ustalar lütfen yardım

velezsarfi

New member
bs player kullanıyorum altyazıyı filme yükleyip normal izleyebiliyorum ama kapatınca altyazı tekrar gidiyor bu yüzden cd ye kopyalayamıyorum ne yapmam gerek ustalar lütfen yardım
 

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Filim ile altyazının isimleri aynı olmalı. Ayrıca aynı dizin üzerinde oldukları zamanda BSpLayer'da altyazıyı yüklemene gerek yok. Otomatikmen yükler.

Altyazılar .srt veya .sub olmalı.
 

velezsarfi

New member
ustam sağol hallettim her açışımda artık alt yazılı oluyor ama f ye attığım zaman gene altyazı kayboluyor :)
 

theozy

Kadim Dost
aynı klasör içinde film dosyası ile altyazı dosyası aynı isimdwe olacak şöyle;
die hard 472
die hard.avi
die hard.sub
 

WaTcHFuL

EVERYWHERE
ustam sağol hallettim her açışımda artık alt yazılı oluyor ama f ye attığım zaman gene altyazı kayboluyor :)
Aynı klasör içerisinde olursa sorun olmaz. F'den kastın CD'ise o zaman başka bir önerim var. Altyazıyı filme embedlersin. Bununla ilgili birçok program var ama çoğuda tam zamanlamayı ayarlayamıyor. 25 fps olan filime 23 fps'lik altyazıyı gömersen işin zor.
 

velezsarfi

New member
arkadaşlar en başta kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemediğim için yardımlarınız için de sağolun altyazı olayını hallettim filmi cd ye kaydetmek için filmin dosyasını F ye attım altyazı dosyasını da yanına koyunca altyazısıda geldi ama bi sorum daha var bende dvd yazıcı yok vcd yazıcı var film divx formatında,bu filmi F den vcd ye yazdırdım dvd oynatıcıya taktığım zaman unkown disc yazdı divx filmler vcd ye kaydedilmediği için mi bunu yazdı yoksa sorun bende mi?tmp genç programıyla vcd ye çevirmek istedim ama bu seferde film dosyasını görmedi özür dilerim zamanınızı alıyorum ama yardımlarınız için tekrar teşekkürler
 

TEKNİSYEN4

New member
Arkadaşım filmi ilk önce pal vcd formatına çevir bunu format factory programıyla yapabilirsin forumda var daha sonra altyazıyı total video converter veya ulead video stüdio gibi programlarla filme ekleyyip yazdırabilirsin.Yalnız arkadaşların dediği gibi film 25 fps ise altyazıda aynı olmalı 23 fps ise yine alt yazı 23fps uyumlu olmalı umarım açıklayıcı olmuştur kolay gelsin.
 

HTML

Üst