Çılgın proce

Gerçekçi olalım:

Çılgın proje gerçekleşir mi?

Etüd çalışmaları vs bile minimum 2 yıl sürecek. Bunu başbakan söyledi. Madem bu kadar önemli bir proje bence hemen başlasınlar. Yoksa kürt açılımdan farkı olmayacak, ne yapıldı, ne yapılacak kimse bilmeyecek. Kaldı ki projenin yerini başbakan son anda ağzından kaçırdı. Maliyeti ise hala sır! Başbakan açıklanmayacağını söyledi.

Maliyet konusuna gelince, eğer vergilerimle yapılacaksa böyle bir proje, kalsın. İstemiyorum. Çünkü sonra ne olacak?

Vergilerim, ihtiyacı olan kişilere ve onlar için yapılacak hizmetlere harcanmayacak. İstanbul'da bir kanal yapmak için harcanacak. Üstelik, bu milletin o kadar derdi varken...

Maliyeti az da olsa, fazla da olsa, proje diye üstü kapalı, vergilerimin birinin cebine gitmeyeceğini nereden bileyim? Kaldı ki, çok iyi biliyoruz ki bu projeyi yandaşlara verecekler, gerçekleşsin diye...

Tamam, projeye başlandı diyelim. Sonra ne olacak?

İstanbul'da yaşıyorum ve çok iyi biliyorum ki, İstanbul trafiği sadece aylarca değil, yıllarca felç olacak. Trafik derdimiz büyüyecek. Herkes stresten kanser olacak :) Eğer AKP iktidar olur da bu proje gerçekleşirse, tüm çalışmalar bir dahaki seçimden hemen önce bitecek. Böylece "bakın, biz bunu yaptık" diyecekler, oy toplamak için kullanacaklar. Benim yıllarda çektiğim dert, sanki yokmuş gibi olacak.

Kılıçdaroğlu, tepkisinde çok haklı. Ne demişti?

YouTube - Kılıçdaroğlu'ndan Çılgın Proje Yorumu

Aile sigortasına "parayı nerden bulacaksınız?" demediler mi? Kanala para varsa, bu projelere de para var. "Projeler" dedim. Ne projeleri var?

YouTube - CHP'den Çiftçi Bütçesi
Von Kemal Kılıçdaroğlu gepostete Videos: CHP Çocuk Bütçesi | Facebook
YouTube - Aile Sigortası

Bunlara para yok da, kanala mı para var? Hepimiz oturup düşünelim.

Kanal başarılı bir proje olsa da olmasa da, önce insanların ihtiyaçları önemli olan. Sonra çiftçi şu şarkıyı söylemeye devam eder:

YouTube - Çiftçinin Türküsü: Tayyip Büktü Belimi

Sen önce sözlüğe bak da proje sözcüğü nasıl yazılıyor onu öğren.

Bu Yazı Hürriyet Yazarı Yılmaz Özdile Ait.. Yerme Amaclı Atılmış Bi Başlık.. ;) Çok Bilmişlik Yapmak İyi Degildir ;)

bence yetmez
samsundan adanaya dikine bi kanal
sonra izmirden vana kadarda yatay bir kanal açılmalı taaaa van gölüne kadar ki ileri demokrasi var kürt illerinede deniz götürülsün eşit vatandaşlık istiyorlarya
her vilayete bir liman yapılıp acilen özelleştirmeli
hem böylece ülkeyi bölmeye çalışanlarda boşuna yorulmazlar
otomatikman 4 de bölünmüş olur ülke böylece açılıma filanda gerek kalmaz
hem inşaatta milyonlarada iş çıkar bu kadar işsizlikte sıfıra inmiş olur
çıkan hafriyatıda güzel yurdumun topraklarında gözü olan iç ve dış 'dostlarımıza müttefiklerimize ve türkiye cumhuriyeti vatandaşı olupta NE MUTLU TÜRKÜM DİYEMEYENLERE' poşetleyip dağıtılabilir

daha devam edeyimmi

yetmez ama evet diyenleri duyamadım

dip not : neden 27 nisanı bekledi bop eşbaşkanı başbakanımız bi açıklasada öğrensek bi tahminim var ama ...

yanLış bunLar ya da yaLan bunLar diyecek bir kişi var mı ?
Türkiye'de iyi şeyLer oLuyor diyenLer haLiç'te yaşayanLar mı sadece?
yoksa biz beğenmeyenLer uzayLı mıyız? :)

iyi şeyler oluyor çocuk emin ol.En azından sizinkilerin yedikleri nanelerden kurtuluyoruz yavaş yavaş.Şimdi görürsen bu mesajı zırvalar durursun gene :) Sizinkiler memleketi yerinde tutmak için neler yapmadıki ama bilemezsin sen çünkü sizinkilerin önüne koyduğunu yiyorsun doğruya doğru diyemiyorsun güzeli göremiyorsun..

