Günlük Burç Yorumları

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
İkizler

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir
 

Mayhoş

mayhoş
11 01 2011

İkizler


Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Sırt ağrılarınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıkacak, rahatlayacaksınız. Asla unutamadığınız doğal bir çevreyi unutamıyor ve yine gitmeyi düşünüyorsunuz. Herhalde baharı bekleyeceksiniz.

Aşk Yaşamı : Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler bulduğunuzu gizlemiyorsunuz. Sevgilinizin bunu çok fark etmesi gerekmiyor. Tavrınız yaşanacak hoş süreci kısaltabilir.
İş Yaşamı : Sırtınızı güvende hissetmek, sizin için iş yaşamının bir önkoşulu sayılıyor. Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerde iş ilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz.

Para Durumu: Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor. Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz

Dikkat: Küçük bir ortaklığa soyunduğunuz kişiyle ilgili aldığınız referanslar, biraz şaibeli gibi. Şu birkaç gün içinde sıkı bir iş insanı duyarlılığıyla sinyalleriniz açık olmalı.


Koç
Esasında geniş biri olarak tanınmanıza rağmen, son günlerde bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Kafanızdaki küçük doyumları ilk fırsatta değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki girişimci insanların başarıları, sizi kendi başınıza bir şeyler yapma isteğiniz doğrultusunda umutlandırıyor.

Aşk Yaşamı : Kendiliğinden bir şeylerin anlaşılmasını boşuna bekliyorsunuz. İçinizde beslediğiniz duyguları daha anlaşılır yöntemler geliştirerek sergileyebilirsiniz.

İş Yaşamı : Başınızı kaşıyacak vakit bulamayışınızda az da olsa pay sahibi olduğunuzun farkındasınız. Bu sorun, sizi objektif bir bakışla çözüme götürecek. Bazı çıkış arayışlarınız bugünlerde netice verebilir.

Para Durumu: Maddi darlıklarınızda bazı kapılarınızın olması, sizi rahatlatıyor. Para konularında oto kontrole inanıyorsunuz, ama karakteristik özellikleriniz size bu olanağı pek vermiyor.

Dikkat: Özel uğraşlarınız arasında sağlığı koruyucu, bedeni zinde tutan sosyallikler var, ama siz bunları biraz sağlığı bozucu hale getirebiliyorsunuz.



Boğa
Yakın bir akrabanızın etrafını kırıcı davranışlarını sorun edip çözüm arıyor, bu ilişkide biraz sabrınızın tükendiğini hissediyorsunuz. Bugünlerde kendinizi duygusal açıdan güçlü hissedeceksiniz. Bu akşamı entelekte yönelik uğraşlar başında değerlendirebilirsiniz. Habersizce gelen bir konuğunuz olabilir ve onunla bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Tekrar konuşmak yarar getirebilir. Partnerinizin son günlerdeki evlilik tezlerini sürekli yorumsuz karşılarken, onun bu konuda size baskı yaptığı fikrine kapılmasına neden olabiliyorsunuz.

İş Yaşamı : Kendinizi iş yaşamınızda biraz gevşek buluyorsunuz, ama bazı durumlardaki sert tavırlarınız bir denge sağlayabiliyor. Son görüşmenin neticesini önümüzdeki günlerde alabilirsiniz.

Para Durumu: Çok uzayan miras işiniz için önümüzdeki günler içinde kökten kararlar alabilirsiniz. Yeterli sayılabilecek kazancınıza karşın, yüksek tutarlı ödemeleriniz para darlığı çekmenize neden olabiliyor.

Dikkat: Aldırmaz görünüşünüz, bazı söylentilerin ilgilenenlerini her gün çoğaltıyor. Kendinizle alakalı nahoş duyumların üstüne gitmelisiniz.



Yengeç
Geçen günlerde, doğrudan sizinle ilgili haksızca bir benzetmenin hazımsızlığını artık üzerinizden atmanız gerekiyor. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik içindesiniz ve arkadaşlarınızın zaaflı yorumlarıyla bu kadar yıkılmanızın altında da bu sorun yatabilir. Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var.

Aşk Yaşamı : Sizde biraz cesaret noksanlığı gözleniyor. Bunu yenmek için aşka hamle yapmanız gerekiyor. Aşkı, bu duyguyu yepyeni tanıyormuşçasına yaşayacak enerjiyle dolusunuz.

İş Yaşamı : Yaşadığınız doyumu, şansınız olarak yorumluyorsunuz. İş yaşamınızda, aynı zamanda inançlarınızı sergileme imtiyazınız var. Ama bu, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor

Para Durumu: Tamamen saplantılı bir eleştirme arzusundan kaynaklanan yorumları algılayamıyor ve çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesine üzülüyorsunuz.

Dikkat: Duygusal dünyanızı hareketlendirmeniz için, sizinle yakınlaşmaya niyetli biri var çevrenizde. Bunu görmelisiniz.



