İnsan ınsana her zman muhtaç İnsanları çok sevıyorum ama bazende nefrette duyuyorum, çünkü....
Ata Kızı Angel Of Revenge Moderatör Katılım 23 May 2010 Mesajlar 10,583 Reaction score 0 Puanları 0 18 Kas 2010 #321 İnsan ınsana her zman muhtaç İnsanları çok sevıyorum ama bazende nefrette duyuyorum, çünkü....
cakir New member Katılım 7 May 2006 Mesajlar 10,807 Reaction score 0 Puanları 0 1 Ara 2010 #322 İnsanları Çok Seviyorum Ama Bazende Nefrette Duyuyorum, Çünkü, İnsanoğlu Çiğ Süt Emmiştir ... Yüreğinin Sesine Kulak Vermelisin, Çünkü ....
İnsanları Çok Seviyorum Ama Bazende Nefrette Duyuyorum, Çünkü, İnsanoğlu Çiğ Süt Emmiştir ... Yüreğinin Sesine Kulak Vermelisin, Çünkü ....
muratbeyim New member Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 354 Reaction score 0 Puanları 0 1 Ara 2010 #323 Yüreğinin Sesine Kulak Vermelisin, çünkü yüreğinin sesini dinlemeyenler birgün geriye dönüp maziye baktıklarında mutlaka pişmanlık duyacaktır. Gözlerim bu gece kapanmak istemiyor, çünkü ...
Yüreğinin Sesine Kulak Vermelisin, çünkü yüreğinin sesini dinlemeyenler birgün geriye dönüp maziye baktıklarında mutlaka pişmanlık duyacaktır. Gözlerim bu gece kapanmak istemiyor, çünkü ...
cakir New member Katılım 7 May 2006 Mesajlar 10,807 Reaction score 0 Puanları 0 5 Ara 2010 #324 Gözlerim bu gece kapanmak istemiyor, çünkü Sana Doya Doya Bakmak İstiyor Gün Ağırıncaya Kadar ... YürekLi Olmak YaDa YürekTe Olmak Dedim Sustun, Çünkü ...
Gözlerim bu gece kapanmak istemiyor, çünkü Sana Doya Doya Bakmak İstiyor Gün Ağırıncaya Kadar ... YürekLi Olmak YaDa YürekTe Olmak Dedim Sustun, Çünkü ...
SEYDİALİ seyri alem Moderatör Katılım 4 May 2009 Mesajlar 18,132 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ARAF 5 Ara 2010 #325 YürekLi Olmak YaDa YürekTe Olmak Dedim Sustun, Çünkü sevgi hancerdir yüreğimde yaşayan en buyuk acı bin yıldır tanır bu topraklar benı çünkü
YürekLi Olmak YaDa YürekTe Olmak Dedim Sustun, Çünkü sevgi hancerdir yüreğimde yaşayan en buyuk acı bin yıldır tanır bu topraklar benı çünkü