlenceli, güleryüzlü biri olarak tanıyorum seni.

Arkadaşa Katılıyorum :001_rolleyes:

en üstteki ve onun altındaki arkadaşa katılıyorum :):)

şaka biyana süleyman neşeli güleryüzlü saygılı biri efeeeem :):) efem sözcüğünü dilimize dolayan arkadaşımız ...

çok tanımasamda eğlenceli ve iyi birine benziyor : )
tanımak istediğim kişilerden biri aynı zamanda : )

söylenecek çok söz var aslıdna en kısa şekilde anlatmak gerekiyorsa

saygı deger nabıza göre şerbet veren herkesle anlasa bilen yüreği genis sevgi dolu neşeli hayat dolu yaşamayı bilen sevdiğim deger verdiğim bir abim

Toprağım Renkdaşım Burçdaşım bunların üstüne pamuk gibi insandır herkesle iyi geçinir kimseyi üzmek istemez HH de tanıdığım en düzgün insanlardan birisi birgün istanbula gelirsem görüşmek istediğim arkadaşım efemm : )

Suleyman abim benim,cok iyi biri,neşeli,bu kadar enerjiyi nerden buluyorsun be abi :)
Cok sevdigim ve deger verdigim biri,hayatinda mutluluklar dilerim,herşey gonlünce olsun inşallah :)
Hep güler yüzlü kal :)

Kardeşin :)

ağırbaşlı efendi neşeli gülmeyi seven bir abimiz.iyiniyetlidir ve kalp kırmayı sevmez

efemmm....
hakkinda ne yazsam bilmiyorumki tanismamiz ilginc bir sekilde olmustu (aklima gelince gülümsetir beni hala)
kimseye yalakalik yapmam yapmadimda bu zamana kadar.severim seni delikanli adam gibi adamsin. insallah her zaman bizimle olmaya devam edersin.iyiki varsin DOSTUM:victory

efemmm....
hakkinda ne yazsam bilmiyorumki tanismamiz ilginc bir sekilde olmustu (aklima gelince gülümsetir beni hala)
kimseye yalakalik yapmam yapmadimda bu zamana kadar.severim seni delikanli adam gibi adamsin. insallah her zaman bizimle olmaya devam edersin.iyiki varsin DOSTUM:victory

Sağol dostum iyi ki sende varsın ve bizimlesin =)
Tanışmamızı hiç sorma zaten düşündükçe yada aklıma geldikçe bende gülüyorum hala : )

Sağol dostum iyi ki sende varsın ve bizimlesin =)
Tanışmamızı hiç sorma zaten düşündükçe yada aklıma geldikçe bende gülüyorum hala : )

söyleyınde kardeşinizde gülsün biraz :sneaky2:

Aliye katılıyorum ...
Bencede Mehmet sakın yanlış anlama kardeşim ama gerçekten özel bir durum : )

iki kişinin bildiği sır değildir ben gönüller fatihi süleyman çakıra biat ediyorum :)

ya ben gevezelık olsun diye sordum :)

ben seni bayadır tanıyom malum belki bilmiyorsundur ama şark görevindeyim fazla takılamıyorum ama seni forum oyunlarından iyi tanıyorum

sıkı bir oyuncu saygıdeğer bir insan (son zamanlarda Çakır olsa da)

SAMİMİ bir dost

Geri