‘Devletle anlaştık ateşkes yaptık’

Fatih Hoca

Banned
  • Bu kocaman yalana inanan gerçekten ahmaktır, eğer bunlar devletle anlaştıysa o zaman silahları tekrar kuşanacakları zaman da mı devletten izin almış olacaklar, yalanını yesinler YILAN !!!!
 

III. Göz

Altın Üye
karayılan bunu söyleyecek kadar salak değildir,haber %99 ihtimalle yalan ve cahilleri kandırmak üzere kurgulanmış
 

Uzunefe

Altın Üye
Geçin bunları hükümet , yandaş medyanın TSK aleyhindeki haberlerinden sonra " TSK sustu , cevap vermiyor bir cevap bekliyoruz " demesini biliyor. Şimdi elin iti bunları söylüyor. Neden hükümet cevap vermiyor ? Neden resmen kendi amaçlarına hizmet için bir araç gibi kullandıkları şu demokrasiye biraz ara verip de şu itleri susturmuyor. Devletten maaş alıp da bölücülük yapan itleri de biliyoruz. Neden bunlara birşey yapmıyor ? Hükümet onun bunun gazıyla demokrasiyle fazla oynar hale geldi. Bir gün gelir demokrasiyi onlara yedirirler , öyle açılımları onlara yedirirler. Demedi demeyin !
 

l3adl3oy

New member
efferin şimdi de teröristlere inanın onların reklamını yapın
  • Bu kocaman yalana inanan gerçekten ahmaktır, eğer bunlar devletle anlaştıysa o zaman silahları tekrar kuşanacakları zaman da mı devletten izin almış olacaklar, yalanını yesinler YILAN !!!!
Cevap zaten verilmiş Aybars24 tarafından.. Gündemi takip etmiyonuz bari forumu takip edinde yazın... Cevapta aşağıdadır..

su yorumda kendınızle celısıyosunuz pkk itirafcısı itler yüzünden kactane subaya hayin damgası vurdunuz kac kısıye ıftıra attınız yok asit kuyuları varmıs yok insanları asitte erıtmısler ve bunun gıbı sacma sapan iftiralarla yapmadıgınız kalmadı sımdıde kalkmıs apoyla gorustuklerı asıkar olan bir konuda buna inananları hayinlikle sucluyosun.asıl hayin gerceklerı gormemekte direnenler,apoyla işbirliğini yapanlar ve açılım safsatasıyla bölünme isteyenlerdir.apo iti ve pkk yla mücadeleyi savunanlar değil

dış basına yansıyan anlaşmayla yani ihanetle ilgili bir yazı umarım bunada yandas basın demezsın

ÖCALAN'LA GİZLİ BAĞLANTI KURULDU

Yakın kaynaklara göre hükümet yetkilileri, Abdullah Öcalan’la cezaevinde gizli bağlantılar kurdu ve ‘demokratik özek yönetim’ şeklindeki önerinin incelenmesi de dahil, Öcalan’a bazı sözler verdi. Ayrıca hükümet Öcalan’ın ailesiyle görüşmesine de onay verdi. Bu durum 1999’da hapse girmesinden bu yana ilk defa yaşanıyor. Hükümetin bütün adımlarına karşı olara Öcalan, Kürt siyasilere ateşkes çağrısı yaptmaları emrini verdi.

kaynak:http://www.hackhell.com/serbest-kursu/684813-erdogan-ilk-savasini-kazandi.html
 

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Şu yandaş medya olayını bırakın artık be.Sıktı.Başbakanınız bile saçı jöleli holding medyasına açıklama yaptı:
_Beni korumak için gazete ve tvler satın alındı,dedi :)

Tabii siz o sırada bunu seyretmediniz,tahminim fetullah hoca efendi hazretleri nin :) vaazlarında hep beraber ağlaşıyordunuz.
Millet vatan için gözyaşı döküyor efendiler,adam ne demiş:

_Öyle bir evlat yetiştiriyorum ki;kendi dinleri ile vuracak.

Ben nokta koydum.Siz devam edin :)
 

1001Design

330i ///M3 Design
İşte bu açıklamalara devlet cephesinden de farklı ve ilginç bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Devlet terörle masaya oturmaz, pazarlık yapmaz ama kurumları vardır" dedi. Ve herkes o kurumları merak etti. Ve 'devlet PKK'yla masaya oturdu mu, oturmadı mı' kafalarda soru işaretleri kaldı.
PKK devletle anlaştı iddiası - Mynet Haber
 

Uzunefe

Altın Üye

HTML

Üst