Herifin biri de ''marmara bölgesi kadar toprak satıldı'' diyo :p Ulan bu kadar amelelik olmaz beağ. Kimin ameleliğini yaptığı malum da, bu silik şahsiyet hangi ülkeden bahsediiyo acep? Bizim ülkemizden mi :p Kim satmış, nere satılmış, kaç lira almış? Parayı tek yemese bari. Bana da bi kaaverengi göynek alır mı la? Marmara diyo la herif. Allahım ne harikalar yaratıyo.

Herifler AK PARTİ YİNE İKTİDARA GELECEK diye zırıl zırıl ağlıyollar. Kocemen adamlara bakın hele... Bırakın kardeşim 27 siz öptünüz az da biz öpek ne var bunda. Sıra size gelmiycek diye tırsıyosanız, yine mızıkçılık ediyonuz. Sıra size gelirse; bidaha bize gelmez. Zaten sizin gelememe propleminiz de var. En iyisi mi bırakın biz hep öpek.

İnterneti çindeki gibi sansürleme projesi çılgın proje değil de ne?
Sakın söylenenlerle savunma yapmayın yazılı olanlarla söylenenler çok açık şekilde farklı.
Ve bilirsiniz SÖZLERİN DEĞERİ YOKTUR.

Üniversitede katıldığı bir oturumda Einstein'e bir soru yöneltilir;
- Üstad bu kadar zeki olup bilim adına eşsiz projelere imza atmayı nasıl başarıyorsunuz..?
Einstein'in cevabı çok mütevazidir ;
- Ben senden daha fazla bir zekaya sahip değilim. Benim projelerimin çokluğu senden daha fazla hayallerimin peşinden gitmeme bağlıdır.
* * *
Başbakanın zekası ile diğer liderlerin zekası arasında bir fark yok.
Sadece Başbakan Hayallerinin peşinden daha fazla gidiyor. Ve Türkiyenin bunları başarabileceğinden emin..

Diğerleri insanları korkutarak sağlıklı düşünmelerinin önüne geçmeye çalışıyorlar.

iyi şeyler oluyor çocuk emin ol.En azından sizinkilerin yedikleri nanelerden kurtuluyoruz yavaş yavaş.Şimdi görürsen bu mesajı zırvalar durursun gene :) Sizinkiler memleketi yerinde tutmak için neler yapmadıki ama bilemezsin sen çünkü sizinkilerin önüne koyduğunu yiyorsun doğruya doğru diyemiyorsun güzeli göremiyorsun..

afedersin sizinkiLer dediğin kim?
ya da seninkiLer kim?
cehaLet kötü şey!
çocuk konusuna geLince onu ayrıca konuşuruz yavrucum
e tabi istersen

Herifin biri de ''marmara bölgesi kadar toprak satıldı'' diyo :p Ulan bu kadar amelelik olmaz beağ. Kimin ameleliğini yaptığı malum da, bu silik şahsiyet hangi ülkeden bahsediiyo acep? Bizim ülkemizden mi :p Kim satmış, nere satılmış, kaç lira almış? Parayı tek yemese bari. Bana da bi kaaverengi göynek alır mı la? Marmara diyo la herif. Allahım ne harikalar yaratıyo.

Herifler AK PARTİ YİNE İKTİDARA GELECEK diye zırıl zırıl ağlıyollar. Kocemen adamlara bakın hele... Bırakın kardeşim 27 siz öptünüz az da biz öpek ne var bunda. Sıra size gelmiycek diye tırsıyosanız, yine mızıkçılık ediyonuz. Sıra size gelirse; bidaha bize gelmez. Zaten sizin gelememe propleminiz de var. En iyisi mi bırakın biz hep öpek.

Akp'nin İktidar Olmasını Hic İstemiyorum. Ama Olursada Sen ve Senin Gibi Şak Şakçıların 3-5 Sene İcinde Halini Görmek İcinde Can Atıyorum. Gerci Kurunun Yanında Yaşta Yanarmış. Sizin Yüzünüzden Bizde Cekiyoruz.. Ayrıca Ne Kazandıgını Hepimiz Biliyoruz. "ben siyasete yırtık ayakkabıyla girdim" diyipte ogluna "gemicik" alan birinden bahsediyoruz ;) bu aarada uslubunu hic begenmiyorum. seviyeni asıyosun dikkat et.

O yazıyı iyi oku marmara bölgesi kadar yer satıldı değil satılabilmesine olanak sağlayan izin çıktı diyor O HERİF......

Geri