Aslan

Yaşanılan her anı doya, doya değerlendirmekten yana olduğunuzu söylüyor, fakat bu düşüncenizi, yaşarken pek belli edemiyorsunuz. Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek, bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir.

Aşk Yaşamı : Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Birisi sizi, uzun bir zamandır çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil gibi.

İş Yaşamı : Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugün böyle bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz.

Para Durumu: Tutumlusunuz, fakat tutumlu davranmanızın koşullarını bulamıyorsunuz. Birikim yapamamaktan şikayetçisiniz. Çok sayıda insanı içine alan bir para tartışması içinde olabilirsiniz.

Dikkat: Sizi, aşk konusunda pek prensipli biri olarak görmüyor olabilirler. Ama bilinçli şekilde karşı propagandanızı yapanlar da var. Alında yatan bir tür çekemezlik olabilir.

Başak

Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi ateşleyebilir. Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz birileri var

Aşk Yaşamı : Uçuk projeleriniz sevgiliniz tarafından pek kabul görmüyor gibi. Onunla paylaşamadığınız bambaşka şeyler de olabilir. Aşk ilişkiniz ve hayata dair önemli projeleriniz arasında sıkışmış gibisiniz.

İş Yaşamı : İşinizle inatlaşıyor ve sonuca çabuk ulaşıp iyi verim alıyorsunuz. Başarılarınızın önü açık. Bugünlerde yapacağınız bir görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edebileceksiniz.

Para Durumu: Gereksiz harcamalarınız olmamasına karşılık, ayın son günleri biraz sıkışıklıklar yaşayabiliyorsunuz. Tahsilat problemleriniz var. Bu, sürekli plan değişikliği yapmanıza neden olabiliyor.

Dikkat: Dostluk başka, alışveriş başka anlayışı ancak, dostluğun değil, alışverişin ön planda tutulduğu ilişkilerin özdeyişi olabilir. Sevdiğiniz iki arkadaşınızın çıkmaza doğru giden dostlukları bu anlamda dersler taşıyor.

Terazi

Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki bazı gevşeklikler sizi kolayca üzebiliyor.

Aşk Yaşamı : Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı olabilir. İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir.

İş Yaşamı : Bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşme niyeti içinde görünmüyorsunuz. Becerileri sizden çok daha sınırlı insanlara bağlı olarak çalışmak zorunda oluşunuz, mesleki gururunuzu incitiyor.

Para Durumu: Uzun zamandır beklediğiniz, size ait bir paranın gecikmesi, işi biraz sıkıya almanıza neden olacak. Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz.

Dikkat: Bazı durumlarda insanları ikilemde bırakabiliyorsunuz, bazı şakalarınız ciddiye alınabiliyor.


Akrep
Keyifli geçireceğiniz birkaç saat ile, ömrünüzden tekdüze birkaç günü hiç düşünmeden takas edebileceğiniz bir yapınız var. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir.

Aşk Yaşamı : Çevrenizdekiler dikkatinizi oraya çekmek isteseler de, onun geçmişte yaşadıklarının sizin için hiç bir önemi yok. Seviyor, seviliyorsunuz ve gerisiyle ilgilenmiyorsunuz

İş Yaşamı : Haksızlıklara karşı mücadelede kendinizi hep yalnız buluveriyorsunuz. Bazı arkadaşlarınızı haksızlıklar karşısında teslimiyetçi görüyor ve bunu çekinmeden dile getiriyorsunuz.

Para Durumu: Bir süre taksit ödemek zorunda kalmanız bütçenizi sarsmayacak. Çünkü uygun koşulları çoktan yaratmış görünüyorsunuz. Hayalini kurduğunuz büyük bir özel eşyaya nihayet kavuşuyorsunuz.

Dikkat: Yalnız kaldıkça ödeyeceğiniz bedel büyük olabilir, iş çevrenizde adaleti sağlamak tek başınıza sizin göreviniz değil.




Yay
Bugünlerde ısrarlara karşı biraz savunmasız görünüyorsunuz. Küçük ısrarlarla sizden istenilen birçok şey, şu günlerde kolayca elde edilebilir. Sağlam karakterinizin teslimiyetçi günlerindesiniz. Bir konuda aldığınız karara uymanız yönünde baskılar söz konusu. Kararı geri alma durumunuz ve de çok hakkınız olmasına karşın, uygulama eğilimine gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde her şey yolunda görünüyor. Bugün çok sık aralıklarla aranabilirsiniz. Sevgilinizin hafta sonuna yaptığı planlara, işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız.

İş Yaşamı : Bir problemle ilgili tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor. Dejenere ilişkilerin iş yaşamında kangrene yol açtığını düşünüyorsunuz. Bu ilişkilere meydan verilmemesinden, varsa da tasfiyesinden yanasınız.

Para Durumu: Şahsi harcamalarınızı da kısmanızda yarar var. Daha ekonomik yaşamak, masrafları en aza indirmek istiyorsunuz. Ama aile içinde buna yönelik aldığınız kararlarda, çifte standart uyguladığınız düşünülüyor.

