Levent kırcanın komik halleri

ghost031

New member
29 Mart yerel seçimlerinde, DSP'den Üsküdar belediye başkan adayı olan ve her konuşmasında 'demokrasi' vurgusu yapan Levent Kırca, darbeleri savunduğu televizyon skeçleriyle çelişkiye düştü.

Silivri'deki Ergenekon tutuklularını ziyaret eden ve onlara destek veren Kırca, bu desteğini televizyon programlarına da yansıttı. Kırca, 'Olacak O Kadar'ın cumartesi akşamı Fox TV'de yayınlanan bölümünde darbecilere açık destek verdi.

Programda yer alan skeçlerden biri şöyle: Atatürk resmiyle yürüyen bir vatandaşı polis durduruyor ve 'Sen kimsin? Cumhuriyet mitingine mi gidiyorsun? Ergenekoncu musun?' diye soruyor. Adam, olanlardan yılarak resmi evine asıyor. Ardından da o beylik cümleyi söylüyor: "Paşam, tasalanma cumhuriyet emin ellerde." Atatürk'ü seven herkesin Ergenekoncu olarak görüldüğü izlenimi veren skeci izlerken insan "Kırca, birilerine mesaj mı gönderiyor?" diye sormadan edemiyor. Oysa bu ülkede vatanını ve milletini seven hiç kimsenin Atatürk ile problemi olmadığını belki de en iyi Kırca'nın kendisi biliyor.

Levent Kırca, programda emniyet güçlerini de aciz şekilde ekrana taşıdı. Adeta bir muhalefet partisi gibi çalışan Kırca'nın parodilerinden 'demokratik açılım' süreci de nasibini aldı. Açılımı 'dağdaki iş bulacak, bağdaki aç kalacak' şeklinde yorumlayan Kırca'nın, 'her sokakta bir dizi' parodisi gibi yakaladığı güzel espriler de yok değildi. Ancak darbe destekli parodilerin arasında kaybolup gitti. Bir sanatçı elbette yeri geldiğinde muhalif duruşunu koruyabilmeli. Ancak yakın zaman önce 'Artık darbe olmaz.' diyen Levent Kırca gibi yılların ustasına bu derece tek yanlı bir tavır da yakışmıyor



kaynak : Levent Kırca'nın Komik Halleri! | Aktif Haber
 

MG_eVİL

New member
Gerçekten Komiksiniz Ya... Bundada Gocunuldu ya ne diyeyim... ayrıca Bu Anlattığınız Skeç Bir Ay ÖnceSinin Skeç'i :goz: Yani Eski Konuları Şimdi İşlemekte Üstünüze Yok :goz:
 

ghost031

New member
Gerçekten Komiksiniz Ya... Bundada Gocunuldu ya ne diyeyim... ayrıca Bu Anlattığınız Skeç Bir Ay ÖnceSinin Skeç'i :goz: Yani Eski Konuları Şimdi İşlemekte Üstünüze Yok :goz:
Güncel hayatımda önyargılı olmayı sevmem. Bir kişiyi siyasi görüşü nedeniyle asla yargılamam. Levent Kırca'da yıllarca siyasi görüşü itibarı ile bana ters olsada sanatçı kişiliği ile benim vazgeçilmezlerim arasında idi. Fakat son aylarda Levent Kırca'da anlaşılmaz değişiklikler oldu. Bu değişiklikler belkide 40 yılı bulan sanat hayatını ciddi derecede yaralayacak cinsten değişiklikler. Bugün silivride davası devam eden ve Terör Örgütü olup olmadığına dair tartışmalara sebep olan ve yaptıkları olayların belgeleri bir bir ortaya çıkan bir oluşumun sanki çok masumane bir tiyatro grubuna mesnetsiz suçlar isnat edilmiş gibi göstererek bu yargılama sürecini sulandırma çalışmalarına girmesi benim gibi milyonlarca insanın gözündede Levent Kırcayı artık sanatçıdan çok birilerinin çıkarlarına hizmet eden zavallı bir eylemci grubuna sokmuştur. Sanırım çok haksız da sayılmam.
 

king_yavuzz

New member
yalan olanı anlatmıyo ya add panelindeki protokolün alayı silivride hiç mi Atatürk düşmanı yok içerde ben görmedim var mı
 

oLdness_07

The Darkness
Atatürk'ü Kırca ile öğrenmedik ki başkasıyla unutalım.
Açık propaganda.Levent Kırca işini yapsın.Siyasetin içine bariz dalmasın.
Siyasette başarılı olamadığı için hırsını sanatından almasın...
 

