dtp'den Molotoflu Açılım

U+Ur Hand

New member
Mersin'de Öcalan'ın Demokratik Açılımda Muhatap Kabul Edilmesini İsteyen Bir Grup, Polise ve Gazetecilere Molotof Kokteylleriyle Saldırdı

Mersin'de terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın demokratik açılımda muhatap kabul edilmesini isteyen DTP'liler arasına gizlenen bir grup, polise ve gazetecilere molotof kokteylleriyle saldırdı.

Partililerin arasında sakladığı gençlerden oluşan grup ellerindeki molotof kokteyllerini polise atınca ortalık karıştı. Gazeteciler ve polisler neye uğradıklarını şaşırarak yanmamak için çareyi kaçmakta buldu. İftar saatinde mahalle savaş alanına döndü. DTP Toroslar belde teşkilatı önünde toplanan DTP'li grup, burada terör örgütünün sözde bez parçalarını ve Abdullah Öcalan'ın posterlerini açtı. Polis, burada grubu müdahalede bulunmadı. Bunun üzerine grup Şevket Sümer Mahallesi'nde bulunan DTP Akdeniz Teşkilatı'nın önüne kadar hiçbir müdahale ile karşılaşmadan geldi. Burada da terör örgütü propagandasını yapan DTP'li grubu polis uzaktan izledi. Grup dağılmaya başladığı sırada yüzleri kapalı terör örgütü yandaşları polisi ve gazetecileri adeta molotof kokteyli yağmuruna tuttu. Sivil polisler çareyi kaçmakta bulurken, görüntü çekerek kaçmaya çalışan TRT kameramanı yere düşerek dizlerinden yaralandı. Gruba Siteler Polis Merkezi önünde bekleyen Çevik Kuvvet polisleri gaz bombası atarak cevap verdi. Bir anda ortalığın karışması ile mahalleli iftar saatinde panik yaşadı. Gaz bombası atıldığı sırada polislerin yanından geçen iki kız çocuğu ağlayarak uzaklaştı. Polis ile göstericileri arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı.


Kaynak
 

TuğяuL

Banned
Birileri zannediyor ki DTP de açılım istiyor bu kesinlikle yalandır.

Nasıl ki terörden şehid kanları üzerinden siyasi varlığını sürdüren MHP ve ve sırf AK parti istedi diye doğal olarak muhalefet etme gereği duyan CHP terörün bitmsini istemiyorsa

yine terör üzerinden beslenen DTP de bu sorunun bitmesini istemiyor
 

cz5

New member
beslenin bakalım nereye kadar ama birgün o kaynağı kuruturlar inşallah
 

X_L

New member
Bıktım bu açılım hikayesinden Kürtlerle bi alıp veremediğim yoktu sayelerinde Kürtlere kıl olmaya başladım
 

Albayrak

Can Feda
Bıktım bu açılım hikayesinden Kürtlerle bi alıp veremediğim yoktu sayelerinde Kürtlere kıl olmaya başladım
İşte en kötüsü bu... Birilerine verilen ağırlık diğerleri tarafından çekilmez bir hal alabiliyor.
Bu da ayrılıkçı düşünceleri beraberinde getiriyor. Saolsun herkesin düşündüğünü ortak bir payda oluşturamayan iktidar düşünemedi.
 

uA*Ugur

New member
İktidar neyi düşündü ki anca laf söyler

Yok kürt açılımı yok ermeni açılımı askerlik yan gelip yatma yeri değil ananıda al git...

Bunların hesabı senden sorulacak tayyip 2 elimiz yakanda olacağız.Bu işler kolay kolay bitmez.
 

HTML

Üst