Dikkat: Bazı haklı suçlamalara karşı hazırlıklı olun. Önümüzdeki günler içinde akraba arasında bir tartışmanız olabilir.


Oğlak
Özgüvenli biri bilinmenize rağmen bir arkadaşınızın garip bir biçimde etkisi altındasınız. İçi bir, dışı bir biri oluşu sizde saygı uyandırıyor. Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor.

Aşk Yaşamı : Karşınızdakinin kişisel kaygılarıyla ilgili davranışlarını üstünüze alınmamalısınız. İkinizi de hızla etkisine alan elektriklenmede, sevgili adayınız sizin kadar hazırlıklı görünmüyor. Bunu günden güne hissedeceksiniz.

İş Yaşamı : İş yaşamında küçük yanılgılar büyük sonuçlar getirebilir. Çalışma arkadaşınızın ne kadar sabit fikirli olduğunu en iyi yine siz biliyorsunuz. Onu en sonunda ikna ettiğinize, inanmış görünüyorsunuz.

Para Durumu: Yurtdışıyla bir para ilişkiniz var, ama kısa vadede sevinç görünmüyor. Yeni, yeni gelir kapılarının arayışı içindesiniz. Bununla ilgili yaptığınız tespitler, seçimler çevrenizde pek gerçekçi bulunmayabilir.

Dikkat: Aşk konularında yabancısı olduğunuz sorumluluklarla tanışabilirsiniz. Etkilendiğiniz kişinin ilişkiye hazırlıksız görünmesi, bu ilişkinin başlangıcında size anlamlı sorumluluklar yükleyebilir.

Kova
Bugün umutlarınız yeniden yeşermeye başlayacak. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz. Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Gözü karalık ve cesaretsizlik, yüreğinizde sürekli yer değiştiriyorlar. Çok heyecanlı bir fırtınanın içine girip girmemekte kararsızsınız. Gönlünüz ve vicdanınız bugünlerde çatışma içinde görünüyor.

İş Yaşamı : Bugün içinde insan unsurunun olmadığı bazı olumsuz gelişmeler, bir kez daha düşünmenize neden olabilir. Pek bilgi sahibi olmadığınız bir işe, içinde fazlaca güven beslediğiniz kişilerin bulunması nedeniyle, küçük çapta ortak olmayı düşüneceksiniz.

Para Durumu: Kabullenemediğiniz nedenlerle, çok düzenli bütçe hesabınızdaki oynamalar canınızı sıkıyor. Geçenlerde elinizden çıkan büyük miktardaki para, bütçenizdeki etkisini bir süre daha sürdürecek gibi görünüyor.

Dikkat: Göstereceğiniz hassasiyet, sonradan yaşayabileceğiniz bazı üzüntülerin önünü kesebilir. İletişim konularını biraz daha dikkate almanız yarar var.


Balık
Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara varmış gibi. Çok inanarak verdiğiniz kararların hemen arkasından gelen kısa tereddütlerle kararsız insan imajı verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenizi gerektirecek. Ayak sürümeniz, bu defa imajınızı tazelemeniz dışında da zararlar getirebilir.

Aşk Yaşamı : Önümüzdeki günler sizin için çok farklı anlamlar taşıyabilir. Duyduğunuz ilgiyi sezdirmeme çabanız pek de gerekli görünmüyor. Sıcakkanlı davranışlar sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

İş Yaşamı : Gelecek günlerde çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler, henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandırabilir. Birtakım işler son ana bırakıldığında, sıkıntıyı siz çekiyorsunuz

Para Durumu: Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödemede kolaylıklarınız olabilir. Aile içinde yakında bir para sevinciniz var. Hesabınızı bilerek günübirlik yaşam sürüyorsunuz

Dikkat: Bugün bazı girişimler için iyi bir başlangıç olabilir. Yapacağınız bazı hoşluklarla, aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

Türk.net
 

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Aşk Yaşamı : Aşka her an, her koşulda hazırmış izlenimi veriyorsunuz. Birisi sizi, uzun bir zamandır çekici buluyor. Ama güven vermediğiniz için size ilgisini belli etmekten yana değil gibi.

haha Kimki :)
 

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Yay
Bugünlerde ısrarlara karşı biraz savunmasız görünüyorsunuz. Küçük ısrarlarla sizden istenilen birçok şey, şu günlerde kolayca elde edilebilir. Sağlam karakterinizin teslimiyetçi günlerindesiniz. Bir konuda aldığınız karara uymanız yönünde baskılar söz konusu. Kararı geri alma durumunuz ve de çok hakkınız olmasına karşın, uygulama eğilimine gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkinizde her şey yolunda görünüyor. Bugün çok sık aralıklarla aranabilirsiniz. Sevgilinizin hafta sonuna yaptığı planlara, işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız.

