Her Haneye 800 Lira Maaş

KaRma

Moderatör
Moderatör
Çok iyi ekonomisttir kendisi. Her ne kadar Saadet partisini sevmesemde kendisi bilgili bir insan.
Tayyip Erdoğan'ın da ekonomi konusunda yardımına başvurdugunu duymuştum.
 

ozgurbilge

New member
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş da böyle diyordu ama şimdi bakın yüzde bir zor oy aldı iki seçimdir. Hayali vaadlere artık milletin karnı tok. 800 TL maaşı nasıl finanse edeceksiniz diye soruyor halk inanmıyorsanız gidin sokağa meydana kahveye yurttaşları dinleyin, kendiniz duyun efendim.
 

QriminaL

'' Like a Shining Star ''
Halk artık uyandı ne ile karşılayacaksın her ay 800 lirayı kaynağı ne olacak.. darphane devamlı para basacak hali yok ya
 

muratengin

New member
Şimdi ben bu partden değilim.
Ama Numan Kurtulmuşun değişik bir havası var.
Saadet partisinin havasını değiştirdi.
Üstelik adamın açıklamaları mantıklı.

Tabi sormak lazım "ufak atta civcivler de nasiplensin" diyenlere.

Gazi Paşa 1910 da, yeni bir ülke kuracağız, hilafeti kaldıracağız monarşiyi kaldıracağız deseydi.

Ne derlerdi?

Bu adamın bunları yapmamak için hiç bir engeli yok.
Henüz çok detaylı araştıramadım bu adamı, ama görünen o ki ne iktidar gibi arkadasında yolsuzluklar, nemuhalefet gibi çemkirmeler, ne de diğerleri gibi herşeye itiraz etme yok bu adamda.

Bariz çözüme odaklı konuşmalar.

Bence desteklenmesi, gereken bir parti.
Gel kör ki "deveye diken," şeklinde başlayan söz sağlam temeli olan bir sözdür.
 

aydin__

Banned
Numa Kurtuluş Nasıl Biridir Bilmem Saadet Partisinide Destekleyen Birisi Değilim. Ama 2000 Öncesinde Erbakanın Emekli Maaşına %100 Zam Yapacam Deyipte Yaptıgını Görmüştüm. O Verdigi Sözü Tutmuştu. Bu Tutarmı Bilemem. Genç Arkadaşlar Bilmez Bunları.
 

muratengin

New member
Numa Kurtuluş Nasıl Biridir Bilmem Saadet Partisinide Destekleyen Birisi Değilim. Ama 2000 Öncesinde Erbakanın Emekli Maaşına %100 Zam Yapacam Deyipte Yaptıgını Görmüştüm. O Verdigi Sözü Tutmuştu. Bu Tutarmı Bilemem. Genç Arkadaşlar Bilmez Bunları.
Katılıyorum ama küçük bir düzeltme ile.

Refahyol Hükümeti;
Tansu Çiller ve Necmettin Erbakan dönemi;

1996 Yılı Bütçesi 1 temmuzdan itibaren %30 olarak öngörülüp %50 zam yapılmıştır.

YouTube - Refahyol Hükümeti Memur Zammı Açıklaması-Başbakan N. Erbakan
 

sherlock_holmes

New member
Numan Kurtulmuş Bu Vaadini Yerine Getirir Mi Bilinmez Ama Saadet Partisi'ni İyi Yerlere Getirir.. Erbakan'ın Partisi Konumundan Çıkarmış Verilen Listeyi Koymak Yerine Kendi Listesini Uygulamaya Koydu..

Kılıçdaroğlu Aynısını Yapabildi Mi ?
 

hyltlord

New member
ya bu ucuz siyaseti hala niye devam ettirirler bilmiyorum.bunlar milleti harbi koyunmu sanıyor anlamıtorum. Bunların fitilini ilk demirel yaktı hale devam ediyor. Oda yanlış hatırlamıyorsam herkeze 2 anahtar''ev araba'' diye seçim meydanlarında çığırıyordu. Ya siz ülkeyi laikiyle yönetin yeter.
 

lemoncolik

New member
vaadler biraz tuhaf ama aslında çok doğru yaklaşım hiç olmazssa bi plan,proje ve yol haritaları mevcut tek eksik yanları gerçek olarak tam anlamıyla 1 dönem tek başına iktidar olarak denenememiş olmalarıdır
ha derseniz'ki işte 54. hükümet o zaman size devlet başına gelmiş ve gelmeye çalışmış olanlar arasından niyeti iyi veya kötü bilinmez ama ülke adına bişeyler yapmaya her yeltenene muhakkaki bi çamur atılmış olduğunu kör değiliz malum net çağındayız herkez bilmeli artık...
 

HTML

Üst