Çağdaş Çıplaklık ve Medeniyet Kavramları Üzerine...

sanırım bu kadar yeter dimi... kişisel tartısmalara gerek yok ...

J@CK@L' Alıntı:
nato mermer nato kafa :)

+1 JACK ;)

bazılarının aklı hala heykelde kalmış,kadın sesi haramdır diyen adamdanda zaten ne beklersinki :durdurun

kimse gercek kadında tamamen cıplaklığı tasvip etmemiştir böyle bişeyde olamaz zaten.
cıplaklık asla medeniyetlik olamaz.

ne kara carşafa bürünmek,ne cıplak dolaşmak yada insanı bazı şeylere teşvik etcek şekilde dolaşmak :) nede sapık olmak medeniyet degildir.

ama sapık herzaman sapıktır.
yeri gelince ugruna zevk alır heykelde yıkar,mankende .....ker,tavukta ....ker

kara çarşafa bürünmeyi neden ekLediyse oraya onu kimse medeniyet oLarak niteLendirmedi zaten hee ama konu çıpLakLık ya iLLa karşı görüş beLirtiLecek pardon...

Kara çarşafa bürünmek takvadır kimse medeni oLma yoLunda yapmıyor bunu zaten

Daha Bİtmedİ Mİ Bunun TartiŞmasi 1 Hafta Oldu

Islam dininde kara carsaf diye birsey zaten yoktur...

Ciplaklik medeniyettir diyenlerden zaten din ile ilgili bisey bekleyemezsin, onun icin dini karistirmak bence dogru degil cunku hassas bir konu.

Baska ulkelere bakilarak kulturun dini yanlis tanittigini goruyoruz, ama bunun onune gecmektense bu olay din dusmanlarina koz oluyor ve buda kahredici bir olay..

Televizyonlara bakinca ben sahsen goruyorum ne kadar medeni oldugumuzu, ama inanin bana sizin medeniyet dediginiz bati kulturunu kapsamis bir ulkede yasiyorum ve maalesef burdaki Tv programlarinda bile bu kadar vucudunu on plana koyanlar Turkiyedeki programlarla kiyaslanamayacak kadar az..cogunlugu musluman olmayan bir ulke olmasina ragmen..!

Allah sonumuzu hayir etsin

أĸяα' Alıntı:
kara çarşafa bürünmeyi neden ekLediyse oraya onu kimse medeniyet oLarak niteLendirmedi zaten hee ama konu çıpLakLık ya iLLa karşı görüş beLirtiLecek pardon...

orda medeniyet degil diye bitek karacarşafımı örnek vermişim ki ben.yada ikimizinde ortak görüşü oldugu bi konuda(yoksa degilmi) anlamak istedigin yerden anlayıp gerisini boşveriyosun,komik duruma düşüyosun :vur

sideways' Alıntı:
Islam dininde kara carsaf diye birsey zaten yoktur...

Ciplaklik medeniyettir diyenlerden zaten din ile ilgili bisey bekleyemezsin, onun icin dini karistirmak bence dogru degil cunku hassas bir konu.

islam dininde karacarşafın var oldugunu söyleyen sanmıyorum zatende,bu nerden geldi bi anda aklına,ben 3-5 tane örnek verdim ama nedense bi tek bu örnek üzerine yogunlaşmışsınız :durdurun

konuya dini karıştırmayın derken kendin konuya dini karıştırıyosun hatırlatırım

nestor' Alıntı:
stay a way hakkaten stay a way tabi anlamını biliosan:):):)
hadi saptırmayın konuyu daha fazla ikili tartışmaya sokmayın..derdi olan pm den ulaşsın..

valla benden çok senden uzak durulması lazım;) tehlikeli adamsın bana akıl satmadan önce biraz kredi çek bence ;)

Geri