Öcalan’ın davası düştü

burak55

New member
Öcalan’ın davası düştü
Aralarında Abdullah Öcalan, Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Kesire Öcalan"ın da olduğu 117 sanıklı PKK davası zamanaşımından düştü.
ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 12:41 TSİ 24 Eylül. 2010 Cuma

ANKARA - Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi, 1980 öncesi Şanlıurfa ve çevresinde işlenen suçlar nedeniyle başta Abdullah Öcalan olmak üzere aralarında Kandil'den PKK’yı yöneten Murat Karayılan, Kesire Öcalan ve dağ kadrosunun önemli isimlerinin olduğu 117 sanıklı PKK davasını sonuçlandırdı.

"Devletin anayasa ve temel nizamlarını bozmak, devletin emniyetine karşı silahlı çete kurmak ve kasten adam öldürmek" suçundan hakında "idam" cezası istenen tüm sanıklar için 30 yıllık süre göz önüne alındı.

Mahkeme heyeti, davanın "zamanaşımı" nedeniyle düşürülmesine karar verdi.
Haberin devamı ↓reklam

Mahkeme, İmralı’da olduğu için sadece Öcalan'ın ifadesini alabilmişti.

Dava, 1987'de Şanlıurfa Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılmış, ilk duruşması 15 Aralık 1999'da Ankara 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılmıştı.


kaynak: Öcalan?ın davası düştü - Polis Adliye- ntvmsnbc.com
 

Uzunefe

Altın Üye
Devlete s**r çeken , bölücülüğün dibine dibine vuran Baydemir adlı şerefsiz vatan haini hakkındaki 36 yıl ağır hapis cezasının beraate dönüştürüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. Buna hiç şaşırmadım. Ama daha durun , bunlara göz yumanlar , apo itini imralıda ceketlerini ilikleyerek karşılayacaklar.
 

muzafferg

New member
Önyüzü demokrasi jelatini, arkası pkk nın kanlı eli, sağ tarafı uyuşturucu kaçakçısı sol tarafı dış destekli hainlik olan bu bölücülük tuzağını daha ne zaman anlayacak milletimiz çok merak ediyorum.Hala yüzde 58 destek çıkıyor.Umarım çok geç olmaz bu milletin uyanması.

Polisin elinin kolunu bağlayıp taşlatan, savcıların açtıkları davaları örtbas eden bir bölücü zihniyetle karşı karşıyayız.Askerler sudan sebeblerle hapse tıkılıyor, PKK lı bölücüler akıl almaz şekilde beraat edip dışarı salınıyor.

Daha düne kadar PKK yı terör örgütü olarak ilan etmeyen bir parti ile görüşmem diyen başbakan BDP ile elele , kolkola.Milletimiz bu kadar mı balık hafızalı.

Güvendiğimiz bir tek şey kaldı.;

Atatürk'ün dediği "MUHTAÇ OLDUĞUN KUVVET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR."
 

l3adl3oy

New member
Ortalığı Karıştırıp milletin aklını bulandıranların ALLAH BELASINI Versin...
Haber bu kimse sana fikrini sormaz beğenmenide beklemez. En azından aslı astarı olan bir haber.. Sizin ne idüğü belirsizz çakma ses kayıtlarınızla adam kandırılmıyor..

Zamanında zaman aşımını uzatalım diyenlere kulak verseydi iktidar kimseninde aklı bulanmazdı..
 

aysunnnn

New member
memleket hainlerle ve bu hainleri göremeyen gözlerle dolu malesef .allah sonumuzu hayır etsin.


biri haini yakalıyor biri haini salıyor .adalet denen bişey kalmamış iktidarın yada diğer bazı kesimlerin baskısında veya elinde .

yapılacak tek şey imralıya bütün hainleri doldurmak benzini döküp alayını cayır cayır yakmak !!! başka türlüde düzelmez bu memleket
 

HTML

Üst