Yardim istiyorum. Ltfen cok zorda kaldim

alper_42

New member
Yardim istiyorum. Lutfen cok zorda kaldim

Bilgisayarm tekrar tekrar kuruyorum ancak bazen ses kart, bazende webcam tantrken aadaki hatay veriyor, bu arzay neden verebilir.

A problem has been detected and windows has beeb shut down to prevent damage to your computer.
invalid combination of parameters was detected while saving or restoring extended processor state.
if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. if this screen appears again, follow these steps;
check to make sure any new hardware or software is properly installed. ih this is a new installation. ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.
if problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. if you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced startup options, and then select safe mode.
Technical informadion :

Stop: 0X00000131 (0X00000001, 0X00000004,0X00000000,0X00000000)

collecting data for crash dump..
initializing disk for crash dump...
beginning dump of physical memory...
Dumping physical memori to disk . .(burda yzde yz yapyor) sonra bilgisayar yle aklp kalyor

bu arza hakknda yardmc olursanz sevinirim
 
S

SqooK^

Guest
tanıtırken derken nasıl yanı arkadasım ben onu anlamadım yanı yuklerkense drıver dan dolayıdır xp drıverıdır vıstaya yukluyosundur yada tam dersıdır eger mavı ekran hataları gelıyo dıyosan onun bı cozumu var Antı Crash diye bı program var onu oneririm kusura bakma bıldııgm bu kadar yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :) dıger arkadaslardanda tavsıyeler plasee...
 

mc_umut

Banned
Format Diye Şuanda Bahsedilen Xp Kurulumu Sanıyomusunuzki Eski Dosyaları Siliyor Hayır Sanal Belleğe Yedekliyor Arkadaşım Yapıcağın Şey xp Kurbiçimlendir Bölümüne GEldiğinde O Çabuk Biçimlendir Ve Biçimlendir Var Çabuk Biçimlendiri Seçmeyeceksin Diğerini Seçeceksin.. Daha Sonrada Ekran Kartı Seskartı Ve Diğer Sürücülerini Sıra İle Yüklersin..
 

pulat

New member
dostum bilgisayara format ataken sürücü secme yarine gelince. Hard diskin tüm bölümlerini sil ve bölünmemil alan oluşacaktır. bu aşamada yeniden alan olustur ve format at sonra xp kur. inşallah işe yarar.
 

alper_42

New member
cok tesekkur ederim arkadalar, format konusuna gelince, hizli kurulum cd.lerinden kurulum yapmyorum, vista ve windows7 yukluyorum ve format attiriyorum(vistada hizil yava secenegi yok.) kurulumu yapyorum ama, ??? aramalarm devam ediyor, hangi aygt akmaya neden oluyorsa onu cekicle kircam ya, o kadar sinir etti. hala duzelmedi meret
 

mc_umut

Banned
cok tesekkur ederim arkadalar, format konusuna gelince, hizli kurulum cd.lerinden kurulum yapmyorum, vista yukluyorum ve format attiriyorum(vistada hzl yava secenegi yok.) kurulumu yapyorum ama, ??? aramalarm devam ediyor, hangi aygt akmaya neden oluyorsa onu cekicle kircam ya, o kadar sinir etti. hala duzelmedi meret
DOstum Vista Oldunu Baştan Söylesene :) Vista ise Ben İlgilenmiyorum :) Sana Kolay Gelsin :D Tek Tercih Hep Tercih Xp ;)
 

HTML

Üst