Mount Blade Warband 1.132 MuLtipLayer Crack tiesto™ [HH&HF]

burakkul

New member
tiesto sana bir sorum olacaktı v. 1.127 ye yüksellttim dediğim tek kişilik içinde crack var mı yani tek kişilik oynayabiliyor muyuz?
 

burakkul

New member
Ve son bir soru daha soracaktım daha önce indirdiğim sallıyorum 1.126 buradan indirmiştim multiplayer crack diye yaptım içinde mb_warband diye bi dosya vardı yaptım şimdi normal o yolladığındada(skidrow crack) aynı bu dosya var burdakini yapsam (multiplayer crack) tek kişilik oynayamam yani öylemi..
Ya tek kişilik oynayacağım ya multiplayer mi ?
 

tıesto

New member
Ve son bir soru daha soracaktım daha önce indirdiğim sallıyorum 1.126 buradan indirmiştim multiplayer crack diye yaptım içinde mb_warband diye bi dosya vardı yaptım şimdi normal o yolladığındada aynı bu dosya var burdakini yapsam tek kişilik oynayamam yani öylemi..
Ya tek kişilik oynayacağım ya multiplayer mi ?
Önce Mp yi yap , üstüne sp yap , oynanması Lazım.
 

ömeraygünn

New member
arkadaşlar çok teşekkür ederim resimli koymuşunuzda bende winrar dosyası olarak iniyo vede onu oraya atamıyorum winrarıylatıyorum hata veriyo silip tekrar yükledim gene olmad
 

uA.Ye$iL

New member
Tiesto sonunda multi oynamayı başardım. Teşekkürler :)

baba herşey gzl de bende server listesi yok çıkmıyor bi tek o problem lztfen yardım
Kardeş bende de o sorun vardı. Oyunu sil tekrar yükle, daha sonra da v1.127'yi yükle ve bu aşağıda yazılanları tek tek yap, ama eksiksiz yap..

İnen dosyadaki updateyi yapın sonra crack yapın.

Rarın içinden mb_warband_dedicated diye bi exe var. Onu crack yaptığınız gibi oyunun klasörüne atın.

C/ Documents and Settings' e sağ tıklayın. ARA ya basın. "rgl_config.txt" yazıp aratın. Bulunmazsa gizli olabilir. Gizli klasörleri göster diyip öyle arayın.

O text dosyasına girin. use_secure_connection yazan şeye gelin. 1 yazıyordur. onu 0 yapın.

Sonra oyunun klasörüne attığınız mb_warband_dedicated exe yi çalıştırın. Birşeyler yüklenecek. Ready ! input yazıcak en sonunda. Sonra oyuna girin.
 

FuRK3y

New member
tiesto ben herşeyi yaptım en son dedicated.exe yi çalıştırdım o hata verdi

RGL ERROR
get object failed for body: pine_1_a diye sildim oyunu yukledım gene olmadı napıcam?
 

Dauren

New member
normaLde interneti sınırLarının sonuna kadar sömüren biriyim ama bu oyunu gittim satın aLdım sadece destek oLmak için. Türk oyunLarını indirmeme prensibim vardır :D gidip kutuLusuna 30 Lira bayıLamam diyorsan ttnet oyunun sitesinden 19 tLye mi ne, indirebiLiyorsun. Benim ttnet aboneLiğim yok diye ben kontörLe indirdim.
 

thedark55

New member
karde çok teşekkürler.Sırf teşekür etmek için üye oldum :)
<script src='http://img440.imageshack.us/shareable/?i=adszzv.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
 

HTML

Üst