Ç4R$I'nın fes edilemez (sizce fes edilmesi doğrumu)

Ç4R$I kapatılmalı mı?

• Evet kapatılmalı.

Kullanılan: 20 17.1%
  • Hayır kapatılmamalı.

Kullanılan: 25 21.4%
  • Beşiktaş'ın önüne geçiyordu kapatılmalı.

Kullanılan: 8 6.8%
  • Kapatılamaz. Bu kadar Çarşı'ya ve Beşiktaşa gönül veren insan ortada bırakılamaz.

Kullanılan: 47 40.2%
  • Kapatsalarda Ç4R$I gibi yeni grup kurarlar.

Kullanılan: 16 13.7%
  • Kararsızım.

Kullanılan: 1 0.9%

• Kullanılan toplam oy
    117

иιgнт gσиєя

мя.ѕємραтι¢σ
Reaction score
0
şu anda ağlıyorum ben Beşiktaşa ve Çarşı'ya gönül vermiş bi insanım dün akşam haberi göreünce yanlıoşlık var diye gülüp geçmiştim ama o sırada alenin açıklaması geldi iyice moralim bozuldu buda yalan haberdir dedim ve bu sabah 9 da kalktım hemen fanatik fotomaç gibi gazetelere baktım o da yetmedi forzabesiktas.com'a baktım ama doğruymuş Beşiktaşın Dünyada 1numaralı sayılan taraftar grubu çarşı kendini fes etme kararı almış ben buna hala inanmıyorum.

ve: Daha cumartesi günü çarşıya özel t-sört bastırdım ve görenler çok beyendi bunu siteye vericektim okulda bastıracaktık okulda örgütlenmemizi dahada sağlamlaştıracaktık Ankara'daki her maça en az 15 kişi gidiyorduk (belki bu paragraf saçma oldu ama içimden gelenleri yazıyorum)

HANGİ TAKIMI TUTARSAK TUTALIM NE OLURSA OLSUN NE YASARSAK YASAYALIM CARSI NIN BITMESINE ASLA GOZ YUMMAYALIM !!

Her zaman alayına isyan ölümüne BEŞİKTAŞ

10wpc49.jpg

bide anket ekleyim sizin yorumlarınızı da merak ediyorum

Bende gs liyim kesinlikle kapatılmamalı.

ben fenerliyim ama kapatmasınlar çarşıyı öyle bi taraftar olamaz

fenerli olarak leverpool maçında tüylerim diken diken oldu.........

kapatılma ya da feih kararı çok yanlış

ya bırakın ne kapatıolar BİZİM SEVDAMIZI ONLARMI VERDİLERDE ELİMİZDEN ALIOLAR!!!!

bence bjk kapatılıp çarşının klübü kurulmalı.nede olsa bjkden çok çarşıyı tanıyorlar

иιgнт gσиєя;2955487' Alıntı:
şu anda ağlıyorum ben Beşiktaşa ve Çarşı'ya gönül vermiş bi insanım dün akşam haberi göreünce yanlıoşlık var diye gülüp geçmiştim ama o sırada alenin açıklaması geldi iyice moralim bozuldu buda yalan haberdir dedim ve bu sabah 9 da kalktım hemen fanatik fotomaç gibi gazetelere baktım o da yetmedi forzabesiktas.com'a baktım ama doğruymuş Beşiktaşın Dünyada 1numaralı sayılan taraftar grubu çarşı kendini fes etme kararı almış ben buna hala inanmıyorum.

ve: Daha cumartesi günü çarşıya özel t-sört bastırdım ve görenler çok beyendi bunu siteye vericektim okulda bastıracaktık okulda örgütlenmemizi dahada sağlamlaştıracaktık Ankara'daki her maça en az 15 kişi gidiyorduk (belki bu paragraf saçma oldu ama içimden gelenleri yazıyorum)

HANGİ TAKIMI TUTARSAK TUTALIM NE OLURSA OLSUN NE YASARSAK YASAYALIM CARSI NIN BITMESINE ASLA GOZ YUMMAYALIM !!

Her zaman alayına isyan ölümüne BEŞİKTAŞ

10wpc49.jpg

bide anket ekleyim sizin yorumlarınızı da merak ediyorum

Sen çarşı t-shirti almaya devam et..Merak etme çarşıyı kimse kapatamaz çarşı br dernek yada dükkan değil dileyen gelsin ben kapatıyorum desin böyle bir saçmalık olamaz..Çarşı bir ruhtur kimse tarafından engellenemez

bence o grup basındakilerinin sözünü dinler carsı kendi kendini fes etmiştir dediyse basındakiler dagılmıstır bitmiştir daha aynı isimle kurmazlar ama baska isimle belki

Fanatik bir GALATASARAY'lıyım. Fakat Türkiye'nin en büyük taraftar grubunun kapatılmasını hoş karşılamıyorum.

Ç@RŞI KAPATILMASIN.!!!

bunu yapmamalıydılar...:(bizi hiçe saydılar...

Fanatik bir GALATASARAY'lıyım. Fakat Türkiye'nin en büyük taraftar grubunun kapatılmasını hoş karşılamıyorum.

Ç@RŞI KAPATILMASIN.!!!

Bu şekilde destek verdiğiniz için çok saolun ..
Herhalde aynı şey ua nın başına gelse bizde dağılmasına karşı olurduk rekabet burdan geliyor işte;nitekim sevinenler içinde şunu söyleyelim 'Beden ölür ama ruh herzaman daim olacaktır'

Eğer abilerimiz bir karar aldılarsa bize sadece bu karara saygı duymak kalır..

alen abi istese canımı verirdim ama bitti...ne demek çarşıyı kapatıorum çarşı onun şahsi malı falanmı açıp kapatııo:eek:ha

иιgнт gσиєя;2958189' Alıntı:
evet ya şahsi malımıda kapatıyor

arkadaşlar şahsi malı olduğunu kimse söylemiyorki zaten sadece alen abinin aldığı bi kararda değil bu ayhan abi olsun ne bilim tribündeki abilerimizin ortak kararıdır.
25 sene emek vermişler çarşıyı nereden nereye getirmişler..Bende istemezdim böyle birşey olmasını ancak gerçek bu..
Alen abi herşeyi açıklamış zaten....

7 düvel gelse kapatıoruz diemez!!!! onlar gider bayrak başkasına kalır bu devran böle döndü böle dönecek o zaman şeker alide kapatıorum deip gitseydi alenden öncekilerde bitirselerdi olurmu öle biz yoksak kimse olmasın mantığı bencilliktir...

Geri