İŞte mhp'de kasetİ olan 6 İsİm

ghost031

New member
Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi ve bomba isimleri açıkladı...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye 18 Mayıs saat 10.00'da istifa etmezsen elimizdeki bilgileri açıklayacağız diyen farklıülkücüler o saati beklemedi.

Mektup şeklinde kaleme alınan yazıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çok yakın 6 isim daha yayınlandı..

" PİSLİK 5 " MEHMET EKİCİ
BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
(KEÇİÖREN'DE ÖĞRETMEN TUTKUSU)


" PİSLİK 6 " OSMAN ÇAKIR
BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
(YENİMAHALLE'DE SEKRETERİ İLE YAŞANAN ZAHMETLİ FANTEZİLER)


" PİSLİK 7 " MUSTAFA CİHAN PAÇACI
BAHÇELİ'NİN GENEL SEKRETERİ
(ORAN VE KÖROĞLU'NDA EVLİ VE ÇOCUKLU SEKRETERLERLE
ÇOK ÖZEL İLİŞKİLER)


" PİSLİK 8 "MEHMET TAYTAKBAHÇELİ'NİN BAŞKANLIK DİVANI ÜYESİ
(SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE
KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR)


" PİSLİK 9 " ÜMİT ŞAFAK
BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
(SİARM'DA PARTİ STRATEJİSİ GÖRÜŞMELERİ VE
KADINLARLA ÇOK RENKLİ DAKİKALAR)

VE BOMBA FİNAL " PİSLİK 10 "
AHMET DENİZ BÖLÜKBAŞI

BAHÇELİ'NİN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI
( – YILDIZI PARLAYAN BAYAN DANIŞMANA VE
BAHÇELİ'YE HAKARETLER
- A TAKIMI İLE BİRLİKTE OLDUĞU ORTAMDA MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE ÇOK AĞIR HAKARETLER VE KÜFÜRLER
- ESKİ BİR BAKAN EŞİ İLE ÇOK ÖZEL FANTEZİLER)

Sitede ayrıca kısa bir yazı da yayınlandı...

İŞTE O YAZI

"Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur."
BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ

TÜRK MİLLETİNİN GELECEĞİNİN TEMİNATI OLAN PARTİMİZ, YÖNETİMİNE ÇÖREKLENMİŞ MANEVİYATSIZ VE LİYAKATSIZ İHANET ŞEBEKESİNDEN DOLAYI MAALESEF CAN ÇEKİŞMEKTEDİR. HERKES BİLİR Kİ, RUH KOPUP AYRILDIKTAN SONRA CESEDİN TEKRAR DİRİLMESİ İMKÂNSIZDIR!

PARTİMİZİN ÜST YÖNETİMİ; KİMİ DEVŞİRMELER, ULUSALCILAR, AYYAŞLAR VE AHLAKSIZLARDAN OLUŞAN BİR EKİP TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞTİR. HAREKETİN VE PARTİNİN SAHİBİ ÇİLEKEŞ ÜLKÜCÜLER TASFİYE EDİLMİŞ; ÜLKÜSÜZ VE ÜLKÜCÜSÜZ SAHTE BİR MİLLİYETÇİLİK MİLLETİMİZE DAYATILMIŞTIR.

BAHÇELİ ÇEVRESİNİ SARAN BU LİYAKATSIZ PİSLİKLERİ YILLARDIR EL ÜSTÜNDE TUTMUŞTUR. BU PİSLİKLER VE YEDİKLERİ HALTLAR DEFALARCA KENDİSİNE İLETİLDİĞİ HALDE, BİLEREK VE İSTEYEREK BUNLARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINDA TUTMUŞTUR. 15 GENEL BAŞKAN YARDIMCISINDAN OLUŞAN BAŞKANLIK DİVANININ 10'UNUN AHLAKSIZ – AYYAŞ KİŞİLERDEN OLUŞMASI VE BUNLARIN HER DÖNEM BAHÇELİ'NİN A TAKIMINDA OLMASI TESADÜF MÜDÜR? KESİNLİKLE BU BAHÇELİ'NİN PARTİMİZİ VE DAVAMIZI BİTİRMEK ADINA ORTAYA KOYDUĞU PROJENİN TEZAHÜRÜDÜR. BİR DE SANKİ YILLARDIR BU PİSLİKLERİ KENDİSİ TANIMIYORMUŞ GİBİ, ŞİMDİ DE UTANMADAN "BUNLAR GİDERSE ARINIRIZ" DİYEREK, KENDİSİNİ AKLAMAYA ÇALIŞMAKTADIR. BUNUN SİYASİ BİR VEBALİ VARDIR VE BU VEBALDE BAHÇELİ BAŞROLDEDİR.

