®© Windows.7.Loader.v1.6.3 ®©

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
Win7Loader 1.6.6 windows 7 icin hazirlanmis en son versiyon etkinlestirme.exe sidir, bir üst sürüme yükseltilmek suretiyle daha fazla ETKINLESTIRME amaclanmis olup Calismaktadir.100 % verim almak icin tavsiye edilir,
UAC KAPALI olmali
ANTIVIRUS kapali olmali
Instal WIN 7.loader.exe Yi yönetici olarak calistirin RESET ok
key.ini dosyasinda GEREKLI uygulamayI kabul edip kayd edin, hayirli olsun,,

34oca4n.png

1zg3zut.jpg

€m€g€ SAYGI K€ndin€ SAYGIDIR
güle güle KULLANIN HAYIRLI FORUMLAR​

Bide bunu deneyim...Artik ginaaa geldi milletin salak yerine koymasindan... adam tusa bas bekle diyo... 2 gun gecti halaa bekliyoz olmuyor diyoruz... sen yapamiyorsun salaksin demeye getiriyor isi.... bekle demekle ve copy-paste ile olmuyor bu isler eger amac birilerine yardim etmekse cozumler uretilmeli sebebler arastirilmalidir.... eger birisi yaptim olmuyor diyorsa altinda baska nedenler yatiyordur mutlaka... ben yaptim oldu seninkindede olacak diye hirbir garanti yok yani.... !!!

Sabahdan beri 3 defa yeniden kurdum win 7 yi... en az 50 kera restart yaptim olmadi... forumda yok tusa bas bekle diyipde insani salak yerine koyan arkadaslara KAPAK olsun.... sorunsuzca calisti genui (ben dogru yazamamis olabilirim) tarafindan dogrulamaya calistim... suan dogrulama calismiyor 22 ekinden sonra dogrulama calisacaktir dedi.... Yapamayan arkadaslar olursa [email protected] birebir yardimci olurum....!

Bide bunu deneyim...Artik ginaaa geldi milletin salak yerine koymasindan... adam tusa bas bekle diyo... 2 gun gecti halaa bekliyoz olmuyor diyoruz... sen yapamiyorsun salaksin demeye getiriyor isi.... bekle demekle ve copy-paste ile olmuyor bu isler eger amac birilerine yardim etmekse cozumler uretilmeli sebebler arastirilmalidir.... eger birisi yaptim olmuyor diyorsa altinda baska nedenler yatiyordur mutlaka... ben yaptim oldu seninkindede olacak diye hirbir garanti yok yani.... !!!

Sabahdan beri 3 defa yeniden kurdum win 7 yi... en az 50 kera restart yaptim olmadi... forumda yok tusa bas bekle diyipde insani salak yerine koyan arkadaslara KAPAK olsun.... sorunsuzca calisti genui (ben dogru yazamamis olabilirim) tarafindan dogrulamaya calistim... suan dogrulama calismiyor 22 ekinden sonra dogrulama calisacaktir dedi.... Yapamayan arkadaslar olursa [email protected] birebir yardimci olurum....!
biraz daha sakin sakin anlasalim,darilmaca küsmese,kizmaca yok,kimse kimseyi bu forumda salak yerine !BILEREK koymaz koyamaz da .hackhell in farkli bir forum sitesi oldugunu böyle yakistirmalarin! yaptirimlariyla karsilayacagini herkes deneyimleriyle ögrenecek,bu konularda müsamaha gösterilmez,burada kesin kanilara varip% 100 Bir sonuc beklemek,olasi olmayabilir, genel anlamda paylasimlarin ruhundaki gercegi yani hic bir karsilik beklemeksizin !BIRAZ emege SAYGI cercevesinde DEGERLENDIRIP -SIZIN GIBI DUYARLI ÜYELERIMIZIN kurallar dahilinde! YORUMLAMASI dilegiyle,

NOT> bilgisayariniza masa üzerinde sag tikLadiginizda> özeliklerden >en asagida sagda >microsoft lisans LOGO< görüyorsaniz mesele bitmisdir,,

Bilgisayarim sag tik/ozellikler... asagida sagda logo gorunuyor ve sorunsuzca calisiyor.... Sadece dogrula testi suan icin yapilamiyor 22 ekimden sonra yapilabilecek... o zaman o testden gececegindende hicbir kuskum ve suphem yok....

ya kardeslik ben yaptım bunu orjinalda oldu lakin boot ekranında 2 tane acılıs göstergesi var biri windows 7 diğeri windows 7 loader ne olcak bu böle sımdı bı yardım

SÜPERSTAR crack etkili olmak icin ayri bir device/bölüm acmak suretiyle boot ederken otomatik olarak siralamada en son yüklü isletim sistemi baslatilir, acilan yeni /bölüme karismamak en dogrusu, islem bootediyorsa sorun yok demekdir, SÜPERSTAR hersey yolunda :) Kolay gelsin hayirli forumlar,

Geri