Dünyanın ilk LED LCD monitörü LG'den

ilyasozer

New member


LG Electronics'in geliştirdiği dünyanın ilk LED LCD Monitörü LG W86, olağanüstü görüntü kalitesiyle, gerçekçi oyun deneyimini yeniden şekillendiriyor.

LCD monitörlerden %30 daha ince ve hafif olan yeni W86, normal CCFL monitörlerden yaklaşık %40 daha az enerji tüketirken, çarpıcı tasarımıyla da göz dolduruyor.
Tüketici elektroniği ürünlerinde dünya liderliğini üstlenen ve geliştirdiği ürün ve çözümlerle birçok "ilk"e imza atan LG Electronics, geliştirdiği, dünyanın ilk LED LCD Monitörü LG W86 ile bilgisayar oyunu tutkunlarını, yepyeni bir döneme davet ediyor. LG W86 LED LCD Monitör, mükemmel görüntü kalitesiyle daha gerçekçi bir oyun deneyiminin kapılarını açıyor.




Rakipsiz görüntü kalitesiyle fark yaratan W86'nın 22inç ve 24inç modelleri, Full HD 1080p çözünürlük sunuyor. Tüm modellerin tepki süresi ise sadece 2 milisaniye. Modelin sahip olduğu yeni "Auto Bright" özelliği, ekranın parlaklığını odadaki ışığın ve ekrandaki içeriğin parlaklığına göre hassas bir biçimde ayarlıyor. Bu sayede en iyi görüntü kalitesine ulaşıyor, enerji tasarrufu sağlıyor ve göz yorgunluğunu en aza indiriyor..
 

HTML

Üst