İş Yaşamı : Bir problemle ilgili tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor. Dejenere ilişkilerin iş yaşamında kangrene yol açtığını düşünüyorsunuz. Bu ilişkilere meydan verilmemesinden, varsa da tasfiyesinden yanasınız.

Para Durumu: Şahsi harcamalarınızı da kısmanızda yarar var. Daha ekonomik yaşamak, masrafları en aza indirmek istiyorsunuz. Ama aile içinde buna yönelik aldığınız kararlarda, çifte standart uyguladığınız düşünülüyor.

Dikkat: Bazı haklı suçlamalara karşı hazırlıklı olun. Önümüzdeki günler içinde akraba arasında bir tartışmanız olabilir.


Dikkat kısmı hiç hoşuma gitmedi :laugh:
 

Mayhoş

mayhoş

12.01.2011
Koç

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor
--------------------------------------------------------------------------------


Boğa

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. İş ortamının güzel olması veriminiz açısından önemlidir, bu konuda siz de üstünüze düşeni yapmalısınız. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket edin. İstediklerinizi elde etmek için emek vermeli ve umutsuzluğa kapılmamalısınız. Bir yakınınıza istemeyerek de olsa vereceğiniz para desteği canınızı sıkabilir.

--------------------------------------------------------------------------------


İkizler

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor..

--------------------------------------------------------------------------------


Yengeç

Esprili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Bu gün negatif elektrik aldığınız insanlara karşı daha pozitif davranmaya çalışın. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Sizi kara kara düşündüren büyük bir ödeme var. Paranız eksik olduğu için, biraz paniktesiniz.

--------------------------------------------------------------------------------


Aslan

Partnerinize son günlerde yaşattığınız duygusal yalnızlığı belli bir mantık çerçevesinde açıklamaya çalışmanız, bu ilişkide size de ikna edici gelmiyor. İlişkinizle ilgili derin yanılgılar içinde görünüyorsunuz. İş hayatında uzun zamandan beri yerine oturtmaya çalıştığınız dengeler birtakım sebeplerle yerinden kıpırdayabilir. Sorun yapmayın, tekrar doğru yolu bulacaksınız. Kendinizi yalnız ve çözümsüz gördüğünüz durumlarda, ummadığınız kişiler tarafından destekleneceksiniz.

--------------------------------------------------------------------------------


Başak

Uzun süredir yaşadığınız bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor. Sağlığınızı ikinci plana atmayın.

--------------------------------------------------------------------------------


Terazi

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.
--------------------------------------------------------------------------------


Akrep

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------


Yay

Sevgilinize karşı kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gereken bir gün. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. İş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Bu günlerde elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse de çok büyük gelişmeler beklemeyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız.

--------------------------------------------------------------------------------


Oğlak

İlişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmelisiniz. Bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar yapıyorsunuz.

--------------------------------------------------------------------------------


Kova

Yaşadığınız ilişki yeni gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var ama biraz daha dikkatli olmalısınız. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar yine gündeme gelebilir. İş hayatınızdaki başarınızın sebeplerinden bir tanesi de hırslı ve tuttuğunu koparan biri olmanızdan kaynaklanıyor. Küçük çaplı ortaklıklar içinde özellikle biri, bugünlerde sizin için anlamını yitirebilir. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

--------------------------------------------------------------------------------


Balık

Sevgilinizin bazı şikayetleri size dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda çevrenizdekilerle problemler yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir

--------------------------------------------------------------------------------


♥ Bugün Doğanlar 12 Ocak

Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır. Sanatçı yönlerinin çok güçlü olması nedeniyle; fırsat verilirse toplumda ün yaparlar. Kendine yönelik düşkünlükleri ve beğeni duygusuyla, aşk ilişkilerinde yaşadığı sorunlar eksik olmaz.
 

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
İkizler

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor..
 

serkan2004

New member
"Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız"
benm partnerim çalıştığım inşaattaki ustam
vala doğru çıktı
yakınlaşıyoz baya baya tuğla taşırken felan
 

Mayhoş

mayhoş
Koç

Sevgilinizle birbirinizi kırmadan, incitmeden problemlerin üzerine gitme beceriniz ilişkiyi yeniliyor. Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, duyguları daha da pekiştirebilir. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren vitaminleri ihmal etmeyin.


--------------------------------------------------------------------------------


Boğa

Şu sıralar kısa ve samimi ilişkiler sizin için daha tatmin edici olabilir. Geçmişte kalmış bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. Size birtakım konularda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler, dikkat edin. Aşırı harcamalardan sakınmanız, size fayda sağlayacak. Ruhunuzdaki yorgunluğu dinlendirmeye çalışın.


