иιgнт gσиєя
мя.ѕємραтι¢σ
- Reaction score
- 0
şu anda ağlıyorum ben Beşiktaşa ve Çarşı'ya gönül vermiş bi insanım dün akşam haberi göreünce yanlıoşlık var diye gülüp geçmiştim ama o sırada alenin açıklaması geldi iyice moralim bozuldu buda yalan haberdir dedim ve bu sabah 9 da kalktım hemen fanatik fotomaç gibi gazetelere baktım o da yetmedi forzabesiktas.com'a baktım ama doğruymuş Beşiktaşın Dünyada 1numaralı sayılan taraftar grubu çarşı kendini fes etme kararı almış ben buna hala inanmıyorum.
ve: Daha cumartesi günü çarşıya özel t-sört bastırdım ve görenler çok beyendi bunu siteye vericektim okulda bastıracaktık okulda örgütlenmemizi dahada sağlamlaştıracaktık Ankara'daki her maça en az 15 kişi gidiyorduk (belki bu paragraf saçma oldu ama içimden gelenleri yazıyorum)
HANGİ TAKIMI TUTARSAK TUTALIM NE OLURSA OLSUN NE YASARSAK YASAYALIM CARSI NIN BITMESINE ASLA GOZ YUMMAYALIM !!
Her zaman alayına isyan ölümüne BEŞİKTAŞ
bide anket ekleyim sizin yorumlarınızı da merak ediyorum
ve: Daha cumartesi günü çarşıya özel t-sört bastırdım ve görenler çok beyendi bunu siteye vericektim okulda bastıracaktık okulda örgütlenmemizi dahada sağlamlaştıracaktık Ankara'daki her maça en az 15 kişi gidiyorduk (belki bu paragraf saçma oldu ama içimden gelenleri yazıyorum)
HANGİ TAKIMI TUTARSAK TUTALIM NE OLURSA OLSUN NE YASARSAK YASAYALIM CARSI NIN BITMESINE ASLA GOZ YUMMAYALIM !!
Her zaman alayına isyan ölümüne BEŞİKTAŞ
bide anket ekleyim sizin yorumlarınızı da merak ediyorum