Kürtler kardeşimiz ezele kadar

rambofaruk

New member
Arkadaşlar son günlerde özellikle bizleri kürt kardeşlerimize karşı dolduranlar var.Emin olun ki bunu başaramayacaklar ve şunuda ekliyorum sözlerime onların istediği iş,aş,eğitim vb. olanaklar.Tabi içlerinde bazı çakallar var heryerin bir çakalı vardır.Kötü emelleride var vatanımız üzerinde Ama bu birkaç çakal hariç hepsi kardeşlik ve barış istiyor.Niye istemesinler zaten huzurlu yaşayabilecekleri bir vatanı.Bu tür oyunlara gelmeyelim Unutmayalım ki Kürt kardeşlerimiz zor zamanlarımızda herzaman yanımızda olmuştur."Çanakkale Savaşı vb."Dilerim bizi bu hallere düşüren çakallar cezasını çekerler.Huzurlu ve Barış dolu günler bizleri bekliyor
 

MeRTeR_HaKaN

"Özel Harekat"
30 yaşına geldim. yemin ederim Bugüne Kadar Vatanını Milletini Askerini Polisini yada Bayrağını seven bir Kürde Hiç Rastlamadım....neden acaba??
 

MONTANO

New member
Sadece Türk kürt arasında barış değil bütün milletler arasında barışı sağlamak için elimizden geleni yapmalıyız.Bu gün Vanlı olarak şehit olan asker varsa demek bazı şeyler değişmiş, Bilmiyorum bazı kürtler çok kötü oluyor.Yine Her milletten kötü ve iyisi var ama ön yargılı olmamakta fayda var benim görüşüm.
 

blackblut

New member
Asker Polis Onlar Kürt Diye Gelip Kürtlere Işkence Yaparsa Kürtler Asker Ve Polisi Sevmez Arkadaşlar Ayrıca Polisin Sevilecek Bi Yanıda Yok Zaten Salla Gitsin Yapıyolar Akşama Kadar
 

hyltlord

New member
30 yaşına geldim. yemin ederim Bugüne Kadar Vatanını Milletini Askerini Polisini yada Bayrağını seven bir Kürde Hiç Rastlamadım....neden acaba??

bu düşünce yanlış.. herkez görmek istediğini görür. Taraf olmak kolaydır. Objektif bakıp düşünebildiğimiz ölçüde sorunlara çözüm bulabiliriz.

Kürt vatandaşlar öncelikle kendilerini cehaletten sıyırıp.(tabi bunda devlet olarak bizimde payımız var) okumaları ve öğrenmeleri gerek. Bunu sağlamak devletin görevi özellikle güneydoğu için.sonrasında yakın tarihi incelediklerinde gerçeğin, onları temsil ettiğini idda eden siyasi parti temsilcilerinin, söylediği gibi olmadığını görecekler. ve sistemli bir şekilde farklı güçler tarafından kullanıldıklarını öğrenecekler. Ve bu bayrak altında yaşamanı bir ayrıcalık olduğunu, ve yoğunlukla yaşadıkları bölgenin eski adıyla mezopotamya olduğunu, bu bölgede tarih boyunca savaşların ve dış ülke kışkırtmalarının hiç eksik olmadığını bilip farkedecekler. Tabi dağa cıkıp askere kurşun atan için vakit geç o cezasını her şekilde bulacak.

birileride kafatasçı milliyetçilikten vazgeçip, niyet okuyuculuğu yapmadan, bu ülke hüviyetini taşıyan her vatandaşın en az kendi kadar bu ülkeyi sevidiğini kabul edecek. Etmesede saygı duyacak bizde buna Türk usulü demokrasi diyeceğiz. Ve birbirimizi yemekten vaz geçip hep birlikte hasta adamı(Türkiye) ayağa kaldıracağız..bunların olması hayal değil öncesinde böyleydi yine olabilir. Herşey daha güzel olmazmı.?
 

GemaR

Banned
Tabiki birbirimizi bırakmayacağız...Ne olursa olsun..
Bazılarının Kürtleri seçmesi gayet doğal öncelikle birbirine çok bağlılar ve birbirleri için ölür öldürür her zaman görür ve bliriz...İkincisi Cahiller(Aslında herşeyin farkındalar ama birilerinin canı yanmaasın diye)
Bu sebeplerden dolayı ama başaramayacığını biliyoruz az kaldı bi 10-15 yıl daha sabredin O zaman inşaAllah hep beraberiz inşaAllah...
Gerçi isteselerde ayıramazlar ama olsun kaderimiz bir sen ona bak....
Ha bu arada açılım taraftarıyım neden derseniz çok basit eğer 1 kişinin bile Türk-Kürt-Laz neyse kanı duracaksa her türlü açılıma evet ama şunu belirtmek isterim ki bu açılıma karşı olanla bizi ayırmak isteyenler açılımın içine tuz attılar.İşte ben buna karşıyım....
 

HTML

Üst