--------------------------------------------------------------------------------


Ikizler

Aşk yaşantınız sorunlu bir dönemden geçiyor. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak, sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İş yerinde rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu ilişkinin bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın


--------------------------------------------------------------------------------


Yengeç

Duygularınızın karşılıksız olması sizi hayal kırıklığına uğrattı. Oysa bunun çok olağan bir şey olduğunu zamanla anlayacaksınız. Sevginizi kazanmaya çalışan biri var. Bu günlerde yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek. Bundan yararlanın. Kalıcı dostluklar kurmanın zamanı. İleride bu dostlukların meyvelerini toplayabilirsiniz. Açık ve içten olursanız her zaman siz kazanırsınız. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızda ufak tefek terslikler olabilir.


--------------------------------------------------------------------------------


Aslan

Sevgi ihtiyacınızın arttığı bu dönemde yoğunlaşan duygularınızdan dolayı karamsarlığa kapılıp, kaygılarınızı sevdiğinize yansıtmayın. Duygularınızın sizi yönlendirmesine izin verebilirseniz ve ani kararlar almazsanız bu gün sizin için iyi olacak. Aceleci tutum içine girmeyin. Maddi açıdan çok büyük beklentiler içine girebilir ve bütçenizi aşan yatırımlarda bulunabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.


--------------------------------------------------------------------------------


Başak

Aşk hayatınızda fırtınalı bir gün sizi bekliyor. Bunun nedeni, uzun zamandır yakın dostunuz olan birinden hoşlanmaya başlamanız olabilir. Ona karşı hislerinizi ilk fark ettiğinizde suçluluk duyabilir ve bu hisler yüzünden arkadaşlığınızı mahvedeceğini düşünebilirsiniz. Ancak, bu suçluluk duygusu bile, ona karşı olan hislerinizi değiştirmeyecek. İş yerinde endişelere kapılmadan, herkes açısından doğru yolu bulmaya çalışmalısınız. Beklediğiniz bir haberin gecikmesi sinirlerinizi gerebilir.



--------------------------------------------------------------------------------


Terazi

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.


--------------------------------------------------------------------------------


Akrep

Sevgilinize karşı biraz soğuk davranabilirsiniz. Bu durum gerilim yaratacak. Partnerinize karşı biraz daha sabırlı ve anlayışlı davranmalı, gerginliğinizi ona yansıtmaktan kaçının ve onu zorlamayın. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalar yapabilir ve ürettiğiniz yeni fikirlerle çok takdir edilip başarılı olabilirsiniz. Parasal kaynaklarınızda artış gözleniyor. Aldığınız kiloları geri vermek sizin elinizde. Perhize devam. Sorunlarınızın çözümlerini bulabilmek için uzmanlara danışmaktan çekinmeyin.


--------------------------------------------------------------------------------


Yay

Hayatınızda bazı yenilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu yenilikler aşk veya çalışma hayatınızla ilgili olabilir. İleriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. İşleriniz yoğun da olsa, bunların üstesinden gelebilecek kadar enerjiniz var. Özellikle yakın zamanda yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı ödemeleriniz varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.



--------------------------------------------------------------------------------


Oğlak

Yakın dostlarınızdan aldığınız haberler, sizi oldukça mutlu ederken anılarınız da canlanabilir. Bazı paylaşımlara ihtiyacınız var ve sizin için gerekli olan tek şey; sevgi desteği. Alacağınız bir haber sizi motive ederek, hareket kazandıracak.


--------------------------------------------------------------------------------


Kova

Sevgilinizin uzun süredir sizden gizlediği bir sırrın ortaya çıkması sizi çok rahatsız edebilir. Ama her şeyi bilmeniz, tüm olaylara hakim olmanız gerekmiyor ki. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. Önemli ve değişik bir dönem geçiriyorsunuz. İş yaşamında beklemediğiniz olayların patlak vermesi, sizi karar almaya zorlayabilir. Alışveriş yaparken daha akıllıca ve işinize yarayacak şeyler almalısınız. Kuşku ve endişe dolu duygu ve düşünceler, siz de psikolojik bazı problemlere yol açabilir.


--------------------------------------------------------------------------------


Balık

Aşk ve iş yaşantısındaki sorunların aynı anda ortaya çıkması, bunalmanıza ve kendinizi çok çaresiz hissetmenize neden oluyor. Öncelikle sakin olun, sonra güvendiğiniz kişilerden yardım isteyin. Göreceksiniz her şey düzelecek. Profesyonel yaşamın gereklerini yerine getirmeniz ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmanız, kariyer hedeflerinize ulaşmanız açısından çok daha iyi sonuç verecektir. Alım satım meselelerinde birtakım sıkıntılar, önümüzdeki günler içinde kapınızı çalabilir.


--------------------------------------------------------------------------------


♥ Bugün Doğanlar 13 Ocak

Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Özellikle; yapılan aktivitelerin önde gelen kişileri ile, dürüstlük temelinde sürdürdükleri iyi ilişkiler, onları stratejik anlamda ön planda tutar.
 

