‘İslamcı’ yazarlar zorda

sonra cinsi bozuk, ahlâkı fena,
bir sürü türedi, girdi meydana.
nerden çıktı bunca veled-i XXXX?
yuh olsun bunların ham ervâhına!

Rıza Tevfik'in de sana selamı var

Velev ki o kişi peygamber dese bile sen bunu genele nasıl yayıyorsun?Hiç mi aklın almıyor?Kaldı ki o sözlere tekzibin hemen geldiğini de yazma mertliğini gösterseydin derdim ki bu adam görüşünde samimi.Sizinkisi katır misali bir anti AKP inadı ne olursa olsun.

Ama bu videoya hala tekzip gelmedi.Kemalistler hala bu Ergenekoncuların organize ettiği mitinglerde söylenen bu sözlere tepki vermedi bilakis AVUKATlığına soyundular.

[VIDEO]NOau1z1fbfs[/VIDEO]

Tescilli hain Rıza Tevfik eğer hakaret ettiyse bu şereftir.Türklüğün düşmanı bu şahıs eğer Kemalist olsaydı zaten Kemalizm den uzak durmak gerekti.Kurban olsun Kemalizmede Atayada bu sömürge aydını ve tüm onun gibi düşünenler....

Yani yuh olsun senin gibilere kısaca..Çünkü M.Kemali Anıtkabir de masonlar ziyaret etse sesiniz çıkmaz.Hani M.Kemla locaları kapatmıştı?Hani atanın izindeydiniz?Rakı içerek mi onun izinden gidiyorsunuz?

1.MasonLar Anıtkabir'i Kapattı Evet.. Fetullah'ın Tayfası'nın Masonların Arasında Ne İşi Var.. 2.Atatürk'ün Zamanında Tek Dil TürkçeYdi Ana Dil Olarak Ama Şu an Kürtçe'de Ana Dil'de okutuluyor..
3.Anıtkabir Kabe'mi Ki.. Rakı İçmeden Gidilsin Ne Alakaya Maydonoz.. Zamanında Mustafa Kemal Atatürk'te İçen Bir Kişilikti.. Gördün Mü :goz:
4. Ayrıca İslamcı Yazarlardan Nereler Çektin Konuyu Ban'ın Kalksın Tartışalım Şimdilik Cevap Yeterli Uzatmanın Anlamı Yok Cevap Veremicen =))

Hocam boşver...

1.MasonLar Anıtkabir'i Kapattı Evet.. Fetullah'ın Tayfası'nın Masonların Arasında Ne İşi Var.. 2.Atatürk'ün Zamanında Tek Dil TürkçeYdi Ana Dil Olarak Ama Şu an Kürtçe'de Ana Dil'de okutuluyor..
3.Anıtkabir Kabe'mi Ki.. Rakı İçmeden Gidilsin Ne Alakaya Maydonoz.. Zamanında Mustafa Kemal Atatürk'te İçen Bir Kişilikti.. Gördün Mü :goz:
4. Ayrıca İslamcı Yazarlardan Nereler Çektin Konuyu Ban'ın Kalksın Tartışalım Şimdilik Cevap Yeterli Uzatmanın Anlamı Yok Cevap Veremicen =))

ortak boşver bunları yaw...

bunlar ne anlar atatürkçülükten... Kemalistlikten...

Bunlar değilmiydi saadet mitinglerinde "KEMALİST REJİMİ YIKMAYA GELDİK" diye bağıran,
Bunlar değilmiydi mahkeme girişlerinde "ATATÜRKÜN ÇOCUKLARI BENİ YARGILAYAMAZ" diye bağıran...

Amerika mallarına karşı olan, AMA AMERİKADA YAŞAYAN AMERİKA HAYRANLARI BUNLAR DEĞİLMİ!!!

İSRAİL BAŞBAKANINA ONE MİNUTE DİYEN, ORDA BURDA ÖTEN... ANAYASA MAHKEMESİNDE KAPATILMAKTAN 1 OYLA DÖNEN AMA 11 ÜYENİN 9 UNDAN LAİKLİK KARŞITI EYLEM YAPMIŞTIR DİYE KARARLA ÇIKAN BUNLAR DEĞİLMİ!

