Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aşkın yolunda dertler var ise
Ben yürürüm ikimizin yerine.
Eğer tek korktuğun ecelin ise
Ben ölürüm ikimizin yerine
Mutluluk doldursun gönül tasını
Alem bizde görsün kul sevdasını
Bilmesin gözlerin ağlamasını
Ben ağlarım ikimizin yerine.
Çevir gözlerini bak gözlerime
Tut elimi kilitle ellerine.
Perçinle kalbini getir kalbime
Ben severim ikimizin yerine.
Mutluluk doldursun gönül tasını
Alem bizde görsün kul sevdasını
Bilmesin gözlerin ağlamasını
Ben ağlarım ikimizin yerine
Çok karanlık bu ben miyim? Tutun beni soğuk nefesteyim
Ben kaybettim bile kendimi Yaşayamadım zaten beni Ben istedim olan her şeyi Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildin mi böyle? Acılar biter diye Sen bittin mi söyle?
Hayat biter diye Sen güldün mü söyle Acılar biter diye Sen bittin mi söyle?
sakindi caddeler
Gözümde tütüyordun ve bilirsin daha neler Kuşlar susuyordu
anladım birşeyler
Gözümde tütüyordun ve bilirsin daha neler
Telefon çalmadı
Ben bunu duymadım
Hayat yok aslında
Ben bunu hiç hiç istemedim
Ben gerçekten istedim istedim
Gel benimle ol dedim
kal dedim
Bu acıyla yaşanmaz bilirsin
Sen neden sonsuzluğu istedin Bunu bilemezdim ben
Sonunu düşünmeden
Haykırdım sana
Aşkımı söyledim
Aklım almıyor
Bunu hiç hak etmedim
Nerelere gittin sen
Dön ne olur özledim Dön nerdeysen dön
Dön nerdeysen dön
Teoman ~ O O her şeyi kendi yanından görüp Almak istediğini alır Başka şey düşünmez Beni unuturdu
Onun her anı heyecan dolu Beni üzdüğü zamanlar bile Yokluğunu hissetmek Beni korkuturdu
Ben her şeyi onun için, onun Yanında yaparken O hepsine uzaktan bakardı bir yabancı gibi Her sözümü dinliyor gibi Beni kandırırken İçinden geçen binlerce ses bastırırdı sesimi
O her günü yeni bir umutla Bekler gibi görünür Yarına inanmaz, beni avuturdu Onun her anı heyecan dolu Beni üzdüğü zamanlarda bile Yokluğunu hissetmek Beni korkuturdu ~ Alıntı ~
konuşmadan anlatsam ya da yüzüne bakmadan yapamam gözlerin dolar şimdi ya da önce benimkisi ne fark eder ki
kelimeler şu an kocaman birer yalan konuşursam seni yakar susarsam kendime katlanamam
hiç durmadan yürürdüm yolumuz olsa bu sana son susuşum son sözüm olsa sonsuza gitmiyor aşk keşke gitseydi alsa ikimizi uçup gitseydi (bir hayat biriktirdim sana deseydi)
ne seninle ne sensiz anlatmak kolay değil ve anlamak zor hiçbirinde olmadı belki şimdi zamanı bunu hayra yor
kardanadam güneşe aşık olmuş bir sabah doğmuş güneş kara kışa kardanadam mutlu yok olmuş
Binmediğim hiçbir otobüs,beklemediğim hiçbir durak kalmadı bu şehirde. Gittikçe azalıyor hayat! Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin benden gittiğine. Beni hep bulmamak için aradın!
Ağladım çare olmadı haykırdım olmadı! El açtım dualar ettim kabul olmadı! Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim !
Ben kapıyı hiç kendi anahtarımla açmazdım ki? O zaman anladım gittiğini
Evin kapısı soğuk bir duvar,mevsim sonbahar! O zaman anladım gittiğini
Taş kaldırımdan on yedi adım atıp, köşeyi dönüp çektiğini! Bir dönüm tütün paket paket ciğerlerimde! O bile yetmedi
Tan vaktiyle tanıştığımda anladım gittiğini
Gece ile atıştığımda, Hüznü dirhem dirhem atıştırdığımda, Koca evde sıkıştığımda anladım gittiğini! Evin kapısını tam on yedi kez kendim açtım! On yedi defa kapı komşuma 'daha gelmedi' dedim. Onbin defa kendime 'O gelecek!' dedim. 'Gitti' demedim, diyemedim! On yedi mevsim de beklerim, on yedi ömür de tüketirim. Ben geldim demen için on yedi yanımı veririm. Ama bilirim gelmeyeceksin, aramayacaksın, sormayacaksın
Peki bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın?
Anladım senin bana döneceğin yok! Perişan halimi göreceğin yok !
Ne unutacak kadar nefret ettin? Ne de hatırlayacak kadar sevdin beni! İçimde öldürülecek bir anı bile bulamayan iki yarım kaldık! Tamamlayamadık BİZİ! Ne yani? Gözleri SANA BENZEYEN bir KIZIMIZ olmayacak mi şimdi? Başkalarımı sevecek seni? Başkalarımı tutacak ellerini?
Sanma ki sen bensiz huzur bulacaksın ! Bir ömür böyle nasıl yaşayacaksın ? Anladım senin bana döneceğin yok ! Perişan halimi göreceğin yok !
Anladım senin bana döneceğin yok. Perişan halimi göreceğin yok. Anladım senin bana döneceğin falan yok. Perişan halimi göreceğin de yok