Işte olaylı derbinin raporu

ghost031

New member


Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakem, ve temsilci raporlarını inceleyen Hukuk Kurulu dosyayı Disiplin Kurulu'na sevk ederken, raporlardaki bazı ifadeler dikkat çekti.

Habertürk Gazetesi'nin ele geçirdiği raporlara göre, alınan kararlar şunlar:

F.Bahçe saha olaylarından dolayı disipline sevk edildi, çirkin ve kötü tezahürat unsurları oluşmadı. Sarı-lacivertli kulüp para cezasından kurtulurken, sadece 1 maç seyircisiz oynama cezası gelebileceği belirtildi. Keita'ya ise tahrik edildiği gerekçesiyle sadece 2 maç ceza verilmesi bekleniyor.

BILICA'YI EK RAPOR YAKTI

Raporda Keita ile ilgili “Maraton alt tribününden maç öncesi atılan bir cisim Keita'nın kramponuna çarpmış, karşılaşma sırasında ise aynı futbolcunun isabet eden pet su bardağı sonucu yıkıldığı görülmüştür” şeklinde bir ifade yer alırken, tribünlerden atılan 4 cisimden diğer 2'sinin yan hakem Tarık Ongun'un başına ve Arda'nın sırtına isabet ettiği vurgulandı. Bu arada, karşılaşma öncesi yaşanan kavga sırasında Arda'ya yumruk atan Bilica'nın eyleminin hakemve temsilci raporlarında yer almadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine Hukuk Kurulu'nun hakem Bünyamin Gezer'den olayla ilgili ek rapor istediği, Gezer'in de “O sırada yan hakemimle ilgileniyordum. Bilica'nın Arda'ya vurduğunu görmedim” ifadesini yazdığı belirtildi. Kurul, bunun üzerine televizyon görüntülerine dayanarak Bilica'yı tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevk etti.

SARVAN: ARASA SONU OLURDU

MHK Başkanı Oğuz Sarvan, Gezer'in talimatlara uygun hareket ettiğini açıkladı. Sarvan şunları söyledi:

“Geçen sezon oynanan olaylı Van Bld.-Eyüpmaçında yaşananlar sonrası karşılaşmayı iptal edip etmeme kararını hakemin inisiyatifine bıraktık. Hatta, 'Eğer sizlerden biri herhangi bir maçta yaşanan olaylarla ilgili tatil edip etmeme konusunda beni veya bir MHK üyesini arayıp 'Ne yapayım?' derse, bu olay o hakemin sonu olur' demiştim.”

GEZER'İN NOTU 8.2

Derbinin hakemi Bünyamin Gezer, karşılaşmanın gözlemcisi Yavuz Karaozan'dan 'iyi' not aldı. Karaozan'ın raporu dün MHK'ye ulaşırken, Gezer'e verdiği notun 8.2, yani vasatın üzerinde 'iyi' olduğu öğrenildi.


kaynak : İşte Olaylı Derbinin Raporu | Spor Sitesi
 

ARCHANGEL!

New member
Zaten Keita nın şişeyi Götürdüğünde Temsilcinin Gülmesi Nasıl bir şahsiyet old. nu anlaşılmıştır !
 

ghost031

New member


ANTU.COM'a göre Gerets'in alnınıda Hasan Şaş kafa atarak yarmıştı... Bunlar varya bunlar adamı güzelce bir hallederler sonrada geçmiş olsun kim böyle yaptı seni diye ziyarete gelirler.
 

black06

New member
Bi bardak attık olay oldu 2 sene önce sahaya bitek tribünlerdeki betonları atmamıştınız ne çabuk unuttunuz.
 

MONTANO

New member
Federasyon kaypaklık yaptı her yıl bir futbolcu teknik adam hakem yada taraftar bir yerleri kanıyor.Umarım seneye adam öldürülürde federasyonda fb taraftarıda rahatlar.
Bayram,bayram Açtıracak ağzımızı 29 ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.:))
Edit: Mesajlarda kışkırtıcı kelimeler kullanmayın
(kaRma)
 

HTML

Üst