BUNLARLA NE KONUŞACAKSIN!

1968 LERDE AMERİKAYA KÜFRETTİKLERİ İÇİN, ELLERİNDE TÜRK BAYRAĞI İLE 6.FİLO DENİZE DÖKENLERİ ASANLAR BUNLAR DEĞİLMİ?

ONLARA BANKA SOYDU DİYE HIRSIZ DİYEN AMA KAYIP TRİLYON DAVASINDAN HAPİS YATAN BUNLAR DEĞİLMİ!

ONLAR BİZLER KADAR CESURLAR MI Kİ KONUŞUYORUZ...

BİZLER ATATÜRK DEVRİMLERİNİ SAVUNAN İNSANLARIZ...

KİME NE ATATÜRKÜN İÇKİSİNDEN...
İÇKİ İÇTİ O ALLAHLA ARASINDA...
HALKA KARŞI NE ZULMÜ VARDI!
ATATÜRKÜN ADI AKRABALARINA GEMİCİK ALMAKLA ÇIKMADI, KUYUMCULARA ORTAK OLMAKLA ÇIKMADI...

O TÜM DÜNYA LİDERLERİNİN, BU YÜZYILIN LİDERİ DEDİĞİ ADAM...

ONUN MİLYARLARI YOKTU...
ONU HALKINI SOYMADI ADAM GİBİ ADAMDI...​

»»кαнιη¢σ¢υк««;4596927' Alıntı:
ortak boşver bunları yaw...

bunlar ne anlar atatürkçülükten... Kemalistlikten...

Bunlar değilmiydi saadet mitinglerinde "KEMALİST REJİMİ YIKMAYA GELDİK" diye bağıran,
Bunlar değilmiydi mahkeme girişlerinde "ATATÜRKÜN ÇOCUKLARI BENİ YARGILAYAMAZ" diye bağıran...

Amerika mallarına karşı olan, AMA AMERİKADA YAŞAYAN AMERİKA HAYRANLARI BUNLAR DEĞİLMİ!!!

İSRAİL BAŞBAKANINA ONE MİNUTE DİYEN, ORDA BURDA ÖTEN... ANAYASA MAHKEMESİNDE KAPATILMAKTAN 1 OYLA DÖNEN AMA 11 ÜYENİN 9 UNDAN LAİKLİK KARŞITI EYLEM YAPMIŞTIR DİYE KARARLA ÇIKAN BUNLAR DEĞİLMİ!

BUNLARLA NE KONUŞACAKSIN!

1968 LERDE AMERİKAYA KÜFRETTİKLERİ İÇİN, ELLERİNDE TÜRK BAYRAĞI İLE 6.FİLO DENİZE DÖKENLERİ ASANLAR BUNLAR DEĞİLMİ?

ONLARA BANKA SOYDU DİYE HIRSIZ DİYEN AMA KAYIP TRİLYON DAVASINDAN HAPİS YATAN BUNLAR DEĞİLMİ!

ONLAR BİZLER KADAR CESURLAR MI Kİ KONUŞUYORUZ...

BİZLER ATATÜRK DEVRİMLERİNİ SAVUNAN İNSANLARIZ...

KİME NE ATATÜRKÜN İÇKİSİNDEN...
İÇKİ İÇTİ O ALLAHLA ARASINDA...
HALKA KARŞI NE ZULMÜ VARDI!
ATATÜRKÜN ADI AKRABALARINA GEMİCİK ALMAKLA ÇIKMADI, KUYUMCULARA ORTAK OLMAKLA ÇIKMADI...

O TÜM DÜNYA LİDERLERİNİN, BU YÜZYILIN LİDERİ DEDİĞİ ADAM...

ONUN MİLYARLARI YOKTU...
ONU HALKINI SOYMADI ADAM GİBİ ADAMDI...​

İmza: MG_eVİL :goz:

Tescilli hain Rıza Tevfik eğer hakaret ettiyse bu şereftir.Türklüğün düşmanı bu şahıs eğer Kemalist olsaydı zaten Kemalizm den uzak durmak gerekti.Kurban olsun Kemalizmede Atayada bu sömürge aydını ve tüm onun gibi düşünenler....