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Boğa (15 Ocak 2011)

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız. Bu sevginizi daha da pekiştirecek. Ara ara ufak hediyelerle onun gönlünü almayı unutmamalısınız. Unutmayın hayat sadece işten ibaret değildir. Düzenli bir iş hayatı ve spor sizi hedefinize daha kolay ulaştırır. Sağlığınızı ve sevdiğinizi ihmal etmeyin.​



__________________________________________________________________________


Koç (15 Ocak 2011 )

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin. İşleriniz sizi yoracak ama başarının tadını çıkaracaksınız. Beklediğiniz para dışında ummadığınız bir kısmet olacak. Sevgiliniz varsa veya evliyseniz başbaşa kalacağınız yerlere gitmeli sorunları çözmelisiniz. Ruhsal durumunuza dikkat edin.​

__________________________________________________________________________


İkizLer (15 Ocak 2011)
Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor. Yaşamı çok seveceksiniz. Sevdiğiniz varsa uyum içinde olacak ve birlikte mutluluğa gideceksiniz. Sevdiğiniz yoksa bir davette biriyle tanışacaksınız. Bu anlamlı bir ilişki olacak. Midenize dikkat. Abur cubur yemeyin.​


__________________________________________________________________________

Yengeç (15 Ocak 2011)
İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli. Duygusal bağlamda da pırıltılı günlerin başlangıcı. Ancak hiçbir şey mali alanda elde edeceğiniz başarıların yerini tutmayacak. Övgüyü gerçekten hak ediyorsunuz. Siz de kendinizi şımartın ve paranızı dilediğiniz gibi harcayın. Tabiki böyle bir durumda sağlığınızın da iyi olmaması düşünülemez.​

__________________________________________________________________________

AsLan (15 Ocak 2011)
Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Aşkta güven mi? heyecan mı? ikilemi içindesiniz. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler hediyeler var.​


__________________________________________________________________________

Başak (15 Ocak 2011)
Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz. Size yapılmasından hoşlanırmıydınız? Öyleyse siz de yapmayın. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın. Yoksa alacağınız kilolarla sevgiliniz sizi beğenmeyebilir.​
__________________________________________________________________________

Terazi (15 Ocak 2011 )
Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz. Telefonla gelen bir habere sevineceksiniz. Maddi açıdan iyi günlerin başındasınız. Yeter ki ne istediğinizi bilin ve çalışın. Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden yok. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi? Genel sağlık durumunuz oldukça iyi.

__________________________________________________________________________


Akrep (15 Ocak 2011)
Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.​

__________________________________________________________________________


Yay (15 Ocak 2011 )
Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız. Bu parayı parti parti alacaksınız. Harcarken de tutumlu davranın. Sevdiklerinizden bir müddet uzak kalacaksınız. Bunu dert etmeyin. Onların sağlıkları için çaba göstermeniz gerekebilir.

__________________________________________________________________________

OğLak (15 Ocak 2011)
Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

__________________________________________________________________________


Kova (15 Ocak 2011)
Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler hediyeler var.





__________________________________________________________________________


BaLık (15 Ocak 2011)
İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem. Şu sıralar tanışacağınız yeni insanlarla kalıcı dostluklar kurmanız mümkün. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Özellikle güneşe dikkat.
 

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız.

Prenses para gelmezse yaktım çıranı :laugh:
 

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız artı puan kazanabilirsiniz. Bir yerden beklediğiniz paraya nihayet kavuşacaksınız.

Prenses para gelmezse yaktım çıranı :laugh:
Ahaha ben yorumu yapanların yalancısıyım ANGEL :)



Benimde ;Küçük sürprizler hediyeler var. Hehe neymiş acaba kimden :D
 

Mayhoş

mayhoş
18.01.2011


Koç

Mutlu ve doyumlu bir ilişki içindesiniz. Çok fazla bir arada olmanın ilişkiye zarar vermeyeceğini kanıtladınız. Bugünlerde yeni kararlar mutluluğunuzu pekiştirebilir. Çalışma hayatınızda yüksek performans ve ataklığınızla başarıyı yakalamaya adaysınız. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Ön plana çıkmaktan çekinmeyin. Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz.

--------------------------------------------------------------------------------


Boğa

Başkalarına karşı daha hoşgörülü ve uyumlu olacağınız bir gün. Bu rahat tavrınız ve iyimserliğiniz insanları size çekiyor ve her alanda zorlanmadan işlerinizi yaptırabilmenizi sağlayacak. Sağlam temellere dayanan iş ilişkilerine ihtiyacınız var. Geleceğinize yönelik beklentileriniz, bu ilişkiler içinde hayat bulabilir. Önümüzdeki günler içinde, ciddiye alınacak görüşme önerileri var. Bugünlerde paranızı iyi idare edin. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

--------------------------------------------------------------------------------


İkizler

Son günlerde sevgilinizle yaşadığınız problemlerle ilgili olarak konuşma zemini bulacaksınız. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak sorunlarınızı çözme yoluna gidin. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

--------------------------------------------------------------------------------


Yengeç

Aşk hayatınızda ilk defa karşılaştığınız bazı zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu zor günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz

