Tek link windows 7 Ultimate Orjinal Türkçe 32 Bit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coculas

New member
ya umarım bu deneme sürümü falan deildir 7600 falan yazıo ama inşallah boşa indirmem paylaşşıma teşekkürler
 

themeh

New member
internet hızım 2048 full çekiyo valla, iniyo şuan eline sağlık. full di mi bi problem olmaz umarım
 

i-tec

New member
indirip bugün kurdum kurulum sonunda siyah ekran çıkıyor karşıma...farklı bir sürüm kurup tekrar deneyeceğim izlenimlerimi yazarım
 

i-tec

New member
valla 2 defa kurdum olmadı...ama usbden takılı donanımları (printer, scanner..vs) sökmeden kurdum..yinede sorun çıakrmaması laızmdı.xp kurdum şuan makinaya bir sorun yok..farklı bir sürüm bakacağım artık
 

i-tec

New member
bu sürümde sorun yok arkadaşlar siyah ekran alma sebebim pc nin dvi çıkışından televizyona bağlı olması yüzündenmiş..kurulumdan sonra ne hikmetse kapalı olan tv mi görüyormuş win 7 ..kurulum yapacak arkadaşların dikkatine

emeği geçen arkadaşımıza teşekkürler
 

catapulko

New member
ben şu anda bu windows 7 yi kullanıyorum indiririken ve kurarken de herhangi bir sorunla karşılaşmadım ortalama 6-7 saatte indirdim sorunsuz olarak ..
 

akay635

New member
Çok teşekkürler. Herhangi bir problemle karşılaşmadan kurdum win 7' yi.
(İndirdiğim win 7 iso dosyasını iso programı ile DVD' ye yazdırdım. DVD ile win 7' yi kurdum. İnternetten wow-7 adında bir aktivasyon programı (sanırım buna crack programı da diyebiliriz) bulup win 7' yi aktive ettim. Otomatik güncelleştirmeleri açtım. Şu anda güncelleme açısından da problem yok. Otomatik güncelleştirmeleri yapıyor. Umarım ileriki zamanlarda da güncelleştirme açısından problem çıkmaz).
 

XenTRonium

New member
Şuanda indiriyorum eğer olursa allah senden razı olsun inşallah deneme sürümü değildir . Bide bunu nası DVD'Ye yazıcaz tarif edebilirmisiniz arkadaşlar.
 

XenTRonium

New member
Arkadaşlar Windows 7 Ultiamte i pc me kurdum ama dvd ye nasıl boot edeceğim dosyaları.Çünkü bu iso dosyası değil yardım edin arkadaşlar.
 

weyis

New member
hocam eline sağlık indiriyorum orjinal oem sürüm olduğuna nasıl bakabilirim acaba çünkü bende rtm sürüm var ama oem sürüm lazım da?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HTML

Üst