Diyarbakırda Kan Dökmek isteyen 7 Ülkücü

ghost031

New member
MHP'nin Diyarbakır mitingini provoke edecekleri iddiasıyla 7'si Ülkü Ocakları'ndan 18 kişi gözaltına alındı. "Kan dökülürse barajı geçeriz" sözleri takibe takıldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 6 Haziran'da yapılacak Diyarbakır mitingini provoke edecekleri gerekçesiyle İstanbul ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerle ilgili şok ayrıntılara ulaşıldı. 7'si Ülkü Ocakları mensubu toplam 18 kişinin, miting için silahlı eleman toplama girişiminde bulundukları iddia edildi. Polisin bir süredir takip ettiği eylemcilerin teknik takibe takılan konuşmalarından dehşet verici plan ortaya çıktı. Gözaltına alınan şahıslardan MHP Maltepe eski İlçe Başkanı H.U. ile MHP İstanbul eski il delegesi M.A.'nın telefon görüşmelerinde geçen "Orada kan dökülürse barajı geçeriz" cümlesi dikkat çekti. İddiaya göre Bahçeli'nin mitingi öncesinde Diyarbakır'a gidecek öncü grup silah ve bıçak temin edecek, kargaşa ortamı başlatılacak. Bu ortamda meczup ya da tinerci bir şahsın da kalabalığa ateş açması sağlanarak kan dökülecek. Teknik takipten elde edilen bulgulara göre O.C., L.A., M.A. ve H.U. Diyarbakır'da eylem gerçekleştirmekte görevlendirilen isimler olurken, aralarında şu diyalog geçti:

H.U.: Bu tamamen ölüm kalım mitingi ya orası. Ya MHP baraja takılacak, ya çıkacak. Orada kan dökülürse barajı geçeriz. Kan dökülmez normal miting olursa hiç bir nane olmaz. Dağ taş PKK. Çatapat çıksa, ya bir tane deliye verseler, tinerciye deseler ki "Al sana bir uzi dıırrrt şöyle bir gelişi güzel ateş et".
M.A.: Allah muhafaza bir de genel başkana falan sıksalar Türkiye karışır.
H.U.: Geçmiş olsun yani. Yok yok genel başkana etten duvar yaparlar. Halkın içine gelişi güzel sıksalar sekiz on tane yirmi tane böyle. 3 ölü 5 yaralı 8 ölü falan filan. Oldu mu oradan MHP yüzde 25 ile gelir yani.


"TAM TEÇHİZATLA GELİN"
Gözaltına alınanlardan MHP Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu üyesi E.K.'nin, Küçükçekmece Ülkü Ocakları üyesi A.Ö.'ye söylediği "Mitinge dolu geliriz" ifadeleri de teknik takibe takıldı. İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı M.K. ile MHP Tuzla İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.K. arasındaki görüşmede de, "mitinge bıçak götürmelerinin iyi olacağı ancak havalimanında xray'de yakalanacağından bahisle bıçağın Diyarbakır'dan satın alınabileceği" ifadelerinin yer aldığı belirtildi. Görüşme ile ilgili ulaşılan bazı ayrıntılar şöyle oldu

M.K.: Ne b.k olacağı da belli değil saldırı maldırı olacak diyorlar falan.
A.K.: Kanka benim bir kurt başlı bıçağım var a.k. her türlü.
M.K.: Tamam işte, al yanına.
A. K. Alacam da uçakta x ray var orada satın alırız.

Operasyonda gözaltına alınanlar
E.K.: İstanbul Ülkü Ocakları eski Başkanı
M.T.: Ergenekon Terör Örgütü soruşturmasında sanık avukatı
O.C.: Diyarbakır'da Eylem gerçekleştirmeyi planlayan şahıslardan
L.A.: Diyarbakır'da Eylem gerçekleştirmeyi planlayan şahıslardan
M.A: Diyarbakır'da Eylem gerçekleştirmeyi planlayan şahıslardan
H.U.: Diyarbakır'da Eylem gerçekleştirmeyi planlayan şahıslardan
M.A.: Yeniçağ Gazetesi yazarı
A.Ö.: Küçükçekmece Ülkü Ocağı eski Başk.
E.K.: MHP Küçükçekmece Yön. Kur. Üyesi
G.A.: MHP Küçükçekmece Yön. Kur. Üyesi
A.K.: MHP Tuzla Yönetim Kurulu Üyesi
M.K.: İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yard.
O.D.: İstanbul Ülkü Ocakları Eğitim Masası Başk.
Ü.L.: DTP binasına saldırı düzenleyenlerden
A.M.: Doğu Türkistan Gençlik Derneği Gn. Sekreter Yard.
T.Y.: Doğu Türkistan Gençlik Derneği Bşk.
Y.A.
Y.K.


Kaynak
 

Cαη

New member
Vay be madem tüm şahıslar belli, neci olduklarıda, konusulanlarda.

