Çakıcı'dan Can Dündar'a: Akıllı Ol!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osiris_cemo' Alıntı:
Çakıcı düşünce suçlusu mu ? Puhahhahhahaha Mafya ile düşünce suçluları arasındaki farkı anlayamıyorsan ne diyim sana..pes ki ne pes

Benim yazdıklarımdan bu manayı çıkartmak için bayağı zorlamışsın ama bence iyi oku birine cevap yazmadan önce o nedemiş anla sonra ne yazacaksan yaz. :D

Ben sana Çakıcı düşünce suçlusudur mu dedim ? Asıl sana yuh ! sen diyosun ki Adam olsaydı da cezaevine girmeseydi, adam gibi dursaydı da girmeseydi, adam gibi duranlar kimler söyler misin ? Bana şunu demişim gibi maval okuma.

insanlar icinden geldigi gibi hitap ediyor, demekki abi gozuyle goruyorlar abi diyorlar, bunun kitap okumakla yada kurtlar vadisi izlemekle ne alakasi war

soyleyin cakıcıya akılli olsun o guzelim adaya dusmek herkeze nasip olmaz
deliginde uslu dursN!

way beeee. mafyanın ardından gencliğimiz dimdik ayakta we ardında. helal olsun size arkadaslar

adam mafya diye ideolojisini sevmiyoruz diye herzaman karsısında olmak zorunda degilsiniz... harbiden cok saglam konusmus... hani kör cahil mafya diyordunuz zamanında ... adamın soyledıgını kullandıgı terimleri öle herkes anlıyabıldımı ayRıca o da ayRı ; ))

burda mafyaya karsı olanlar var eyvallahta ona posta koyanlarda var nası iş anlamadım tırsmaya basladım valla ; )

iSpiK kardeş noolursa olsun ideolojisi. bu adam mafya ve siz böyle konustukça Türkiye mafyalardan kurtulamaz. Bırakın özendirmeyin bunları

çakıcınında el atmadığı bi o konu kaldıydı ona da el attı...

destek weren arkadaşlarada şunu söylemek isterim; bir gün sizede biri fikirlerinizi söylüyorsunuz die 'akıllı ol' derse size de susmak düşer heralde..!

Fikirlerini pek ala başka bi gazetede, dergide, tvde vs. basın yayın organında da beyan edebilir. Halktan biri olduğunu iddia edene de bakın siz, peh! Madem bu toplumu o kadar düşünüyor, gitsin Cumhuriyet'te yazsın, Evrensel'de çizsin, Ulusal'da program yapsın. Öyle medya patronlarıyla aynı masada milyarlık yemekler yiyip sonra da ben halkçıyım demesin kimse!

irfanfatih' Alıntı:
Fikirlerini pek ala başka bi gazetede, dergide, tvde vs. basın yayın organında da beyan edebilir. Halktan biri olduğunu iddia edene de bakın siz, peh! Madem bu toplumu o kadar düşünüyor, gitsin Cumhuriyet'te yazsın, Evrensel'de çizsin, Ulusal'da program yapsın. Öyle medya patronlarıyla aynı masada milyarlık yemekler yiyip sonra da ben halkçıyım demesin kimse!

bahsettiğin üç yayın organı arasında dağlar kadar fark var!
Zaman gazetesi,Vakit gazetesi ve de Mektem TV arasındaki farkı anlayabiliyorsan bunu da anlayabilmen gerekir.

Alaattin Çakıcı vatandaş olarak görüşlerini bildirebilir
hapiste de olabilir ama görüş bildirebilir oraya kadarda herşey normal.

başka kişilere yönelik tehdit içeren görüşlerini desteklemenin ne anlamı var?tehdit içermesin Alaattin Çakıcı'nın sözleri oturup tartışılsın ona eyvallah derim.

ayrıca

Türkiye Cumhuriyeti Ceza Kanunlarına göre
insanları tehdit etmenin suç olduğunu,
ve de suç olduğu sabit bir davranışın onaylanmasının,teşvik edilmesinin vs. suç olduğunu bilmiyor musun???

iyide haberde tehdit ettigine dair birsey yok, editor haber dikkat ceksin diye oyle bir baslik atmis

zaten ortada bir suc unsuru olsa devletin bu isle ilgilenen kurumları var degil mi?

ifrit' Alıntı:
iyide haberde tehdit ettigine dair birsey yok, editor haber dikkat ceksin diye oyle bir baslik atmis

zaten ortada bir suc unsuru olsa devletin bu isle ilgilenen kurumları var degil mi?

"Bakınız beyefendi yaptığınız işi insani ve mesleğinizin ahlaki kuralları içerisinde yapmaya çalışın. Akıllı olmanızı sizden rica ediyorum. Yine de beyefendilik bende kalsın "

gibi söylemler gayet açık tehdit cümleleridir bence
eminim ki devlet bu işle ilgili ne gerekliyse onu yapıcaktır

olm akıllı olmanı rica ediyorum hanı olurSun veya olmazsın ama benım temennim senin akıllı olman yonunde gibi bi söylemse fletch buna ne dicen tehtid yoktur heralde bundada demi ;) :p :p

senınkın de ünlem var olm ... adam rica ediyo görmüyomusun : ))

o zaman anlastık ; )

irfanfatih' Alıntı:
Helaaal +1903

Yazıları, söylemleri, hareketleri; laf salatasından, abartıdan, kendini kasmadan, dolambaçlı yoldan aktarmadan, kısacası taklitten ve halkın beğenisi kazanmak uğruna her türlü aldatmacadan başka hiçbir şey içermeyen, olumlu bi yönünü asla göremediğim bi şahsiyet. Halkımız da ne yazık ki bişey sanıyor onu. Onun laf salatasını yiyeceğime Alaattin'in sihirli lambası masalını dinlerim daha iyi!

Daha denecek ne var ki :) Populist yaklasimlarla Turk Gencligini ele gecirmek
o kadar kolay ki.. OSSyi kaldiricam deyin yarin milletvekili olursun..Guzel yaziyor
aslinda, karsisindaki insanlari iyi etkiliyor. Bir de yazdiklari bos olmasa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri