ELano G.Saray'da!!! [Tek BaşLık]

Cαη

New member
Bu transfer paralarını Avrupa'da alacağımız başarılarla fazlasıyla geri almalıyız..

2. Kral Elano... !
 

dozcanist1

New member
Elano'nun Gelmesine Dakikalar Kaldı....


Galatasaray'ın Manchester City'den transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Elano Blumer dakikalar sonra İstanbul'da olacak. Brezilyalı futbolcunun uçağının saat 17:20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

Futbolcumuz Elano Blumer yarın (1 Ağustos Cumartesi) sabah saat 09:15'te Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçirilecektir. Sağlık kontrollerinin ilk bölümü basın mensuplarına açık olacaktır.

Elano Blumer yarın saat 14:00'te ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek imza töreninde basın mensuplarının karşısına çıkacaktır.

Öngörülen olumsuz hava koşullarından dolayı imza töreni sadece basın mensuplarına açık olacaktır
 
S

SiR ReaLiST

Guest
KonuLar Tek BaşLıkta, Her Konuda ELano Konusu AçıLıyor Bakacak OLanLar Konuya KompLe BaksınLar...
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
SON DAKİKA.. Galatasaray'ın Manchester City'den transfer ettiği Brezilyalı Elano İstanbul'a geldi
 

aspes

New member
sansasyona ihtiyacımız yok kardeşim ; her zaman , ortalığın sahada yıkılmasını tercih ederim
 
S

SiR ReaLiST

Guest
Şu Ana Kadar Türkiye'de YıLın Transferi, İnşaLLah Takıma Katkısı Da Bu ÖLçüde OLur Ki Takımın Yapısı ELano'nun StiLine Çok Uygun Bu Yüzden ELano'dan Çok ŞeyLer BekLiyorum Bu Sene, HayırLı OLsun GaLatasaray'ımıza =)
 

Cαη

New member
karşılama videosu varmı acaba :D
karşıLama videosu

Elano imzayı attı!



Dün akşam İstanbul'a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen Brezilya Milli Takımı'nın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Elano, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen törenle kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Çok sayıda medya mensubunun izlediği imza törenine kulüp futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile Galatasaray ve Türk Milli Futbol Takımı'nın efsanevi isimlerinden Coşkun Özarı da katıldı.

Elano, yeni sezonda terleteceği 9 numaralı Galatasaray formasını Coşkun Özarı'nın elinden alarak giyerken, gazetecilere poz verdi. Üstünel, Yalçındağ ve Özarı, sempatik hareketleriyle dikkati çeken Brezilyalı futbolcuyu kutladı.

Bu arada, tesislerin önünde toplanan bir grup Galatasaraylı taraftar, Elano ve Üstünel lehine tezahürat yaptı. Brezilyalı futbolcu da taraftarların yanına giderek, selamladı.



Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine katılan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, "Elano futbolunun yanı sıra karakteri ve duruşuyla bizi etkiledi. Galatasaray'ın büyüklüğünü bilerek geldi. Bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu transferler tamamıyla bir ekip çalışması. Başta Adnan Polat olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin katkısı çok büyük. Bu transferi sadece bana mal etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bu transferin gücünü Galatasaray yönetiminden almaktayız ve almaya da devam edeceğiz. Aklımızda olan bir mevki var açıkçası. Hocamızla da bu konu hakkında konuşuyoruz. Önümüzdeki hafta nihai değerlendirme yapacağız ve transfere ya devam ya tamam diyeceğiz. Her zaman söylüyorum önceliğimiz Galatasaray. Bizler gelip geçiciyiz. Bu taransferler ekip çalışması ve yönetim kurulunun gücüdür. Bu herkesin başarısıdır. Biz yaptığımız transferleri menfaatlerimiz doğrultusunda yapıyoruz. Galatasaray'ın mali geleceğini riske atmadan transfer yapıyoruz. Futbol yatırımı olarak da Galatasaray'a uzun vadede faydası olacak futbolcuları kadromuza kattığımızı düşünüyorum. En büyük temennimiz Galatasaray'ı koyduğumuz çıtanın üzerine çıkarmaktadır. Tabii ki hedefimiz Şampiyonlar Ligi'dir" dedi.

Haldun Üstünel'den sonra söz alan Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski teknik direktörü Coşkun Özarı'nın ardından konuşma sırası Elano'ya geldi..

Konuşmaların ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atan Elano 9 numaralı formasıyla basın mensuplarına poz verdi.


Elano Lincoln için ne dedi?

Brezilyalı yıldız Elano 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde neden Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

GALATASARAY'IN BÜYÜKLÜĞÜ

Florya Metin Oktay Tesisleri Basın Odası'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel, "Bu transferler bir ekip çalışması, bu herkesin başarısı. Transferleri bana mal etmek doğru değil. Elano Galatasaray'ın adı ve büyüklüğü için buraya geldi" dedi.

NEDEN GALATASARAY?


"Neden Glatasaray?" sorusuna Brezilyalı futbolcu, "Buraya gelmemde Haldun Üstünel'in büyük katkısı var. Kendisine teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın büyüklüğü beni buraya getirdi. Hocanız Rijkaard'ın kuşkusuz transferimde faydası var. Gelmeden önce İstanbul'la ilgili bilgi aldım. Kulüp çok eski bir tarihe sahip. Galatasaray'la büyük başarılar yaşayan Brezilyalı futbolcular Taffarel ve Capano'la da konuşma fırsatım oldu. Bütün yorumlar olumluydu" yanıtını verdi.

LİNCOLN'DEN FARKLIYIM


Elano, sözleşmesi feshedilen Lincoln'le ilgili olarak, "Lincoln'le tek ortak noktamız Brezilyalı olmamız. Birbirimizden farklıyız. Hayata bakış açımız, mantaliteniz farklı. Olumlu şeyler konuşsak daha iyi olur. Ben takıma çok pozitif şeyler vereceğim" dedi.

DERBİYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

Fenerbahçe'deki Brezilyalı futbolcularıyla ilgili yorumunun sorulması üzerine Elano, "Hepsini tanıyorum. Bazılarıyla kulüp bazında bazılarıyla milli takımda beraberdik. Derbiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Saha dışıdaki arkadaşlık başka, saha içindeki futbol başka" ifadelerini kullandı.

BİR TRANSFER DAHA YOLDA

Haldun Üstünel, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak, "Aklımızda olan bir mevkii daha var. Hocamızla konuşmalarımzı devam ediyor. Haftaya toplantı yapacağız ve transfer için 'ya tamam, ya devam' diyeceğiz. Galatasaray'ın mali geleceğini riske atmadan transfer yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olması. Galatasaray'ın geleceğini riske attığımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.
 

HTML

Üst