Çöpe Atacam Ben Bu Bilgisayarı :(

trojan-exe

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar hackhellden kaspersky indirdim kurucaktım ki tam avg nin virus programı sorunu cıktı halbuki ben avg yi epey oldu sileli program ekle kaldırdan sildim program ekle kaldırın silmedigi programlarıda sildim ama hala avg anti virus programı oldugu için kaspersky ı kuramıyorum sizce ne yapmam lazım ?? Direk Format Dieen Arkadaşlar Var Onlar için Şimdiden Teşekkür Ederim Ben almayayım Oo Formülü Yardım Edenden allah razı olsun

Düzlenme:
iki dk pc mi virus programsız bıraktım regedit çalışmıyor görev yöneticisi yok klasör secenekleri yok sanırsam FORMAT TIME teşekkürler

avg'nin o sürümünü tekrar kur your installer ile kaldır kayıt defterini falan iyice temizle

revo uninstaller dene kur onunla kaldır bendede vardı düzeldi hatta bir şey kaldırırken hep revo yu kullan

başlat çalıştır regedit HKEY_LOCAL_MACHINE grisoft mu yoksa AVG 8 mi ne ööle bir anahtar var onu sil kardeş sorunun hallolur.

at gitsin ...dur dur atma format at bence

Başlat> çalıştır> regedit> HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>AVG8 Klasörüne sağ tıkla kaldır veya sil ne çıkarsa kesinlikle düzelecektir

Geri