ghost031

New member
M.Ali Erbil ve Okan Bayülgen de son zamanlarda sanatçı kişiliklerini ayaklar altına alan kişilerden. Örneğin 2007 genel seçimleri öncesinde Okan Bayülgen NTV'de yaptığı bir programda O zamanın CHP istanbul milletvekili Berhan Şimşek ve İstanbul Akparti MV adayı Özlem Türköne'yi konuk etmişti. Önce sıradan bir siyaset programı gibi başlamış fakat sonradan Özlem Türköne'yi ve Akpartiyi linç etme programına dönüşmüştü. Okan Bayülgenin çirkefliklerine Berhan Şimşek'te katılınca çok nazik bir hanımefendi olan Özlem hanım programı terketmenin eşiğine kadar gelmişti. Fakat onurlu duruşunu programın sonuna kadar devam ettirmiş ve o akşam milyonların gönlünü kazanmıştı. Ertesi gün Hem Okan Bayülgen'e hem de Berhan Şimşeğe çok ağır mailler atmıştım hatırlıyorum. Sanatçı tarafsızlığını koruyabilmelidir. Fakat bazıları siyaset yapma telaşından sanatını ayaklar altına alabilmektedir.
 

ghost031

New member
Bugün 1 kasım 2009 Pazar. Dün akşam fox tv'de yayınlanan olacak okadar'ı izledim. Yine ne şaklabanlıklar yapacaklar diye. Değişen birşey yok. Güya bir bakan kameralar karşısında Domuz Gribi aşısını anlatıyor. Sanki bir bakan taklidi yapmıyor da , hayvanat bahçesindeki bir maymun taklidi yapıyor. Bu kadar aşağılık espriler olmaz. Birde ağzı ve el hareketleri tam +18. Çolukla çocukla seyredilecek bir program değil. Hele bir cemil ipekçi tiplemesi yapmış ki , rezaletin danişkası. Yok ben ona kodum yok o bana kodu... el hareketleri iğrenç. komiklikten çok uzak. Nerde o eski olacak okadarlar. Kafasında İETT levhası ile hastaneye gelen adamlar. Polise zulüm eden sarhoşlar. ... Aklımızda hoş bir seda olarak kaldı..
 

iso9003

New member
Levent KIRCA'nın teröristler ile ilgili skeçine sonuna kadar destek veriyorum..... herkesin bu yazıyı okumasını tavsiye ediyorum Levent Bey e hak vereceksiniz. Fikri zikri ni bende sevmem..
PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı.

Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, sınır kapısına serilen kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı.

Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü.
Giriş işlemlerini önceden hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Ahmet Türk’e teşekkür plaketi verildi.

Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi.

Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı.

25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi.

Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin kapıda karşılamaya gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Sinirlenen elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, ona da teşekkür plaketi verildi.

* * *

Karayoluyla Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Ancak, bu seyahat için, başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi.

Bu bekleme sırasında VIP’te yürekleri ağızlara getiren bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi... Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz Kandil’e” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı.

Sırrı Sakık’a da teşekkür plaketinin yanı sıra Beluga havyarı takdim edildi.

* * *

Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, sonra, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi.

* * *
PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor.
Yılmaz ÖZDİL
 

desamo

New member
sucu kesinlesmemis insanlara darbeci demek veya leventkircanın darbeleri destekledigini soylemek biraz fazla kacmıs ancak levent kırcanın haklı oldugu yonler gercekten fazla
 

ghost031

New member
sucu kesinlesmemis insanlara darbeci demek veya leventkircanın darbeleri destekledigini soylemek biraz fazla kacmıs ancak levent kırcanın haklı oldugu yonler gercekten fazla
Suçu kesinleşmemiş olabilir fakat en azından işledikleri varsayılan suçlar var. Fakat senin yorumunun bir üzerindeki üyenin skeçini bir okursan görürsün ; Dağdan inen PKK militanlarına DTP'liler tarafından yapılan karşılama töreni ne kadar abartılmış. Ve bu karşılama sanki DTP tarafından değilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından Resmi bayram ilan edilmiş. Bazı iğrençlikleri görmemekte ne kadar inat ediliyor dikkat ettin mi....?
 

