Vista Enterprisse Aktivasyon Etme

Lee54

New member
Windows Vista Enterprise

Vista Business'in geliştirilmiş versiyonudur.

Windows Vista Enterprise, Microsoft işletim sisteminin önceki sürümleriyle olduğu kadar UNIX işletim sistemleriyle de uygulama uyumluluğunu artıran yerleşik araçlar içerir. Windows Vista Enterprise sürümü, dört sanal işletim sistemi oturumu çalıştırma lisansı içerir; böylece, Windows Vista Enterprise üzerindeki sanal bir ortamda önceki bir Windows işletim sisteminde eski bir uygulama çalıştırılabilir. Bu özellik, eski bir uygulamayı Windows Vista'ya kolayca geçiremediğinizde zaman ve maddi kaynak tasarrufu yapmanızı sağlar.

Ayrıca, Windows Vista Enterprise, UNIX uygulamalarının Windows Vista Enterprise tabanlı bir bilgisayarda değiştirilmeden çalışmasına olanak tanıyan Subsystem for UNIX-based Applications (SUA) özelliğini içerir. Günümüzde Windows tabanlı bir bilgisayarın yanı sıra bir de UNIX iş istasyonu kullanması gereken UNIX veritabanı yöneticileri veya sistem yöneticileri için, Windows Vista Enterprise her iki işlevin de Windows Vista tabanlı tek bir bilgisayarda bir araya getirilmesine olanak tanır.

Windows Vista Enterprise müşterileri uygulama uyumluluğu sorunlarını en aza indirmek için Yazılım Güvencesi için Masaüstü Bilgisayarları En İyi Duruma Getirme Paketi'ne abone olabilir. Bu hizmet, uygulama sanallaştırma amacıyla SoftGrid gibi araçlarla dağıtımı hızlandırarak uygulamalar arasında çakışmaları azaltabilir ve Varlık Envanter Hizmetleri ile birlikte, kuruluşunuz genelinde çalışan uygulamalar ile ilgili bilgileri daha hızlı bulmanıza yardımcı olur.

Windows Vista Enterprise sürümü yalnızca Microsoft Toplu Lisans müşterileri tarafından kullanılabilir, perakende olarak satılmamaktadır.
( Alıntıdır )

Kendim vistamı bununla yaptım ve gayet iyi çalıştı isterseniz bir deneyin..Vista Ultimate de denedim..

http://rapidshare.com/files/222916725/vista_Activation.rar

 

kudretkucu

New member
Piyasadaki Vista Cracklarının 100 De 99.9 U Ultimate Içindir Sen Bunu Enterprissede Denedinmi Enterprissenin Olduğu Konuda Sen Ultimatenin Crackını Anlatıyorsun Kardeş..
 

Lee54

New member
vista ultimate de denediğimi belirttim ... Enterprisede denemedim ama en kisa zamanda deneyeceğim 0 dan system kuracam denemek için.. isterseniz denersiniz die koydum o linki ... deneyince cevapbımı burdan yazacam tkr..


Enterprisede işe yaramadı .. ama ultimate de sorunsuz çalışıyor...
 

kudretkucu

New member
evet kardeş ultimateyi aktifleştirir ama enterprisseyi aktive etmek için mutlaka ama mutlaka internetin bağlantısı olması lazımdır.
 

kudretkucu

New member
ama ayrıntılı anlatmamışsın arkadaşım mesela sen hizmetlerden yazılım lisanslamayı söylememişsin ben o kadar uzmanım ama ingilizce olan birşeyi nasıl bulayım sen söyle sanada teşekkür ederim..
 

albay_1

New member
ama ayrıntılı anlatmamışsın arkadaşım mesela sen hizmetlerden yazılım lisanslamayı söylememişsin ben o kadar uzmanım ama ingilizce olan birşeyi nasıl bulayım sen söyle sanada teşekkür ederim..

kardeş sen orayı iyice oku bak hele seninki ile benimki arasında anlatım farkı ne bir bak bakalım arcıca linkin içinde text dosyasındada anlatım mevcut..
neyse iki konu olsun senimi kıracağız seninde gönlün olsun....
 

HTML

Üst