Çıplak, özgür ve bağımsız!

Bir çok canlının ve İnsanın iki cinsten yani erkek ve dişiden oluştuğunu, daha nazik bir tanımlama ile kadın ve erkekden oluştuğunu bilir isek en temel sorunu zaten aşmış oluruz.

Bir çok nedenden dolayı kadın ve erkek eşit değildir. Ancak hayatın temel kuralı olarak nasıl ki erkek bir birey ise, kadın da bir bireydir.

İnsan için hayvan ve eşyaları sahiplenmek anlatılabilir, açıklanabilir bir durumdur. Ancak bir insanın diğer bir insanı sahiplenme, emri altına alma çabası, bilinçaltının incelenmesini gerektirir.

Konulara gerçekçi ve tarafsız bakabilen kişiler, hayatın eşler arasında paylaşıma ve eşit sosyal haklara dayandırıldığında verimli ve anlamlı olacağını şüphesis ki tartışmayacaktır.

Diğer türlü yani bencil ve iki yüzlü bakış açısında ise bir cins diğer cinsi alınır, satılır, sahiplenilir bir mal gibi görebilecektir.

Bir kişiye duygusal anlamda bağlanıp, onun sorunlarıyla yakından ilgilenerek, paylaşarak sahiplenmek ile bencil bir yaklaşımla birini, mal gibi görerek sahiplenmek arasında fark vardır.

Evrensellik, akılcılık ve uygarlık ölçüleri konuları gerçekten olduğu şekliyle algılamaktan geçer. Kişilerin kendi dünyalarında oluşturdukları değerler üzerinden evrensel konulara sağlıklı bakması ve doğru çözümler üretmesi beklenemez.

çıplaklıkla özgürlüğü birbirini ayıramamış toplum görüyorsunuz karşısınızda

Onlar çıplaklıkla özgürlüğü size göre karıştırmışsa , kadınlara cinsel obje olarak bakanlarda bana göre hala bişeyleri aşamamış 'ürolojik bölge ile beynin yer değiştirdiği dönemde' olan insanlardır.

hayvan demeyin arkadaşlar hakaret olur o canlılara bunlar daha beter hatta iğrenç hatta... neyse...

ne varr bakın adamlar seslerini taa türkiyedeki hackhelle kadar duyurmuşlar onlar amacına ulaşmışş

Onlar çıplaklıkla özgürlüğü size göre karıştırmışsa , kadınlara cinsel obje olarak bakanlarda bana göre hala bişeyleri aşamamış 'ürolojik bölge ile beynin yer değiştirdiği dönemde' olan insanlardır.

Katiliyorum.

Bilmiyorum ne kadar dogru ama urolojik bölüme kanin direk beyinden gittigini duymustum. Bir düsünürsek baya kan gidiyor, o hal zuhur ederse beyinde neredeyse kan kalmiyor ;)
Simdi beyin bu durumda asitsiz nasil düsünecek ;)

edep yahu cennet ucuz değil cehenem luzumsuz değil

kul azmadıkca bela gelmezmiş gürünen o ki kul azmıs rabim gunahsızları korusun

Bazılarımız çıplaklığa karşı çıkıyor ama arayagitmekten de kendini alamıyor

özgür olmak için çıplak olmak gerekmez ama çıplak olabilmek için özgür olmak gerekir diye düşünmüş olabilirler.
yani ''bakın arkadaş burası hep bizim, k.çımızı başımızı açıp gireriz denizlere akarız sahillere'' mesajı vermek istemişlerdir belki :laugh:

Geri