MG_eVİL

New member
Suçu kesinleşmemiş olabilir fakat en azından işledikleri varsayılan suçlar var. Fakat senin yorumunun bir üzerindeki üyenin skeçini bir okursan görürsün ; Dağdan inen PKK militanlarına DTP'liler tarafından yapılan karşılama töreni ne kadar abartılmış. Ve bu karşılama sanki DTP tarafından değilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarafından Resmi bayram ilan edilmiş. Bazı iğrençlikleri görmemekte ne kadar inat ediliyor dikkat ettin mi....?
Yalan Bir Yanına Göster Peki... ???? Oraya Acil Seyyar Bir Mahkeme Kurup PKK'lı O.çlarının Salını Vermesi... Mahkeme Başkanıydı Yanlış Hatırlamıyorsam... Üstten Baskı Geldi Diye.. Ya.. Bir Kere'de Varsayımlar Üzerinden Gidersek O Zaman AKP'de Vatan İhanet Suçlaması Var.. Hani Şu Sizin Zırt Pırt Konuştuğunuz İrtica'nın Odak Noktasında Davayı Para Cezasına Çevrildi Sonra..:goz:
 

ghost031

New member
Yalan Bir Yanına Göster Peki... ???? Oraya Acil Seyyar Bir Mahkeme Kurup PKK'lı O.çlarının Salını Vermesi... Mahkeme Başkanıydı Yanlış Hatırlamıyorsam... Üstten Baskı Geldi Diye.. Ya.. Bir Kere'de Varsayımlar Üzerinden Gidersek O Zaman AKP'de Vatan İhanet Suçlaması Var.. Hani Şu Sizin Zırt Pırt Konuştuğunuz İrtica'nın Odak Noktasında Davayı Para Cezasına Çevrildi Sonra..:goz:
Kardeş bu gelen 34 kişilik grup hiçbir eylemde rol almamış kişilerden oluşuyor ve seyyar mahkeme falan da kurulmadı. Sınırdan geçen PKK lılar Jandarma tarafından Silopi Jn. Sınır Tabur komutanlığına götürülerek burada bekleyen dört savcı tarafından ifadeleri alındı. Bunlardan 29'u ilk sorgularının ardından serbest bırakılırken diğer beş'i silopi adliyesinde mahkemeye sevkedildiler. Yani özel bir mahkeme falan kurulmuş değil.

Gelelim Bölücübaşının yargılandığı mahkemeye. İmralı adasında özel bir mahkeme salonu inşaa edildi ve sadece bölücübaşının dava süresinde korunmasını sağlamak amacıyla içinde bulunması için yaptırılan zırhlı cam kafes için harcanan para tam üç milyon dolar. Var gerisini sen hesap et. Şimdi elini vicdanına koy ve sınıra seyyar mahkeme kuruldu iddianı tekrar düşün istersen.
 

MG_eVİL

New member
Kardeş bu gelen 34 kişilik grup hiçbir eylemde rol almamış kişilerden oluşuyor ve seyyar mahkeme falan da kurulmadı. Sınırdan geçen PKK lılar Jandarma tarafından Silopi Jn. Sınır Tabur komutanlığına götürülerek burada bekleyen dört savcı tarafından ifadeleri alındı. Bunlardan 29'u ilk sorgularının ardından serbest bırakılırken diğer beş'i silopi adliyesinde mahkemeye sevkedildiler. Yani özel bir mahkeme falan kurulmuş değil.

Gelelim Bölücübaşının yargılandığı mahkemeye. İmralı adasında özel bir mahkeme salonu inşaa edildi ve sadece bölücübaşının dava süresinde korunmasını sağlamak amacıyla içinde bulunması için yaptırılan zırhlı cam kafes için harcanan para tam üç milyon dolar. Var gerisini sen hesap et. Şimdi elini vicdanına koy ve sınıra seyyar mahkeme kuruldu iddianı tekrar düşün istersen.
HSYK harekete geçti

KUZEY Irak’tan teslim olmaya gelen teröristler için Habur sınır kapısında yapılan sorgulamaya Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu da tepki gösterdi. HSYK “Ceza Muhakemesi Kanunu hükümleri, tüm şüpheli ve sanıklar hakkında aynı biçimde uygulanmalıdır” dedi.

