‘Oruç tutmadıkları için onları sel aldı!’

Kusura bakma kamer ama çok geriden geliyorsun.
Hala suçu tüpe şekere atma gayretindesin.

Birçok ak yetkili suçlarını istemeden de olsa itiraf etti.
Erdoğan' ın söylediklerini kayıtsız kabul edenlerden bahsediyorum neden anlamak istemiyorsun.

Allah belasını versin dediğimiz bu insan bu lafı hangi zihniyet ile çıkıp söylüyor ?
Sadece bu adamın mı Allah belasını versin??? Neyse.. Anlarsan anlarsın.

doğru geriden gelmek bazen ileriyi görmektir...
30 yıl önce yaşananlar bir zihniyetin ürünü olarak karşımıza çıktı...ve aynı zihniyet hala piyasada...
ben sana akpyi savunmadığımı her zaman söylüyorum...
benim çizgim belli...kesinlikle taviz ödün yok...ama birilerine bir suçu bir isnadı atarken sizin ondan daha temiz geçmişinizin ve şecerenizin temiz olması lasımki ...sözünüzün değer itibari olsun..

hangi düşünce ile söylüyor bu adam bu düşünceyi sordun bana : ) ya yapma kişi öküzlüğünden söylüyor ...
müslüman kişi naif olur...ben hüngür hüngür ağladım..orda sele kapılanları görünce...
sende kemalist birisin ...biri çıksa kemalistim dediği halde atatürkün inkilaplarını kabul etmese sen nedersin ...bu yamuk adam ,,,yalancı ve ya sahtekar dersin...

şimdi sende dediğimi anladın...

kardeşim ne konuna ne yazının tümüne tek bir lafım olmadığını iyi okusaydın görürdün, takiyye gördük ama senin kadarını hiç görmedim.. bak ilk mesajımda onca yazının tek bir yerini alıntı yaptım o da senin kendi yorumun olan yazının en altına koyduğun '' HH deki dindar '' sataşmasına cevaben verdim yazımı.. iyi okusaydın alka kuramadığın yorumumu senin dindara satşaman üzerine kurdum.. benim kemalistle alakamda alıp vermediğimde yok, işi farklı boyuıta çekmey kalkma.. ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsunuz ama işine gelmeyince yön değiştirip , senin dindara yöneltttiğin soruyu bende sol ve kemaliste sorunca takiyyeye düşüyorsunuz.. yazdıklarım gayet açık.. tekrar okumanı tavsiye ederim..

Söylemişsin Söylemişsin.. Aynı ŞeyleriDe Devam'da Ediyorsunuz.. Siz Benim Sorularıma Cevap Verin Konuyu Nereye Vurdunuz Varya Cevabınız Olmayınca Hep Böyle Yapıyorsunuz.. Siz Sorularıma Adam Akıllı Cevap Verin Özellikle LOOPUSED Senle Tartıştığımız Az Önce Ki Posttakiler'e O Sözü Silmeyen Namerettir..=))

al sana iki kelime ...
kişisel düşünce...
anladınmı orda bir kişinin ettiği laf tüm müslümanları bağlamaz..
sen nasıl değerlerin için savaşırsan ben de dinim için savaşırım...
orda bir kişi benim dinime karşı alçaklık etmiş...başkasının malını çalmış...hırsızlık etmiş..
ya o malı iade edene kadar yada karşı taraftan helallik alana kadar müslümanlığı ile sıkıntıya girmiş demektir...
öyle ALLAH oruç tutmayanları sele kapıp götürdü diyen deyyusta kendi dinini imanını kurtarma ve tevbe etme uğraşına girse iyi olur...
çünkü müslüman olan birine kafir benzetmesi yapılması kişiye kafir olması için yeterlidir...
cümlelerimi samimiyet içerisinde seçtim...

Aynı Şeyler'e Sanada Geçerli Kamer28 =))

Bir hırsızın bu kadar talihsiz konuşması hiç hoş olmadı.
Peki sen neden hırsız oldun demeden geçemiyor insan???

dindar hırsız bu yahu ,hırsızın dindarı çalıyorsa allah için çalıyordur cihat yapıyordur, mutlaka bir keramet vardır....

Mg EVİL; sen benden ne duymak istiyorsun, yada ne duyarsan sevineceksin, ya da bana neyi ispatlattırmak gayretindesin analsam anladım diyecem.. ben konunda sel faciasında yaşananlara dindar yapmışsa aferinmi dedim.. hırsızlığı tacizi yalanı talanı dindar yaparsa iyidirmi dedim.. kaç yazıda kaç konuda siyasi rengim ne olursa olsun yanlış neyse karşısında dururum diye belirtmişken sen benden neyin izahını istiyorsun.. bak tekrar söylüyorum, ikiliye dökerek her kelimeden yarı tartışma çıkartarak takiyye üzerinden konuya hit derdi ve ucuzluğuna düşmeyin. her konuna yazmam benim yazdığım konuda hit olur gerçi denk getirmişken iyi sataşayım loopused e de konum revaçta kalsın dewrdindemisin nesin?

dediğim gibi yazıya yorumum yok , herkesin kabul edeceği bir aymazlık ve aç gözlülüğe bende burdan yuh diyorum yazık diyorum, ama senin yorum diye yazına eklediğin din ve dindar sataşmasına yazdım bunca mesajı, hala çarpıtmaya çalışmanı anlamıyorum.. daha da yazmam, yazdıklarımı iyi okursan sende feyz alacak tek tek 2 cümle yakalayabilrisin umarım.. vesselam..

Söylemişsin Söylemişsin.. Aynı ŞeyleriDe Devam'da Ediyorsunuz.. Siz Benim Sorularıma Cevap Verin Konuyu Nereye Vurdunuz Varya Cevabınız Olmayınca Hep Böyle Yapıyorsunuz.. Siz Sorularıma Adam Akıllı Cevap Verin Özellikle LOOPUSED Senle Tartıştığımız Az Önce Ki Posttakiler'e O Sözü Silmeyen Namerettir..=))

Aynı Şeyler'e Sanada Geçerli Kamer28 =))

de bakalım senin sorupta veremediğimiz şey...
bilmediğimiz şeyde edebimizi bozmaz bilmiyoruz deriz..
buyur seni dinliyorum...

kamer akşam oldumu böyle oluyor bazen..
akp yi savunmadığını söylüyüp duruyorsun. akpyi haklı yerince dahil oldun konuya.

Bu felaket konusunda suçlular varsa. Bu öküz adam yanlış yaptı diyorsak. Onun işe yaramaz öküz zihniyetini eleştirmek hakkımız. Bizde bunu yapıyoruz.

Hem hırsız hem arsız hem yüzsüz..

Size iyi geceler.
Bir dengesiz için kaybettiğim zamana yazık.
Bunlar hangi fabrikadan çıkıyorsa tıkamalı orayı..

Geri