Bazılarının şerefi mason olmak,bazılarının ki veledi XXXX

Ne diyeyim şerefine kalmış

Konu ile Fethullahın ne ilgisi var?Kuyruk acın var galiba Fethullahla

M.Kemali tam olarak konuşabilmek için hürriyet lazım.Forumda da ülkede de

Ben sizin gibi solcu kırıkların iki yüzlülüğünü söylüyorum.Mason gönyesi yalamayı medeniyet sayıp,adamların Anıtkabire gitmelerine sesleri çıkmaz bu solcu krırklarının yani sizin ağa babalarınızın.Ama Müslümanların kamusal alan zulmüne maruz kalmalarına ses seda çıkmaz.Çünkü bu kırıklarla masonlar aynı kaba bevlediyorlar.

Ama ne olursa olsun ülkenin başbakanı İHL li

Zoruna giden gönye ile Anıtkabir resmi çizsin:durdurun

Konu ile Fethullahın ne ilgisi var?Kuyruk acın var galiba Fethullahla

M.Kemali tam olarak konuşabilmek için hürriyet lazım.Forumda da ülkede de

Ben sizin gibi solcu kırıkların iki yüzlülüğünü söylüyorum.Mason gönyesi yalamayı medeniyet sayıp,adamların Anıtkabire gitmelerine sesleri çıkmaz bu solcu krırklarının yani sizin ağa babalarınızın.Ama Müslümanların kamusal alan zulmüne maruz kalmalarına ses seda çıkmaz.Çünkü bu kırıklarla masonlar aynı kaba bevlediyorlar.

Ama ne olursa olsun ülkenin başbakanı İHL li

Zoruna giden gönye ile Anıtkabir resmi çizsin:durdurun

1- Konu Fetullah'la Alakası Yok.. Zaten Masonluğun Ağa Babasını Konuya Katmak Doğru Değil Demi... :goz:

2- M.Kemali Konuşmak Mı Forumda Mı Bazı Yöneticileri Tanı ondan Sonra Hürriyet'i Görürsün Daha 1. Uyarın :goz Ülkede Zaten Bas Bas Bağrılıyor... Sizinkiler Nasıl Bağrıyor Gör Mirasını :goz:

millimenfaat_GUL.JPG

Ayrıca Aynı Söz'ü Tekrarlıyorum... Anıtkabir Ne Bana Bunu Açıkla.. ?? Kabe Mi Kutsal Bir Mekan Mı ?? Bu Kadar kafanıza Takmışsın.. Mason Diye.. İçki Diye... Evet Her Başımız Sıkıştığımızda Oraya Gidiyoruz Bir Tek Elimizde Orası Kaldıda Ondan :goz:

İmam Hatip Liseli Demi Ayrıma Bakar Mısın Ya.. Düz Lise Olsa OY Vermiceksiniz.. :goz:

Acizsiniz İşte.. Kendinizden Olmayanı İstemiyorsunuz :goz:

Sizin Gibi Dinciyiz Biz Demokratik Bir Partiyiz Deyip Önce Kürt Açılımı Ondan Sonra Ermenistan Kapılarını Açmaya Protokol İmzalayan Vatan'a İhanet Eden Kişiliklerden Değiliz Evet Kemalist'iz Ama Sizin Gibi Kolpa Değil Gerçek Atatürkçüyüz..:goz:

Dİkkat Et Anıtkabir Sana Sözde Dinci Kuran'da Yazanı Değilde Başınızdaki Şeyh'in Kellesini Çizdirtmesin :goz:

Onların istediği ekonomik olarak eşitlik vb. Ama bunun gerçekleştirilmesi zor.Çünkü Serbest ekonominin olduğu bir ülkede birileri aç birileri ise bütün ekonomik gücü elinde bulundurur.Yani bu sistemde herkesin işinin,aşının olması zor.Ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu benim düşüncem katılabilirsiniz,katılmayabilirsiniz orası sizin bileceğiniz bir şey.Yorumlarınızı bekliyorum

Geri