arda turandan sert açıklama

nedim87

New member
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Arda Turan bugün basında kendi ile ilgili çıkan haberin gerçeği yasıtmadığını söyledi.

İşte Arda Turan'ın açıklaması...

Bugünkü Hürriyet Gazetesi'nde "Paris Kaçamağı Zehir oldu" başlığı altında yayınlanan haberde yaşandığı iddia edilen olaylar gerçeği yansıtmamaktadır.

Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki Arda Turan ömründe bugüne kadar hiçbir şekilde ve hiçbir yerde kendisi gibi Galatasaray taraftarı olan herhangi bir kimseyle bir tartışma yaşamadığı gibi yaşamayacaktır da. Bu ve bunun gibi haberlerle son bir ay boyunca maksatlı olarak şahsıma yönelik adımı ve Galatasaray'ı yıpratma amaçlı yazılanlarla Arda Turan'ı kamu önünde mahkum etmeye ve yargısız infaza yönelenler amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Hiçbir zaman unutulmasın ki başta ailem, Galatasaray camiası ve her zaman arkamda olduğunu bildiğim ve de hissettiğim büyük Galatasaray taraftarının desteği ile beni yıkmaya çalışanların hedefine varamayacaklarını belirtirken; dimdik ayakta formam için mücadele edeceğimden ve hakkımda yapılan tüm spekülasyonlara sahada futbolumla yanıt vereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.

Beni kaybetmeye yönelik çaba gösterenlere aslında benim her geçen gün olgunlaşmama bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu


kaynak. http://spor.mynet.com/haber/11502
 

akifbaskoy

New member
'' Galatasaray taraftarının desteği ile.... '' işte bütün cevap burda ilk önce bizim taraftarımız sahip çıkacak aferim ardaya süper cevap yazmış...:victory
 

blisan2000

New member
ama dikkat ederseniz striptiz kuübüne gitmedim dememiş ordan kaçtımda dememiş sadece hiçbirbir taraftarla münakaşa etmedim yazmış enteresannnn
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
TatiLinde adam istediği şekiLde eğLenir . . .
Kimsenin karışmaya hakkı yok . .
 

nedim87

New member
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.bencede tatilde istediğini yapar ve kimseyi ilgilendirmez.bence arda şu an türkiyenin en iyi futbolcularından biri hatta en iyisi diyebiliriz.sahip çıkmalıyız...
 

Titanik19

Banned
Semihi'in Arda Turana Arkadan Ensesine Vurduktan Sonra Arda'nın Semihin Gözüne Yumruğu İndirmesinden Sonra Basının Arda'yı Karalama Kampanyası Hızla Devam Etmesi Arda'nın Menfaatine Olmuştur.Arda'yı Daha Sakin ve Olgunlaştırmıştır.Bu Da Galatasaray Takımının İşine Geliyor.
-Medya Böyle Devam Ettikçe Bizimde Arda'ya Karşı Olan Sevigimizi Çoğalıoyor.
-Aferin Arda Böyle devam Et!.
 

HTML

Üst