BAHÇELİ VE A TAKIMININ MASKELERİ DÜŞTÜĞÜ HALDE, YÜZLERİ HİÇ KIZARMAMIŞ VE YÜZSÜZCE MAĞDUR ROLÜ OYNAMAYA BAŞLAMIŞLARDIR. KİRLİ EMELLERİNE VE ŞAHSİ İHTİRASLARINA TERTEMİZ ÜLKÜDAŞLARIMIZI ALET ETME VE KOLTUKLARINI KORUMA DERDİNDEDİRLER. BÜTÜN TEŞKİLAT BİLİYOR Kİ, BU TAKIMIN GERÇEK FİKRİYATI, RECAİ YILDIRIM'IN BASINA YANSIYAN SÖZLERİNİ MUMLA ARATACAK KADAR KİRLİDİR; FAZLASI VARDIR, EKSİĞİ YOKTUR. BAHÇELİ VE EKİBİ YÖNETİMİ İŞGAL ETTİKÇE, PİSLİĞİN BİRİ GİDER, DİĞERİ GELİR.

MAALESEF HIRSLARI GÖZLERİNİ KÖR ETMİŞTİR. İYİ NİYETLİ ÇAĞRIMIZI ANLAMAMIŞLAR VE BİZİ BU GÖRÜNTÜ VE TOPLANTILARI YAYINLARAK –HAREKETİMİZ VE PARTİMİZ ADINA- RİSKE GİRMEYE MECBUR BIRAKMIŞLARDIR. ŞAHSİ EMELLERİ İÇİN PARTİMİZİ UÇURUMA SÜRÜKLEMEKTEN HİÇ ÇEKİNMEMİŞLERDİR. AMA UNUTMASINLAR! AHLAK VE VİCDAN SAHİBİ ÜLKÜCÜLER KENDİLERİNİN KOLTUK SEVDASINA ALET OLMAYACAKLAR, TAM TERSİNE O KOLTUĞU BAŞLARINA YIKACAKLARDIR.

"TEMİZ TOPLUM" VE "TEMİZ SİYASET" İÇİN "TEMİZ BİR YÖNETİM"E İHTİYAÇ VARDIR. "TEMİZ BİR YÖNETİM" İÇİN İSE, EN BAŞTA PARTİMİZİN ÜST YÖNETİMİNDEKİ TÜM PİSLİKLERDEN TEMİZLENMESİ GEREKİR. İÇERDEKİ HAİNLER VE PİSLİKLER TEMİZLENMEDİKÇE, DIŞARDAKİ HAİNLER VE PİSLİKLER TEMİZLENEMEZ.

BURADA İSMİ GEÇEN DİVAN ÜYELERİNE SESLENİYORUZ. BU ASLA BİR TEHDİT VE ŞANTAJ DEĞİLDİR; TEHDİT VE ŞANTAJ BİR MENFAAT KARŞILIĞI OLUR. BİZİM TEK AMACIMIZ HAREKET VE TEŞKİLATIMIZI PİSLİKLERDEN VE LİYAKATSIZLARDAN TEMİZLEMEKTİR. ARTIK GÖRÜNTÜ YAYINLAMAK İSTEMİYORUZ. BU İSMİ GEÇENLER, EĞER KENDİ İRADELERİ İLE HEM PARTİMİZDEN, HEM MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞINDAN İSTİFA EDERLERSE ONLARLA İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMAMAYA SÖZ VERİYORUZ. AMA İSTİFA ETMEMELERİ DURUMUNDA, HERBİRİ İLE İLGİLİ GÖRÜNTÜLERİ, SIRASIYLA YAYINLAYACAĞIMIZI KENDİLERİNE VE KAMUOYUNA DUYURURUZ

kaynak
 

Shawn Michaels

New member
ben gider istediğim haltı yer istediğim kişiyle beraber olurum ama pislik bu değil ; asıl pislik bunu kayıda geçirenlerdir , asıl pislik kahpece oyunlarla karşındakini devirmektir. ali cengiz oyunları kanmayın , kanmayın , kanmayın....
 

