Ç4R$I'nın fes edilemez (sizce fes edilmesi doğrumu)

Ç4R$I kapatılmalı mı?

• Evet kapatılmalı.

Kullanılan: 20 17.1%
  • Hayır kapatılmamalı.

Kullanılan: 25 21.4%
  • Beşiktaş'ın önüne geçiyordu kapatılmalı.

Kullanılan: 8 6.8%
  • Kapatılamaz. Bu kadar Çarşı'ya ve Beşiktaşa gönül veren insan ortada bırakılamaz.

Kullanılan: 47 40.2%
  • Kapatsalarda Ç4R$I gibi yeni grup kurarlar.

Kullanılan: 16 13.7%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 1 0.9%

• Kullanılan toplam oy
    117
carsının kapatılması veya kapatılmaması anket konusu olamaz arkadaslar lutfen bukadar basıt degıl

7 düvel gelse kapatıoruz diemez!!!! onlar gider bayrak başkasına kalır bu devran böle döndü böle dönecek o zaman şeker alide kapatıorum deip gitseydi alenden öncekilerde bitirselerdi olurmu öle biz yoksak kimse olmasın mantığı bencilliktir...

dostum zaten onlar olucak yine Ç@RŞI sadece isim olarak bitti.Tribün olduğu yerde kalıcak.Kapalı Kartal gol gol gol diye bağırmaya devam edicek.Desibel rekorları kırmaya devam edicek.
Ama isim olarak bitti malesef.Bu karardan dönüceklerini zannetmiyorum...

onlar dönmesin biz sahipleniriz!!!

dostum zaten onlar olucak yine Ç@RŞI sadece isim olarak bitti.Tribün olduğu yerde kalıcak.Kapalı Kartal gol gol gol diye bağırmaya devam edicek.Desibel rekorları kırmaya devam edicek.
Ama isim olarak bitti malesef.Bu karardan dönüceklerini zannetmiyorum...

çarşı olarak bitince ne anlamı kalırki?

Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane,
Sanmayın çarşılar biter, emin olun dahada çoğalırız,,,

๔เคtย™;2960243' Alıntı:
Kapatılamaz. Bu kadar Çarşı'ya ve Beşiktaşa gönül veren insan ortada bırakılamaz.!

geri adam atmıyolar gibi pfsssss keşke vazgeçseler

Beyler sizin açınızdan ne yazıkki üzücü haber çarşı kapandı ve açılmayacak herkes artık KARAGÜMRÜKÜLER olarak devam edicek..Biliyorsunuz hüseyin abi,erdal abi beşiktaşın en büyüklerindenler bundan sonra her maç çarşı-gümrük yerine sadece karagümrük bağırıcak.

gönül işi bu parayla değilki, şirkette değil iflasını veresin.
ilk maçta çarşı yine yerini alır,

kesinlikle kapatılmamalı
bir çarşı kolay kurulmuyor. 25 yıllık emeğe saygı

Kapatsalarda çar$ı gibi yeni bir grup kurarlar

carsının kapatılma gibi bi durumu yoktur ismi fesh etmisler sadece yoksa yine marslar cıkar yine eskisi gibi olur hersey ama sadece carsı ismi olmaz

Beşiktaşlıyım çarşı öyle bi taraftar olamaz :(

Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi
Siyahla Beyazı Ayıramaz Ki
Stadın Her Yeri Loca Olsa da
Sevenleri Kimse Ayıramaz Ki...

neyler herşey biter ama çarşı bitmez bunu unutmayalım

carsı iyidi ya :( gsliyim fakat carsının ayrı yeri var :(

tabikide ya türkiyede çarşı gibi taraftar grubu yok hatta dünyanın saylı taraftar grubu çarşı

Geri