- Reaction score
- 0
MÜJDE Ablamız, ilk programında o meşhur "Gazozcu Bedri" esprisini patlatarak ne kadar çılgın olduğunu kanıtlamıştı.
"Bakalım başka numarası var mı?" dedik.
Baktık, varmış.
İkinci programda da reytingin hakkını vererek, "Gazozcu Bedri" klasında olmasa da yeni bir espri patlattı.
Tam da "Ah Müjde... Sen ne çılgınsın kadınsın" diye el çırparak, çılgınlık serisinin devam edeceğini düşlerken...
Bir de ne görelim?
Müjde Ablamız, birden ciddileşip "gündem"e uyum sağlamamış mı?
Esen milli rüzgárın etkisiyle hıçkırık efektli bir "Mehmetçik" şiiri patlatmamış mı?
"Bunu dün gece annemle yazdık... İki gündür gözüme uyku girmiyor" diyerek "halk avcısı bir sabah şekeri" kıvamına girmemiş mi?
İşte ben de buna uyuz oluyorum.
En çılgınımızın çılgınlıkları bile belli bir yere kadar. En çılgınımız bile "Çılgın dediysek o kadar da değil" ayarında...
En çılgınımız bile hesabını kitabını acayip iyi biliyor.
Ahmet HAKAN-HÜRRİYET
28.10.2007
"Bakalım başka numarası var mı?" dedik.
Baktık, varmış.
İkinci programda da reytingin hakkını vererek, "Gazozcu Bedri" klasında olmasa da yeni bir espri patlattı.
Tam da "Ah Müjde... Sen ne çılgınsın kadınsın" diye el çırparak, çılgınlık serisinin devam edeceğini düşlerken...
Bir de ne görelim?
Müjde Ablamız, birden ciddileşip "gündem"e uyum sağlamamış mı?
Esen milli rüzgárın etkisiyle hıçkırık efektli bir "Mehmetçik" şiiri patlatmamış mı?
"Bunu dün gece annemle yazdık... İki gündür gözüme uyku girmiyor" diyerek "halk avcısı bir sabah şekeri" kıvamına girmemiş mi?
İşte ben de buna uyuz oluyorum.
En çılgınımızın çılgınlıkları bile belli bir yere kadar. En çılgınımız bile "Çılgın dediysek o kadar da değil" ayarında...
En çılgınımız bile hesabını kitabını acayip iyi biliyor.
Ahmet HAKAN-HÜRRİYET
28.10.2007