Mükemmel , Gülme garantilidir :))))))))

P_R_E_N_S

New member
KEPÇE

Kadının kocası evden gider gitmez komşusunun kocasını alır eve ve başlarlar sevişmeye

Bir ara kadın offff çok kötü seninkide bana yetmiyor artık der.Ne yapsak diye düşünürken aklına parlak bir fikir gelir. Erkeğe git mutfaktan kepçeyi al seninkiyle beraber sok der. Tam bu arada kapı açılır ve kadının kocası içeri girer.

Manzara çok kötüdür. Herkes susmuş birbirine bakakalmıştır. Ve kızgın koca konuşmaya başlar

- Bir daha o kepçeyle pilav yiyenin .mna koyiiim


İNTİKAM PEŞİNDE

Temelin oğlu her akşam sinamaya gitmek için temelden para istemektedir. temel de itiraz etmeden parayı vermetedir. Fakat bi kjaç gün snra durumdan şüphelenen temel bi gece oğlunu takip eder ve onun porno filme gttiğini tespit eder. fakat gençtir. bi süre snra hevesi geçer der.

Günler sonra temelin oğlu tekrar para ister . temel verir

hangi filme gtcen oğlum der.

oğlu;
- İNTİKAM PEŞİNDE der

temel sevinir oğlu ilk defa normal filme gtcektir.

başrolde kim oynuyo der..

oğlu;
-İNTİK oynuyo dedim ya baba


Bedava Seks


Benzin istasyonunun önünde bir afiş: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazanıyor." İki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur... Benzinci sorar: - "Kafamdan bir sayı tuttum, bilirseniz bedava seks..." "Üç" derler... Benzinci, "Bilemediniz, ben beş tutmuştum." Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya... Bizimkiler "Yedi" der. Benzinci "Olmadı, ben altı tutmuştum". Üç gün sora yine depoyu doldururlar, yine lotarya... "Iki" derler, benzinci "Bir" der. Kafadarlardan biri arkadaşına açılır: "Yahu bu bizi kandırıyor galiba, hep başka rakam söylüyor. Hile yapmasın?" Diğeri cevap verir: "Yok canım kızkardeşim arka arkaya iki kere kazandı."



Nerde o ibne

Hollywood'da bir parti veriliyor,güzel bir evde. Partinin sahibi partiye heyecan ve değişim katmak için mikrofonu eline alıp başlıyor: -Arkadaşlar akvaryumdaki iki piranayı bu havuza atacağım. Havuza atlayıp karşıya çıkan arkadaş şu gördüğünüz sarışınla sabaha kadar eğlenebilir. Kimsede ses seda yok. -Bu esmeri de sunuyoruz. Yine kimsede ses yok. -Bu kumral bayanı da hadiye ediyoruz. Yine ses yok. -Bu ibneyide veriyoruz. Slaaaaaşş!... Adamın biri suda hızla yüzüyor ve karşıya geçiyor. Tekrar koşup havuzun öbür kenarına geliyor: -Nerede o ibne? -Beyefendi o havuzun karşısında.. Adam şaşkın şaşkın: - O değil, Beni havuza iten ibne nerede?
 

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Nerde o ibne

Hollywood'da bir parti veriliyor,güzel bir evde. Partinin sahibi partiye heyecan ve değişim katmak için mikrofonu eline alıp başlıyor: -Arkadaşlar akvaryumdaki iki piranayı bu havuza atacağım. Havuza atlayıp karşıya çıkan arkadaş şu gördüğünüz sarışınla sabaha kadar eğlenebilir. Kimsede ses seda yok. -Bu esmeri de sunuyoruz. Yine kimsede ses yok. -Bu kumral bayanı da hadiye ediyoruz. Yine ses yok. -Bu ibneyide veriyoruz. Slaaaaaşş!... Adamın biri suda hızla yüzüyor ve karşıya geçiyor. Tekrar koşup havuzun öbür kenarına geliyor: -Nerede o ibne? -Beyefendi o havuzun karşısında.. Adam şaşkın şaşkın: - O değil, Beni havuza iten ibne nerede:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap
 

herroli

Türkoğlu Türk
Hepsi güzeldi ama sonuncu ayrı bir güzeldi sanki :hhmanD

Teşekkürler,ellerine sağlık.
 

HTML

Üst