Bi türlü şu tutuklu gazetecilerin tutukluluk nedenleri belli değil..

Çocuk yok karşınızda. Bunu kafanıza sokun!
 

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
yazdım yazdım yazdım

sonra dedim ki;

-kimin yazısına yada haberine yorum yaptım?

önemsiz dedim,

geçtim,gittim.
 

MaLum-kişi

Hbeşer-i KamilH
hava gazı bu (havanın gazı mantıksız alakasız) .....(:)
 

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Ülkücü Hareket'e Yönelik Saldırılar Amacına Ulaşamayacaktır!!!

Farklı Ülkücülük , Ülkücü Haber ,Başbuğ Ülkücüleri adıyla yayın yapan internet siteleri amaçlarını gerçekleştiremeyince '' oyunda değişiklik yapılmış ve B planı ortaya konmuştur ''

''Diyarbakırı kana bulayacaklardı '' , ''Kan dökme planı yapan 17 kişi gözaltına alındı'' , ''Çarpıcı bir ses kaydı internete düştü'' gibi bize bir yerlerden tanıdık gelen senaryolarda !! işlemeye başladı..Size yabancı geliyor mu ??

'''''''' Vatanımın ha ekmeğini yemişim, ha uğruna kurşun !! '''''''' diyerek , gah KARABAĞ ' da omuzunda A-4 makinalı uçaksavarıyla ERMENİYE karşı gah ORTAASYA bozkırlarında at sırtında DOĞU TÜRKİSTAN için ÇİNE karşı gah KERKÜKTE TÜRKMENİ teşkilatlandırıp PEŞMERGEYE karşı, gah TÜRK ve MÜSLÜMAN için ZULME karşı MOSTARDA ,BALKANLARDA ,MYANMARDA , KONFERANS SALONLARINDA GENÇLER ARASINDA , KİTAPÇILARDA RAFLAR ARASINDA , 80'LERDE PARMAKLIKLAR ARASINDA,GÜNEYDOĞUDA DAĞLAR ARASINDA velhasıl DOĞUDA BATIDA KUZEYDE GÜNEYDE her yerde karşımıza çıkan ,reis ,abi,derviş,hoca,mücadele adamı '''YUSUF ZİYA ARPACIK ''' , bugün ise karşımıza '' DİYARBAKIRI KANA BULAMA ve MASUM İNSANLARI ÖLDÜRME PLANLARIYLA '' !!!!! ????? ''MANŞETLERDE'' ''TELEVİZYONLARDA'' ''İNTERNETTE'' ''NEZARETHANEDE '' ''KARAKOLDA'' karşımıza çıkıyor...

Bizim bu yalanlara, iftiralara, oyunlara inanmamız için '' Beynimizi gözlerimizi çıkartıp , KÖR '' , bu olanlara sessiz kalmamız için '' Vicdanımızı çıkartıp ,NANKÖR '' , bunun bir senaryo ve oyun olduğunu haykırmamamız için çok iyi bir ''DUBLÖR'' olmamız gerekiyor..

Biz ne Kör ne Nankör hele hele bu oyun için Dublör asla olmayız.!!!

İki gün önce sabahın erken saatlerinde evleri basılan evleri didik didik edilen ve apar topar kolları kelpçelenerek gözaltına alınan BU MEMLEKETİN AŞIĞI , BU TOPRAĞIN İNSANININ YANIĞI ve TÜRK İSLAM SEVDALISI , '' YUSUF ZİYA ARPACIK ,ERDEM KARAKOÇ ve DİĞER 15 YİĞİT '' bir an önce serbest bırakılmalıdır..

Bu oyun ve senaryolar seçime kadar sürecek ve seçimden sonra da devam edecektir ,bizim bu oyunlara karşı MÜCADELEMİZ, UYANIK HALİMİZ ve FERASETİMİZ ise BİR ÖMÜR SÜRECEKTİR..

ALLAH'IN SELAMI TÜRK VE MÜSLÜMANIN İSTİKBALİNİ KURTARACAKLAR ÜZERİNE OLSUN !!!

ALİM AKASLAN
 

akarme

New member
ülkücülere ülkücülerin parti başkanı yapcanı yapıyor 5 yaşındaki cocuk bile dalga geciyor :)
böyle şeylere kimin ihtiyacı olurki.
 

türk ocağı

serdengeçti
Şİmdi bu konuyu açan ve konun altına teşekkür eden arkadaşların Muhsin Başkana olan sevgi ve sempatileri malumdur. Biliriz ve taktir ederiz. İçtenlikle Allah rahmet eylesin diyeceklerini biliyorum. Demişlerdir de...

Gözaltına alınanları sıradan bir MHP li olarak mı görmektedirler bilmiyorum. Bu arkadaşlar bahçelinin takımındanmıdır, yoksa partiden ihrac ettiği, ancak gönüllerindeki ülkü ateşini söndüremediği yiğit ülkücülermidir?