lDarkDeath

New member
- Neden şimdi bunlar çıkıyor ? (Bu soruya çıkıp bir cevap verinde bizde anlıyalım...)
Bundan sonra sadece bir şey demek lazım ve bunu 12 Haziranda'da yapmak lazım. "İnadına MHP..."
 

ghost031

New member
ben gider istediğim haltı yer istediğim kişiyle beraber olurum ama pislik bu değil ; asıl pislik bunu kayıda geçirenlerdir , asıl pislik kahpece oyunlarla karşındakini devirmektir. ali cengiz oyunları kanmayın , kanmayın , kanmayın....
Tamam işte .. Senin vekillerinde senin gibi düşünmeli. Delikanlı gibi " BEN YAPTIM " oldu diyebilmeli. Genel başkanında kaseti çıkanların istifalarını istemek yerine onlara destek olabilmeli.

Gelelim ikinci pisliğe. Elbette bir insanın açıklarını kayda geçirmek , bunları açığa vermek büyük bir şerefsizliktir.

Lakin Bu şerefsizliği kimin yaptığını bilmeden hemen Mevcut iktidarı bununla suçlamak da , en az düğeri kadar şerefsizliktir , adiliktir. Ama elinde bu konuda bir delil varsa müstesna.
 

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Bahceli bu seferkilerin istifasını istemeyecekmiş iyide öncekilerin günahı neydiki
lafın sonunu yazmamışsın yine fetoşoplamışsın kardeş,
bu sefer yiyorsa yerine gerçekten varsa açıklasınlar dedi.Bu arkadaşların kefili benim dedi ki;
dolaylıda olsa bu gizli çekimci medyaya teşekkür etmeliyiz.
Çünki;
böyle bir kaset yoksa ve tüm haberler uydurma ise hangi deliğe gireceğinizi merak ediyorum :)

yok eğer bu olaylar gerçek ise Bahçeli istifasını verecek,bu da iyi bir şey sayılır en azından 4 yıl sonra Bahçeli'siz girilecek seçimlerde memleketin kalan parçalarını tek başına mhp götürür ki,kazdıkları kuyuya kendileri düşerler :)

bizim gocunacak tarafımız yok lakin,

piçleri olan bakanlık yapmış kişilerle yolsuzluk yapıpda aday gösterilmeyen zat-ı muhteremleri ağzınıza anmıyorsunuz?

doğru ya,sizin gücünüz körlere ve makarna kafalılara yetiyor :thumbup1:
 

oknn

New member
farklı ülkücülermiş evet farklılar hemde terbiyesizlik şerefsizlik derecesindeler ben böyle bir ülkücü olacağını sanmıyorum ve yokturda başka bir şey bu , eğer sırf görüntüler yuzunden pislik oluyorlarsa bu görüntüler ortada yokken nasıl yaptılar bütün partilileri takip edip bakalım ne yapıyorlarmı dediler tabii sonra bi baktılar bu adamlar kadınlarla düşüp kalkıyor hemen istifa etsin partiye yakışmıyor oylemi gulerim ben buna bu görüntüleri toplayanlar hadım galiba farklıülkücüler ya şeyleri oynamıyordur heralde eğer onlarda gerçek ülkücü ise 12 haziranda tokadı atacak olanlar kim olacak acaba,belliki herjkez MHP den korkuyo çekiniyo ülke üzerinde oynadığımız oyunları bozarsa bi o bozar diyo ve bu beni biraz daha fazla mhp li yapıyo.ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ
 

HTML

Üst