‘Seyyar mahkeme’ incelemeye alındı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Habur sınır kapısında helikopterle bölgeye götürülen 4 savcı ve 1 hakim tarafından oluşturulan mahkeme konusunda inceleme başlattı


Kuzey Irak’tan teslim olmaya gelen PKK’lılar için Habur sınır kapısında oluşturulan ’seyyar mahkemeye’hukukçulardan sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu da (HSYK) tepki gösterdi. Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yayınlayan HSYK “Ceza Muhakemesi Kanunu hükümleri, tüm şüpheli ve sanıklar hakkında aynı biçimde uygulanmalıdır” dedi


Titizlikle izleniyor
Açıklamada, hakimler ve savcıların, CMK hükümlerini Anayasa’ya, yargı içtihatlarına ve yargı etiğine uygun biçimde yorumlamak ve uygulamak zorunda oldukları belirtilerek, “Aksine yaklaşım yorum ve uygulamalar, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun seçilmiş üyeleri tarafından dikkat ve titizlikle izlenmektedir” ifadesine yer verildi. HSYK’dan, “Habur Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan PKK-KONGRA/GEL terör örgütü mensuplarının biriken kalabalığın yolu kapatmaları nedeniyle Adliye’ye götürülmelerinin güvenlik zaafiyetine yol açabileceği ve toplumsal olaylara neden olabileceği gerekçesiyle sınır kapısında sorgularının yapılmasıyla ilgili” yazılı açıklama yapılması gereği duyulduğu bildirildi.


Herkesi aynı davranılmalı
Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Ceza Muhakemesi Kanunu hükümleri tüm şüpheli ve sanıklar hakkında aynı biçimde uygulanmalıdır. Anayasamızın, mahkemelerin bağımsızlığı hakimlik ve savcılık teminatıyla ilgli hükümleri de bu yaklaşımı zorunlu kılmaktadır. Hakimler ve Savcılar, CMK hükümlerini Anayasa’ya, yargı içtihatlarına ve yargı etiğine uygun biçimde yorumlamak ve uygulamak zorundadırlar. Aksine yaklaşım yorum ve uygulamalar, Anayasamızın 159. Maddesi uyarınca mahkemelerin bağımsızlığı ve hakimlik teminatı esaslarına göre kurulan ve görev yapan hakimler ve savcılar yüksek kurulunun seçilmiş üyeleri tarafından dikkat ve titizlikle izlenmektedir.”

HSYK harekete geçti YENİÇAĞ - Haber Güncel haberler Yazarlar Siyaset Sondakika Spor Yeniçağ Yeniçağ Gazetesi Ekonomi Güncel Araştırma Haberalanı Haberleri Gazetesi

Bence Sen Elini Vicdan'ına Koy'da Bir Daha Kurulmadı Vs Gibi Yazılar Yazarken... Allah'a İnancını Tart... :goz:
 

ghost031

New member
HSYK harekete geçti

KUZEY Irak’tan teslim olmaya gelen teröristler için Habur sınır kapısında yapılan sorgulamaya Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu da tepki gösterdi. HSYK “Ceza Muhakemesi Kanunu hükümleri, tüm şüpheli ve sanıklar hakkında aynı biçimde uygulanmalıdır” dedi.

‘Seyyar mahkeme’ incelemeye alındı
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, Habur sınır kapısında helikopterle bölgeye götürülen 4 savcı ve 1 hakim tarafından oluşturulan mahkeme konusunda inceleme başlattı

Bence Sen Elini Vicdan'ına Koy'da Bir Daha Kurulmadı Vs Gibi Yazılar Yazarken... Allah'a İnancını Tart... :goz:
Kardeş ben sana iki örnek verdim fakat sen sadece biri ile ilgileniyorsun. Ben diyorum ki sınırda seyyar mahkeme kurulduğu ile ilgili söylemler yalan. Mahkeme falan kurulmadı. Jandarma taburunda bir odada ifadeleri alındı. Suçlu bulunmayanlar hemen serbest bırakıldı. Fakat suçlu bulunan beş kişi silopide mahkemeye sevkedildi. Senin ilgilendiğin sınır taburunda savcıların aldığı ifade . Bilirsin ki savcılar ifade almak için gerekli görülürse suç mahalline yada suçlunun yanına gidebilirler.

Hakimler gidebilir mi..? Hayır. Zaten hakimlerde sınıra gitmediler. Silopi adliyesinde idiler. Hakimlerin gidebilmesi için sınıra bir mahkeme salonu yapılması gerekirdi. Aynı 1999'da İmralıda yapıldığı gibi. Fakat sınıra böyle bir mahkeme salonu yapılmadı.

Gelelim HSYK ile ilgili verdiğin habere. Hsyk'nın ne kadar tarafsız ve yasal davrandığını Ergenekon savcıları hakkında görüşlerini bildirdiğinde gördük. Onun için bu tarz bir soruşturmanın ne denli yasalara uygun olduğu bence tartışılır.. Allah'a olan inancım konusundaki tavsiyene çok teşekkür ederim. sanırım postunun en akla yatkın cümlesi idi.
 

HTML

Üst