Niye neden belirtmiyorsunuz kardeşim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

☼«InfernaL»☼

║•Utimatom•║
Bu sitede insanlar faydalasın diye bişeyler yapıyorum ara sıra ama adminler maşallah üyelerle öyle ustalıklı iletişim içindeki adamı duygulandırıyor.

Yahu kardeşim bi neden bari belirtin tamam eyvallah bi yanlışlık olabilir paylaşımda, peki afedersiniz niye mal gibi hiç bi neden belirtmeden böyle davranışlar sergileniyor hayır biz sitenin popülerliğine katkıda buluncak ufak şeyler yaptıkça ve bundan haz alarak yaptıkça admin olacak o arkadaşı veya arkadaşları bişeyler dürtüyor mu ortamı bozmak için...?

Bi neden bile belirtmemiş aslında faydalı olacak konuyu sebep bile belirtmeye gerek duymadan çöpe yollamış.
http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/654084-harika-bir-antivirus-ustelik-ucretsiz-microsoft-security-essentials.html
Herhalde o anda nedenini belirtmeye kelime haznesi yetmemiş arkadaşın.

(Amacım huzur bozmak değil, sadece site içinde yetkili olup, irtibat kurmaktan aciz adminlere tepkim..)





 
 

Fatih Hoca

Banned
Kapatıldığına göre bir nedeni vardır. Amaç üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi ?
 

☼«InfernaL»☼

║•Utimatom•║
Kapatıldığına göre bir nedeni vardır. Amaç üzüm yemek mi, bağcıyı dövmek mi ?
Hiçbiri değil sadece bile bile yapılan iletişimsizlik. Konuyu açmadan önce arattım yoktu. Herkesin işine yarabilcek bişey paylaştım, gerekli açıklamayı da yaptım konu içinde ama hiçbir neden belirtilmemiş ya da şu olabilir mi ama yok mucize olurdu konu durduk yerde kendini çöpte bulması falan...
Öyle olmadığı gibi birileri tarafından çöpe yollanmış konu ama bu böyle mi olmalı? Bi neden belirtmeyecek kadar aciz olunabilir mi o zaman niye admin oldun bu siteye? Fazla uzatmış olabilirim ama tüm yazdıklarımı okuduysanız sizce haksız mıyım?
 

☼«InfernaL»☼

║•Utimatom•║
Arattım ama bu konu çıkmadı karşıma. Şimdi oldu işte ama hiç olmazsa verildi dese ben burda bu konuyu açmayacaktım. Verildiyse verilmiştir. Ama hiçbir açıklama yapmaksızın konunun çöpe atılması hoşuma gitmedi.

Bana cevap verdiğin için sağol contract killer... Neyse konu kapandı sayende iyi geceler...
 

KaRma

Moderatör
Moderatör
Konuyu admin değil bölüm yöneticisi KnowN kilitleyip çöpe taşımış.. Konular için neden belirtmeden kitleyip çöpe taşımayın diye yönetici arkadaşlarımızı bilgilendirdik.. Toplu olarak verilmiş konuları bazen taşıdıkları için gözden kaçmış olabiliyor.. Konuyu açtığınız bölümün yöneticisiyle ilk olarak iletişime geçin.. Başka bir yönetici Smod'da dahil yöneticisi olan bir bölümde nedensiz konu kilitleyemez çöpe taşıyamaz.. Bunu göz önünde bulundurup daha yapıcı olursak sorun kalmaz.. Sinirlenmeni iyi anlıyorum. Sana karşı yapılmış kasıtlı bir hareket görmenize gerek yok.. Siz aramada hata yaptıgınız gibi Yöneticininde gözünden kaçmış olabilir..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst