Yasak aşk kurbanı!

samco_deu

samcho
Küçük Muhammet'in neden öldüğü ortaya çıktı...

Çorlu'da 45 gündür kayıp olan ve önceki gün bir tarlada cesedi bulunan 6 yaşındaki Muhammed'in annesi ve sevgilisini ilişkiye girerken gördüğü, bu yüzden dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayetle ilgili anne ve müteahhidin de aralarında olduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Çorlu Nusratiye Mahallesi Kumluca Mevkii'ndeki önceki gün öğlen saatlerinde tarlasında çocuk cesedi bulan vatandaş durumu polise bildirdi. Tarlada inceleme yapan Çorlu polisi ve Cumhuriyet Savcısı, çürümeye başlayan cesedin 5 - 6 yaşlarında bir erkek çocuğuna ait olduğunu tespit etti.

Küçük çocuğun cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin 45 gün önce Çorlu'da kaybolan ve ulusal televizyon kanallarına haber olan Muhammed Fırtına'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde duran polis anne Dilber ve baba Ümit Fırtına'ya haber verdi. Çocuklarının kaybolması ile ilgili bir televizyon kanalına katılmak için İstanbul'da olan çiftin olay yerine gelmesi istendi. Akşam saatlerinde kente gelen anne Yıldırım, Muhammed'i kıyafetleri ve ayakkabısından teşhis etti. Muhammed'in cinayete kurban gittiğinden şüphelenen polis anne ve babanın ifadelerine başvurdu.

Genç kadın ifadesinde komşuları Sinan G.'nin evinde sevgilisi Kemal E ile ilişkiye girdikleri sırada Muhammed'in kendilerini gördüğünü söyledi. Küçük çocuğu gördüklerini anlatmaması için korkutmak istediklerini ve dövdüklerini anlatan anne Yıldırım Muhammed'in düşerek başını yere çarptığını ve bu sırada öldüğünü ileri sürdü. Daha sonra cesedi Sinan G.'nin imam nikahlı eşi Fadime S.'nin çocukları Kader ve Kadir ile birlikte boş araziye attıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis müteahhit Kemal E. ile televizyon programlarına da katılıp Muhammed'in kaybolması ile ilgili konuşan Sinan G. (34), Fadime S. (38) Kader S. (18) ve Kadir S.'yi (16) gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu sürüyor.

gazetevatan.com.tr
 

tartarini

New member
sizin gibi anne diye gecinen, tv lerde timsah gözyasi döken,böyle namussuz kadinlarin,sorgusu tamamlandiktan ve sucunu itiraf ettikten sonra direk olarak daragacina asilmasi bile insanin vicdanini rahatlatmaz........
 

cberg

New member
o....
ç....
a....
a....
s....

sizin gibi anne diye gecinen, tv lerde timsah gözyasi döken,böyle namussuz kadinlarin,sorgusu tamamlandiktan ve sucunu itiraf ettikten sonra direk olarak daragacina asilmasi bile insanin vicdanini rahatlatmaz........
Timsah gözyaşı bile yoktu ki bu o... da ! :mad:
 

HTML

Üst