DenizLi : 'Wolfsburg maçıyla herşeyi değiştireceğiz'

hgatila

New member


Şampiyonlar Ligi’nde iki karşılaşmada da galibiyetle tanışamayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, eleştirilerin olacağını belirterek “Wolfsburg maçıyla Şampiyonlar Ligi’nde çıkışımızı göstereceğiz” diye konuştu.

Mustafa Denizli, CSKA Moskova maçını değerlendirerek “Entresan bir maç oldu. Aşağı yukarı rakip kalemize ciddi gelmediği dönemde gol yedik. 1-0 devam ederken oyunun tamamen döneceği bizim çıkış, CSKA’nın düşeceği anda şansızlık mı becerizlik mi diyelim bilmiyorum golü bulamadık . İkinci gol Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takımın yememesi gereken bir goldü. Bu da bizi etkiledi.” dedi.

Denizli, “Şampiyonlar Ligi’ni zorlayacağız. Önümüzde 12 puan var. Beşiktaş 2 maçta da galip gelebileceğini herkese gösterdi. Yolumuza devam ederken alınan sonuçlar bizi psikolojik olarak kötü etkiledi ama Wolfsburg maçıyla herşeyi değiştirecez. Eleştiriler olacak, maçtan sonra o oynasaydı gibi düşünceler çok sığ düşünceler. Biz günlerce kadro üzerine çalışıyoruz. Gol atamama ve futbol şansı bizden yana değil diyorum” diye konuştu.

Futbolcularla aynı frekansta olduğunu ifade eden Mustafa Denizli, “Biz futbolcularımızla ortak düşünüyoruz. Zaman zaman güven noksanlığı yaşıyoruz. Top kaybetmekten korkar bi halimiz var ama bu güvenin kaybolduğu anlamına gelmez. Bizim dik durmakdan başka çaremiz yok. Beşiktaş hala 2 ünvanı taşıyan takımdır. Bu ünvanları taşıyacak mı göreceğiz. Biz her ünvanı hakettik. Ben büyük takımın büyük hocası olarak yoluma devam ederim. Bu maç kaybedip kazanmak önemli değil. Nihat Kahveci’nin ne denli etkili olduğunu biliyoruz . Nihat’ın bu olmadığını fakat Nihat’ın kendini baskı altına soktuğunuda söyleyebiliriz. Onu kazanmak için bazı yöntemler vardır. Bunları hepsini yapıyoruz. Tek dileğim Nihat’ın eskiye dönmesi. Avrupa’nın en iyi ayak içi yapabilen futbolcularından Nihat ama üzerindeki gol atamama baskısını atamadığı için sorun yaşıyor .” dedi.


kaynak


Ben inanmadım, sizi bilemem:glare:
 

ChaiCén

New member
Wolfsburg'u bugunki futbolla yeneceğini sanmıyorum Mancherster zor yendi şansının yardımıyla..
 

efendy79

New member
Ben bu sozleri coook duydum.... a.q bu adamdan kurtulmak icin bi 8 gol dahi yemeye raziyim...
 

mchasso

New member
kotu bır gıden takımın ustune bu yorumu yapamazsın cunkı cok kotu var bırde kotu takım var :D sen cok kotusun
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Her maçtan sonra bidahakine erteLiyor. . .
BakaLım ne zaman kovuLacak. . .
 

black06

New member
Denizli ilk hafta berabere kaldı ilk haftayı saymıyorum dedi.

Sonraki 6 maçın 6sı içinde çıkışa geçeceğiz dedi takım kümeye oynuyo 15 puan farkla.

Şimdide cska ile başlayan çıkış wolfsburga kaldı.

Ona yenilirse ne diyecek merak ediyorum.Sonra m.unt maçı var onla zaten çıkışa geçemez.Belki ondan sonraki cska maçında olabilir.

Denizli geçen sen nasıl şampiyon olduğunu anlamıştır heralde.

10 resmi maçta atılan gol 4

Cl de puan 0

TSL de 6 puan liderle fark 15. . .
 

alp_tunga

New member
bi önceki arkadaş durumu çok güzel özetlemiş mustafa gitmezse bi sonraki maçların arkası gelmez en sonunda da mustafa mıstık arabada kıstırdık olur:durdurun
 

icemen

New member
Milletin diline düşürdü ya bizi Allah nasıl biliyosa öyle yapsın seni Denizli. Sana destek verenlerin başında geliyodum şimdi gitmen için destek verenlerin başındayım. Kötü gün dedik geçer dedik ama ne geçmesi iyice sallanmaya başladık.
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Taraftar sadece gaLibiyet istemiyor. . .
YeniLsende futboLcuLarda istek görmek istiyor ama bjk cska maçına
sanki zorLa çıkmış gibiydi.Bitsede gitsek havasında oynuyorLar. . .

Aşırı bir özgüven eksikLiği war. . .

Bir an önce denizLi takıma eski özgüvenini kazandırmaLı. . .

Yok yapamıcaksa istifa etsin yapabiLecek biri geLsin. . .
 

ulubatli80

New member
Bu iş borçlu alacaklı işine döndü: Bu gün olmadı gelecek maça...
İstifanı ver, adam gibi git...

Wolsburg bu futboluyla bize en az 3 atar, en az.
 

HTML

Üst