--------------------------------------------------------------------------------


Aslan

Son günlerde sevgilinize kırıcı davranıyorsunuz. Fakat sevginizi ortaya koyarak, duygularınızı açıkça paylaşmayı denerseniz birlikteliğinizde değişim yapmayı başarabilirsiniz. İş yerinizde çalışkanlığınızdan dolayı size yeni sorumluluklar verilebilir. Çok çalışmak zorunda kalacağınızla ilgili olumsuz düşünceler üretmemelisiniz. Bu beraberinde yeni iş teklifleri de getirebilir. Fatura ödemelerinizin tarihlerini tekrar gözden geçirirseniz cezalı ödemelerden kurtulabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------


Başak

Hayatınızı paylaştığınız kişiye uymaya çalışın, anlamsız kıskançlık ve kaprislerle onu üzmeyin. Değerini sonra anlarsınız. İş arkadaşlarınızla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz. Bu arada resmi işleriniz yoluna girecek. Gün içerisinde ofiste çıkabilecek bir tartışma, ılımlı davranışlarınız ile büyümeden sonuçlanabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor, biraz daha sakin olun!

--------------------------------------------------------------------------------


Terazi

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

--------------------------------------------------------------------------------


Akrep

Sevgilinize karşı tutkulu duygularınız var. Fakat birtakım endişeler nedeniyle bu duygularınızı göstermekte tereddüt gösteriyorsunuz. Kaygılarınızdan kendinizi arındırmayı başarırsanız, ilişkiniz açısından hoş bir gün. Mesleğinizle ilgili yaşadığınız durgunluk yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli bir iş yaşamınız olacak. Fazla ısrarcı olamadığınızdan dolayı alacaklarınızı toplayamıyorsunuz.

--------------------------------------------------------------------------------


Yay

Partnerinizin size olan kırgınlığı hala devam ediyor. Yakınlaşma niyetinizde pek şansınız yok gibi. Çünkü o karşılık vermeme konusunda kararlı. İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bir iş teklifi alabilirsiniz. Fakat çok istekli gitmeyeceksiniz. Ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirebilir. Gereksiz harcamalarınız çoğaldı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

--------------------------------------------------------------------------------


Oğlak

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

--------------------------------------------------------------------------------


Kova

Aşk hayatınız zorlu bir sürece girmek üzere. Karşılıklı olarak samimiyet beklentileriniz var. İki tarafın da, daha samimi oldukları şeklindeki yanılgılar uzlaşmayı güçleştiriyor. Çalışkanlığınız ve titizliğinizle, üstlendiğiniz işleri başarıyla bitiriyorsunuz. İnsanlara ani ve sert tepkiler vermeyin. Davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz.

--------------------------------------------------------------------------------


Balık

Karşı konulmaz bir aşka yelken açtınız. Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor, aksine biraz daha mahcup ediyor. Kariyer planlarınız, sizi bazen doyumsuz yapabiliyor. Son günlerde biraz hırs yaptınız. Bu hırstan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz.


--------------------------------------------------------------------------------


♥ Bugün Doğanlar 18 Ocak

Mantıklı ve sağduyulu kişilerdir. Olaylara sistemli ve pratik bakarlar. Karamsar oldukları için; en küçük olayları bile gözlerinde büyüterek, olaylara olumsuz yönlerinden yakalaşırlar. Güven duygusu çok önemlidir.

 

jewel

Wormwood
Moderatör
19 Ocak 2011

19 Ocak 2011

Koç

Bugün para konularında küçük bir düş kırıklığınız söz konusu. Gelgitli görünen aşk ilişkiniz çevrenizdekilerce eleştiriliyor. Siz ise bu hoş ve gergin oyunun keyfini sürüyorsunuz. Karşılıklı alınganlıklar, iğnelemeler şimdilik bir tehlike arz etmiyor gibi. İş ortamınızdaki bazı sığlıkların üstüne gitmeniz gerekebilir. Bu, iş ilişkilerinizde huzurun önkoşulu gibi görünüyor.

Boğa

İş yaşamınızda tempolu günler söz konusu. Bu yüzden biraz yorulacaksınız. Size ait programların başkalarınca sahiplenilmesi, birtakım sürtüşmelerin nedeni olabilir. Hoşlandığınız kişiyle ilgili alacağınız bir haber, ona olan sıcak duygularınızı iyice yoğunlaştırabilir. Bugün, dışında kalamayacağınız gelişmeler sizi aşkın kucağına atabilir.

İkizler

Para durumlarında geçici sevinçler var. Bu konudaki kalıcılıklar, irade dışı gelişmelere bağlı görünüyor. Bugün bir iş arkadaşınızın sevincine ortak olacaksınız. Onun hayatındaki önemli bir değişiklik hepinizi çok mutlu edecek. Geçmişi anımsatan rastlantılarda karşılıklı etkilenmeler mümkün. Bu etkiler uzun süreli olup oturmuş dengeleri kımıldatabilir de.