Başları dara düştüğünde, mesela referandum öncesi başbuğ yaşasa evet derdi, muhsin başkan yaşasa evet derdi v.s diyerek aziz hatıralarını iğrenç siyasetlerine alet ettikleri ülkücüler varya hani şu sapına kadar gerçek ülkücüler. İşte onlardandır gözaltına alınanlar. İsimlerinin, mücadelelerinin, şahadetlerinin, hatıralarının istismar edildiği ülkücülerdendir bunlar.

Yusuf Ziya Arpacık, Erdem Karakoç, Gazeteci Mustafa Aslan... MHP yönetimine muhalif ancak sapına kadar mhp lidirler. Muhsin Başkanın can arkadaşları- gönüldaşları, Başbuğun çekirdekten yetiştirdiği ülkücülerdir bunlar... Yandaş basının lazım olduğunda kullanmak için can attığı, ancak her seferinde avuçlarını yalatan ülkücülerdir bunlar. Süreçle birlikte akp ve cemaatin tesiri altına girmemiş, bağımsızlaşmamış, eskimemiş, yavşaklaşmamış, ampulun gölgesinde ahkam kesmemiş ülkücülerdir bunlar. Yetiştikleri ocağa ihanet etmemiş ülkücülerdir bunlar. Yeni anayasa ambalaj paketli Türklük düşmanlarının zokasını yutmamış ülkücülerdir bunlar...

Ülkücü Hareket içerisinde bir Allahın kulu inanmaz bu tip saçma sapan eylem hazırlıklarının bu isimler etrafında cereyan edeceğini. Eğer bu konuyu açan arkadaş ve teşekkür edenler tanımış olsalar idi onlarda inanmazlardı. Muhsin Başkan neyse, keş dağlarında rahmetliyi gece gündüz arayan Yusuf Ziya Arpacık odur, İpe giderken Allahu ekber diyen Halil Esendağ neyse, Mustafa Aslan'da odur.

Şİmdi ben bu alçakların dosya dosya dizdiği ve her muhalifi içeri tıktırdığı ergenekon davasına nasıl inanayım? İşte bu mesele bu kadar basittir, telefon kaydı, kamera kaydı, yerden silah v.s ne oldu? Akp darbecileri alaşağı etti, ne oldu? ileri demokrasi kuruldu. Ne oldu statiko tasfiye oldu? Olan biten kendi faşizmini ülkeye hakim kılmaktır başka birşey değil.

Kaseti bulunmayan, hayatında bir tek riziko olmayan, satmayan ve satın alınamayan engel, keş dağında helikopter kazasında infaz edilir, yerine akp nin kuklası bir şarlatan başkan yapılır, karşısına dikilen yiğit ülkücü ergenekoncu ilan edilir. Öte yanda Baykal, kasetle köşeye çekilip yerine özerklik budalası hangi bayrağa hizmet ettiği belirsiz biri başkan yapılır, Barajı zorlaması muhtemel sp nin gözde genel başkanı partisinden koparılır, hem kopan, hemde koptuğu yapı safdışı edilir, Türk Devletinin tasfiyesinde bir tek engel kalır MHP. Bir yandan Bahçeli ve takımı bitirlir, diğer yandan partiye sahip çıkacak kapasitede gerçek ülkücülere operasyonlar başlar. Çünkü seçimden sonra Bahçeliden boşalan koltuk satın alınmış biri tarafından doldurulmak istenir. Önü açılmalıdır. MHP siyasi hayatına ehlileştirilmiş, liberalleşmiş, bir şekilde ülkücü enerjiyi nötrleyecek bir amaca yönelik dizayn edilmelir.

Aslında gayet iyi biliyorlar onlar bel altı vurdukça MHP hanesine iki puan daha yazılmaktadır. Barajı sel gibi yıkacağını iyi biliyorlar, dertleri bitmeyen ancak içi boşaltılmış bir mhp dir.

Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Türkistan Mücahidi Osman Baturun sözü sözümüz olsun:

Türküz dedik çekip çekip vurdunuz...
Bizi vurup bizden hesap sordunuz...
Ölümden öteye köy mü kurdunuz,
Korkumuz yok, korkumuz yok sizden…
 

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
üstad şu resimin güzelliğine bakarmısın :)

Diyarbakır seçim anketi,püskevitin tadına bak yahu :)

 

Shawn Michaels

New member
üstad şu resimin güzelliğine bakarmısın :)

Diyarbakır seçim anketi,püskevitin tadına bak yahu :)

yahu bu bisküvi değil, bizim bildiğin püskevit ya .Biz bu tadı biliriz bu tadı severiz.Bende diyorum nereden tanıdık geldi.Eee milletimiz anlamış olacak ki bunun aslının bu olduğunu , doğrusunun böyle olduğunu kararını vermiş iyi de yapmış. Hak yerini buluyor sanırım.Adalet gecikmez.
 

HTML

Üst