Aile Boyu Sapıklık !

GameOver

»¿GaMeOveя™¿«
ABD’nin orta kesimlerindeki Missouri’de bir baba ile 4 oğlu, "6 çocuk ve torununa sürekli tecavüzle" suçlanıyor.

Polisten yapılan açıklamada, polis memurlarının aileye ait çiftlikte toprağa gömülü ceset bulma ihtimaline karşı kazılar yaptığı belirtilirken, yetkililer, bulunabilecek cesetlerin çocuklara mı, yoksa yetişkinlere mi ait olduğu konusunda açıklama yapmadı.

Yetkililerin, çocukların uğradığı cinsel şiddeti tarif eden yazılı notlarıyla dolu cam kavanozların yerini belirlemeye çalıştıkları da belirtiliyor.

Missouri polis teşkilatı sözcüsü, Bill Lowe, "Kurbanlar, daha küçükken başlarına gelenleri yazıyor ve cam kavanozlara koyup bunları unutmak ümidiyle toprağa gömüyorlardı" dedi.



Çocukların başlarına gelenlerin, 26 yaşındaki genç bir kadının babasının, amcalarının ve dedesinin kendisine uyguladığı cinsel şiddet hatıralarını anlattığı ağustos ayında ortaya çıktığı belirtiliyor.

Genç kadının 4 kız kardeşi ile erkek kardeşinin, bu zamandan beri polisle işbirliği yaptığı da ifade ediliyor.

Genç kadının, "kabusun 5 yaşındayken başladığını ve hamile kaldığında sona erdiğini, 11 yaşında da kürtaj yaptırdığını" anlattığı belirtiliyor. .
 

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Bu amerikalıların beyinlerinde kalıtımsal bi problem var sanırım. Adamlar alayı sapık yaa...
 

cakir

New member
İmanı Zayıf Olan Yada İmanı Olmayan İnsan Herşey Yapabilir, Sapıklık Bunlardan Sadece Bir Tanesi.
 

<MoRgEnStErN>

New member
christoph colomb amerikayı keşfe giderken oraya götürecek adam bulamadığından o dönem ispanya hapishanelerindeki ne kadar katil,ırz düşmanı varsa onları götürdü.böyle olacağı apaçık ortada,şaşırmamak lazım:p
 

HTML

Üst