Yengeç

Ailenizden maddi değeri yüksek bir hediye alabilirsiniz. Uzun zamandır düşünü kurduğunuz bir şey olduğu için çok sevineceksiniz. Aşk yaşamınızın alışkanlığa dönüştüğünü düşünüyor, bir şeyleri değiştirmek için çaba harcıyorsunuz. Bu ilişkide kimin kime ayak uyduramadığı pek net değil. Bugün yaptığınız bütün önerileri kabul edip sizi şaşırtabilir.

Aslan


Bir toplu para çözümsüzlüğünde yine en büyük desteği yakınlarınızdan göreceksiniz. Akşama doğru oldukça hareketli saatler geçirebilirsiniz. Gündeminizde olan bir projenizle ilgili, sizi umutlandıran bir haber alabilirsiniz. Bu gelişmeyi kesinleşmeden tartışmaya açmayı düşünmüyorsunuz, ama konudan haberi olan çok kişi var gibi görünüyor.

Başak

İş yaşamınızda canınızı çok sıkan bir meseleyi istediğiniz gibi sonuçlandırmanız için, beklemediğiniz kişilerin desteğine razı olacaksınız. Aldığınız bir iş teklifini de iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Mutluluğunuzu dostlarınızla paylaşmaya bayılıyorsunuz. Bugün aklınız özel biriyle meşgul. Öğlen saatlerinde ondan alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek.

Terazi

İşyerinizin en deneyimli elemanlarından birinin yaptığı bir hatayı düzeltmek size düşebilir. Hareketli, heyecanlı ama aynı zamanda yorucu bir gün sizi bekliyor. Uzun zamandır size ilgisi olan birisi, bugün bu ilgisini ifade edecek fırsatı yaratabilir. Sizi çok şaşırtacak bu gelişmeden hoşlanmanıza rağmen belli etmemeye çalışacaksınız.

Akrep

İş dünyanız çok renklilik, çeşitlilik gösteriyor. İş ortamından çok memnunsunuz, ama geliriniz sizi tatmin etmiyor. Bugün bu şikayetinizi dile getirebilecek uygun bir ortam yakalayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yenilikler görünüyor. Bu yenilikleri hayata geçirmede biraz zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu zorlukların geçici olduğunu bilmenize rağmen biraz gözünüzde büyütüyorsunuz.

Yay

Gönül işlerindeki durgunluk çevrenizin dikkatini çekiyor, harekete geçmeniz için uyarılar alıyorsunuz, ama henüz o havada görünmüyorsunuz. Birkaç ay önce iş hayatınızda kaçırdığınız bir fırsatla ilgili yeni umutlar belirebilir. Bu fırsatı yeniden yaratmanın koşulları çok zorsa da, imkansız değil. Bununla ilgili çok yakın bir arkadaşınızın desteğini talep edebilirsiniz.

Oğlak

Aşk ilişkinizdeki küçük sorular, sonradan büyük tıkanmaların habercisi olabilir. Bugün yine küçük bir tartışmaya hazırlıklı olmalısınız. Yakın çevreniz bu konuda sizi uyarıyor, ama siz iyimserliği koruma niyetindesiniz. Parasal sıkıntılarınızın hepsi geçici. Çok yakında ekonomik olarak çok rahatlayacaksınız. İşyerindeki genel sıkıntılar bu sıralar size de yansıyabilir.

Kova

İş yaşamınızda her zamankinden daha enerjik ve yaratıcı görünüyorsunuz. Sizin adınıza endişe duyulan bir konuda, endişe sahiplerinin içtenliğine inanmıyorsunuz. Bozulmasından korktuğunuz bazı dengeler, konunun üzerinde konuşmanızı engelliyor. Yaşadığınız gönül ilişkisinin verdiği doyum, hayatınızın her alanına yansıyor.

Balık


İş yaşamınız çok hareketli. Çalışmanızın karşılığını hem maddi, hem de manevi olarak alıyorsunuz. Bugün yine özgün düşünceler sunabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki durgunluk zaman zaman ilişkinizi sorgulamanıza neden oluyor. İlişkinizde yeteri kadar heyecanın olmadığını düşünmeniz, sizi ilişkiyi hareketlendirme çabalarına sokabilir.​
 

Ali Sahin

Hackhell Forever!!!
"Sizin adınıza endişe duyulan bir konuda, endişe sahiplerinin içtenliğine inanmıyorsunuz"
denebilir.........
 

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
İkizler

Para durumlarında geçici sevinçler var. Bu konudaki kalıcılıklar, irade dışı gelişmelere bağlı görünüyor. Bugün bir iş arkadaşınızın sevincine ortak olacaksınız. Onun hayatındaki önemli bir değişiklik hepinizi çok mutlu edecek. Geçmişi anımsatan rastlantılarda karşılıklı etkilenmeler mümkün. Bu etkiler uzun süreli olup oturmuş dengeleri kımıldatabilir de.
 

HTML

Üst